نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب الکتریکی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش لوازم برقی مثل سیم، لامپ، سه راهی و… علاوه بر داشتن مهارت فنی باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد صنفی خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب تعمیر و خدمات پس از فروش الکتریکی را گرفت، می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 

جواز کسب الکتریکی را باید از کجا دریافت کرد؟

داشتن جواز برای شروع هر نوع خدمات و تعمیرات ضروری و لازم است. این جواز در تهران از سوی اتحادیه توليدكنندگان و فروشندگان لوازم الكتریک صادر می‌شود. این جواز نشان دهنده تایید فنی متقاضی از سوی مراجع قانونی می‌باشد. لازم به ذکر است که این اتحادیه اقدام به صدور جواز کسب در رسته‌های زیر نیز می‌‍کند. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

1 – فروشنده لوازم الكتريكی، روشنایی، صنعتی، فشارقوی (با حداقل مساحت لازم 9 مترمربع)

2 – فروش انواع هواكش و لوازم مربوط (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع )

3 – دفتر كار سيم كشی ساختمان، كابل كشی، فشارقوی (با حداقل مساحت لازم 6 مترمربع)

4 – خرده فروشی سيم لاكی (با حداقل مساحت لازم 9 متر مربع)

5 – توليد قطعات و لوازم الكتريكی (روشنایی، صنعتی، هواكش) (با حداقل مساحت لازم 20 مترمربع)

6 – توليد و فروش انواع لوازم حرارتی (المنت) (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع)

7 – توليد و فروش انواع سرسيم كابلشو و متعلقات آن (با حداقل مساحت لازم 15 مترمربع)

8 – توليد و فروش انواع قطعات شيرهای برقی (پنوماتيک) (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع)

9 – توليد و فروش سرسيم و كابل (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع)

10 – عمده فروشی سيم لاكی (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع)

11 – نصب انواع چراغ‌های روشنایی (با حداقل مساحت لازم 20 متر مربع)

12 – توليد، توزيع و نصب انواع درب بازكن هاي تصويری و درب‌های كنترلی (با حداقل مساحت لازم 20 مترمربع)

13- توليد و خدمات پس از فروش چراغ های سيلندری، سقفی، پاركی، آويز و ديواری (با حداقل مساحت لازم 20 مترمربع)

شرایط کسب جواز کسب فروش لوازم الکتریکی

الف: شرایط عمومی

شخصی که قصد دارد تا در عرصه الکتریکی فعالیت کند باید شرایط قانونی لازمه را دارا باشد. این شرایط به شرح زیر هستند:

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

1) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

2) داشتن شرط سنی لازم، حداقل سن قانونی متقاضی 18 سال می‌باشد.

3) داشتن سلامت جسمی. متقاضی باید حتما در شرایطی باشد که از لحاظ جسمی مشکلی برای انجام این کار نداشته باشد.

برای راه اندازی واحد فروش لوازم الکتریکی چه مدارکی مورد نیاز است؟

برای تسریع در روند کسب پروانه بهتر است متقاضی در هنگام مراجعه مدارک زیر را دارا باشد. جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

۲) گواهی صلاحیت فنی

۳) عکس سه در چهار متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوء پیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی هزینه عضویت به اتحادیه

۸) فیش واریز مبالغی که باید پیش از راه اندازی پرداخت شوند مانند شهرداری، بیمه ، دارایی

۹) فیش بانکی واریزی به حساب مجمع امور صنفی

۱۰) فیش پرداختی به حساب درآمدهای دولت

مراحل دریافت جواز کسب فروش لوازم الکتریکی

هر متقاضی که قصد دارد تا جواز کسب لوازم الکتریکی را کسب کند باید از طریق اتحادیه شهرستان اتحاديه صنف توليد كنندگان و فروشندگان لوازم الكتریک تهران اقدام نماید. بخشی از این مراحل به صورت حضوری و برخی دیگر به صورت آنلاین می‌باشد. مراحل دریافت جواز کسب به ترتیب زیر می‌باشد:

۱/ ارسال درخواست جواز تعمیر و خدمات پس از فروش لوازم الکتریکی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. اتحادیه موظف هست درخواست‌های حضوری را نیز ترتیب اثر دهد. برای ورود به سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیط از نظر تمیزی و بهداشت و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییدیه پروانه کسب برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند.

جواز لوازم الکتریکی در ابتدا به مدت یکسال و سپس برای مدت ۵ سال صادر می‌گردد.

گرفتن مجوز فروش لوازم الکتریکی چقدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز لوازم الکتریکی باید مبالغ زیر به حساب اتحادیه پرداخت شود:

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریا

حق عضویت سالیانه اتحادیه  2.600.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

گرفتن جواز کسب فروش لوازم الکتریکی چه مدت زمان می‌برد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز کسب در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف، اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. جهت تسریع در روند دریافت جواز می‌توانید از خدمات کارشناسی موسسه وکیل دات کام استفاده بفرمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.


:: برچسب‌ها: جواز کسب الکتریکی ,
:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

انتخاب اسم برند به دلیل اینکه نشان دهنده هویت یک شرکت تجاری است، اهمیت زیادی دارد. زیرا قرار است مدت‌های طولانی نام این برند نشان دهنده ویژگی‌ها، آثار و محصولات یک شرکت تجاری باشد. در انتخاب اسم برند باید اصولی را رعایت نمود. اگر برای انتخاب نام برند عجولانه اقدام شود تاجر پس از مدتی متحمل خسارت گزافی می‌شود. در ادامه این مقاله به مسئله انتخاب اسم برند خواهیم پرداخت. برای تسریع در انجام امور خود می‌توانید از خدمات وکیل کار استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

انتخاب اسم مناسب برای برند تجاری

تاجران برای انتخاب نام مناسب برای برند تجاری باید توجه کنند که مصرف‌کنندگان و مشتریان با آن اسم ارتباط برقرار نمایند. اسمی که صرفاً جذاب باشد لزوماً نام مناسبی برای برند نمی‌باشد. با این اوصاف انتخاب اسم‌برند یک روند پیچیده است. اسم یک برند علاوه بر جذاب بودن باید مناسب شخصیت برند و تجارت تاجر باشد. برند باید به راحتی به خاطر مشتریان و مصرف‌کنندگان سپرده شود. باید توجه شود که علاوه بر جذابیت و چشمگیر بودن اسم برند در تبلیغات، پیش از آن دامنه اینترنتی و حساب کاربری با همان نام در شبکه‌های اجتماعی ایجاد نشده باشد.

ویژگی‌های لازم برای انتخاب اسم برند

هیچ الگوی تضمین شده‌ای برای انتخاب اسم برند وجود ندارد. اما صاحب یک شرکت می‌تواند یک سری ویژگی‌ها را در انتخاب اسم‌برند رعایت نماید. با رعایت این ویژگی‌ها در انتخاب اسم استفاده ازبرند برای صاحب آن و مشتریان راحت‌تر خواهد بود. برخی از این ویژگی‌ها می‌توان به با معنی بودن، سهل و آسان بودن، متمایز بودن، بصری بودن، قابل ثبت بودن و آینده‌نگر بودن اشاره نمود. در ادامه به توضیح این چند ویژگی نام برده می‌پردازیم.

با معنی بودن

اسم یک برند باید بتواند مفهوم وجودی شرکت تجاری شما را به مشتریان انتقال دهد. لذا لازم است با هدف شرکت و محصولات تولیدی آن به گونه‌ای از نظر معنی مرتبط باشد. در این صورت برای مشتری با شنیدن نام برند یک تصویر ذهنی ایجاد می‌شود که این امر اثر مثبتی در جذب و ارتباط با مشتری دارد. برای درک بهتر یک نمونه مطرح می‌نماییم. شرکت‌ تولید کننده نوشابه انرژی‌زا redbull یا monster را تصور کنید. Redbull به معنی گاو قرمز است و monster نیز معنای هیولا را می‌دهد. هر دوی این اسامی در واقع به نوعی مفهوم انرژی و قدرت را به مشتریان القا می‌نمایند. گویی هرکس که از این محصول استفاده نماید مثل یک هیولا یا یک گاو خشمگین دارای انرژی و قدرتمند ‌شود.

سهل و آسان بودن

سهل و آسان بودن اسم برند باید به گونه‌ای باشد که هرکس بتواند آن اسم را بخواند یا بنویسد. این سادگی کمک می‌کند که اسم برند به راحتی به ذهن سپرده شود. در انتخاب اسامی فارسی باید دقت کرد که گاهی برخی کلمات به چند روش نگارش می‌شوند. این مسئله ممکن است از آسانی و سهل بودن یک اسم بکاهد. لذا بهتر است هنگام انتخاب اسم برند به این نکته توجه شود که تا حد امکان نام انتخابی دارای چند نوع نگارش نباشد. از طرفی بهتر است برای برند از یک نام مخفف استفاده نشود. زیرا کلمات مخفف معمولاً هیچ تصویر و حس خاصی برای مشتری ایجاد نمی‌کنند و از طرفی تلفظ و به ذهن سپردن این کلمات معمولاً آسان نیست.

متمایز بودن

اسم برند علاوه بر با معنی بودن و آسان بودن باید متمایز و خاص نیز باشد. اگر اسم‌ برند انتخابی شبیه به شرکت‌های بزرگ دیگر باشد باعث می‌شود در ذهن مخاطب شرکت شما به عنوان یک شرکت تقلبی به نظر برسد. این مسئله بر شهرت و آینده کاری شما لطمه وارد می‌نماید. از طرفی انتخاب اسم برند مشابه شرکت‌های دیگر غیرقانونی نیز می‌باشد و ممکن است برای شما دردسر ایجاد شود. زیرا صاحب برند اصلی می‌تواند از برند‌هایی که مشابه برند آن‌ها هستند شکایت نماید و غرامت دریافت کند.

بصری بودن

بهتر است اسم برند به گونه‌ای انتخاب شود که بتوان آن را با طرح‌های گرافیکی و بصری نیز به نمایش گذاشت. به عنوان مثال برند apple را در نظر بگیرید. معنای این کلمه سیب است و نماد این برند نیز یک سیب می‌باشد. می‌بینید که این اسم یک اسم بصری است زیرا بلافاصله پس از شنیدن نام آن در ذهن مخاطب یک تصویر و شکل ترسیم می‌شود. رعایت این نکته می‌تواند در امر جذب مشتری بسیار کمک کننده باشد.

آینده‌نگر بودن

تاجر برای انتخاب اسم برند خوب است که آینده‌نگر باشد. زیرا ممکن است در آینده فعالیت تاجر تا فراتر از مرز‌های کشور نیز گسترش یابد. بنابراین بهتر است به معنای نام انتخابی برند در فرهنگ بازار هدف نیز بررسی شود. با این اوصاف بهتر است نام خانوادگی تاجر بر روی برند گذاشته نشود. البته در صورتی که تاجر یک شخصیت مشهور و به اصطلاح سلبریتی باشد انتخاب نام خود به عنوان برند بسیار هوشمندانه نیز هست. همچنین اسم انتخابی برای برند نباید برای اقوام یا دسته خاصی از مردم حساسیت برانگیز باشد. وجود این حساسیت بر روی نام برند ممکن است با گسترش کار در فروش محصولات تاثیر منفی بگذارد.

قابل ثبت بودن

اسم برند باید به صورت قانونی قابل ثبت باشد. همچنین باید بتوان آن را به عنوان یک دامنه اینترنتی ثبت کرد. بنابراین بهتر است تاجر پیش از هر اقدامی قوانین انتخاب اسم برند را مطالعه نماید و برای ثبت دامنه نیز لازم است تا از طریق شرکت‌‌های ارائه دهنده خدمات سرور نام انتخابی برای برند را مورد بررسی قرار دهند و سپس خریداری نمایند. برای آشنایی با روند ثبت برند کلیک کنید.

نکات مهم در انتخاب اسم برند در ایران

برای انتخاب اسم برند در ایران باید به چند نکته دیگر نیز توجه داشت:

  • نباید اسم مشابه سایر شرکت‌های تجاری انتخاب شود و برای بررسی عدم تشابه می‌توان به سایت جستجوی علائم تجاری مراجعه کرد.
  • اسم برند باید با معنی بوده و ریشه فارسی داشته باشد. ملاک تعیین ریشه فارسی نیز لغت‌نامه دهخدا می‌باشد.
  • تاجر ایرانی درصورتی می‌تواند اسمی با ریشه خارجی انتخاب نماید که کارت بازرگانی یا کارت عضویت اتاق بازرگانی داشته باشد.
  • اسم برند تنها ده سال اعتبار دارد و صاحب آن پیش از اتمام اعتبار باید آن را تمدید نماید. در غیر این صورت هر شخص دیگری می‌تواند مالک اسم شود و مالک سابق امکان شکایت ندارد. برای آشنایی بیشتر با قوانین مالکیت معنوی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

ویژگی های لازم برای انتخاب اسم برند چیست؟

برخی از این ویژگی‌ها می توان به با معنی بودن، سهل و آسان بودن، متمایز بودن، بصری بودن، قابل ثبت بودن و آینده نگر بودن اشاره نمود….

آیا تاجر ایرانی می تواند برای انتخاب اسم برند از نام‌هایی با ریشه غیر فارسی استفاده کند؟

بله در صورتی که تاجر کارت بازرگانی یا کارت عضویت اتاق بازرگانی داشته باشد امکان پذیر است.



:: برچسب‌ها: انتخاب اسم برند چه شرایطی دارد؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مدارک لازم برای ثبت لوگو چیست ؟ لوگو یک طرح خاص است که مخصوص یک برند و یک شرکت است. این علامت به صورت کاملاً هنرمندانه و با جای دادن مفاهیم اساسی مربوط به فعالیت تجاری در آن، طراحی می‌شود. علامت تجاری یا لوگو بر روی محصولات شرکت درج می‌شود. همچنین موجب می‌شود که کالا‌های شرکت مورد نظر در بازار از سایر کالا‌های مشابه متمایز گردد و قابل شناخت باشد. امروزه ثبت یک لوگو می‌تواند در فعالیت‌های اقتصادی برای تجار بسیار کمک کننده و تضمینی بر سوددهی باشد. در ادامه این مقاله به توضیح مختصری از مدارک لازم و مراحل ثبت لوگو می‌پردازیم. جهت تسریع فرایند ثبت می‌توانید از خدمات وکیل کار استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 

مدارک لازم برای ثبت لوگو

طبیعی است برای انجام یک عمل حقوقی مثل ثبت یک شرکت و همین‌طور ثبت لوگو، متقاضی باید مدارکی را به سازمان ذی‌صلاح ارائه دهد. متقاضیان ثبت لوگو دو دسته‌اند یا اشخاص حقیقی و یا اشخاص حقوقی هستند. نکته مهم این است که مالکیت یک لوگوی تجاری می‌تواند متعلق به چند نفر باشد اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی. البته مدارک لازم جهت ثبت لوگو برای این دودسته تا حدودی متفاوت است. که در ادامه به توضیح مختصر هر یک می‌پردازیم. برای آشنایی با قوانین مالکیت معنوی کلیک کنید.

مدارک لازم برای اشخاص حقیقی

اشخاص حقیقی برای ثبت لوگو باید مدارک زیر را تهیه نمایند:

  1. متقاضی باید از شناسنامه و کارت ملی خود کپی برابر اصل تهیه نماید.
  2. اگر لوگو لاتین باشد متقاضی باید کارت عضویت در اتاق بازرگانی داشته باشد و کپی برابر اصل این کارت را نیز تهیه نماید.
  3. متقاضی باید از برای اثبات فعالیت تجاری خود که با لوگوی طراحی شده مرتبط است، کپی برابر اصل جواز فعالیت یا هر مجوز قانونی که نشان دهنده‌ی فعالیت تجاری اوست، تهیه نماید.
  4. لوگوی طراحی شده را در 10 نمونه و در اندازه‌ی شش در شش سانتیمتر تهیه نماید و همه مدارک به سازمان ذی‌صلاح ارائه شود.

مدارک لازم برای اشخاص حقوقی

اشخاص حقوقی یا شرکت‌ها برای ثبت لوگو باید مدارک زیر را تهیه نمایند:

  1. متقاضی باید از روزنامه رسمی تأسیس شرکت یک نسخه کپی تهیه نماید.
  2. همچنین باید از آخرین روزنامه شرکت – در صورت وجود آن – که تغییرات شرکت را نشان می‌دهد نیز یک نسخه کپی تهیه گردد.
  3. افرادی که در شرکت متقاضی حق امضا دارند باید از مدارک هویتی خود نظیر شناسنامه و کارت ملی کپی برابر اصل تهیه نمایند.
  4. دراینجا نیز مانند مدارک اشخاص حقیقی، متقاضی باید از برای اثبات فعالیت تجاری خود که با لوگوی طراحی شده مرتبط است، کپی برابر اصل جواز فعالیت یا هر مجوز قانونی که نشان دهنده‌ی فعالیت تجاری اوست، تهیه نماید.
  5. همچنین در صورت لاتین بودن لوگو، شرکت متقاضی باید یک نسخه کپی برابر اصل از کارت عضویت در اتاق بازرگانی را تهیه نماید.
  6. در نهایت شرکت متقاضی می‌بایست لوگوی طراحی شده را در 10 نمونه و در اندازه‌ی شش در شش سانتیمتر تهیه نماید و همه مدارک به سازمان ذی‌صلاح ارائه شود.

مراحل ارسال مدارک ثبت لوگو

متقاضی ثبت لوگو پس از طراحی لوگوی مورد نظر خود ابتدا باید از آن استعلام بگیرد. استعلام گرفتن از لوگو برای یافتن طرح‌های مشابه در همان صنف متقاضی است. اگر لوگوی مشابهی در همان صنف وجود داشته باشد طرح پیشنهادی ثبت نمی‌گردد. متقاضی پس از طراحی و استعلام باید مدارک لازم را تهیه نماید و به همراه اظهارنامه‌ی درخواست ثبت لوگو را به مرکز مالکیت معنوی اداره ثبت اسناد ارائه دهد. ارائه مدارک و اظهارنامه هم به صورت مجازی و هم به صورت حضوری امکان پذیر است. پرونده ثبت لوگو مورد بررسی کارشناسان قرار می‌گیرد که امکان قبول یا رد آن وجود دارد. پس از رد کردن درخواست ثبت، در برخی شرایط متقاضی می‌تواند با برطرف کردن کاستی‌های پرونده دوباره آن را به جریان بیندازد و کارشناسان موظف به بررسی مجدد هستند.

در پایان پس از انتشار آگهی‌های مربوط به تأیید درخواست ثبت در روزنامه رسمی و همچنین پرداخت هزینه‌های ثبت، ثبت رسمی لوگو انجام می‌شود. متقاضی می‌تواند با مراجعه کردن به اداره مالکیت معنوی سندی که برای لوگوی مذکور صادر گشته را دریافت نماید.

اهمیت ثبت لوگو

تصور کنید شما به عنوان یک تولید کننده یا تاجر محصولاتی تولید و عرضه می‌کنید که از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است یا به طور کلی یک ویژگی منحصر به فرد دارد که موجب جذب مشتری می‌شود. پس از مدتی لوگو و نام تجاری شما در خاطره مشتری باقی می‌ماند. زین پس افراد تنها با شنیدن یا دیدن نام و لوگوی شما اعتماد می‌کنند و به راحتی کالا را خریداری می‌نمایند.

حال ممکن است در این بین رقیبان یا سوءاستفاده گرانی وجود داشته باشند که از شهرت نام تجاری شما سوءاستفاده کنند و لوگوی مشابهی طراحی نمایند که باعث به اشتباه انداختن و فریب مشتری می‌شود. این امر موجب می‌شود پس از چندی اعتماد مردم از بین برود و مشتری‌های شما کاهش پیدا کنند. اهمیت ثبت قانونی لوگو در اینجا مشخص می‌شود زیرا با ثبت قانونی لوگو دیگر کسی نمی‌تواند لوگوی مشابه شما را طراحی و استفاده کند و اگر چنین اتفاقی رخ دهد صاحب حق می‌تواند به مراجع قضایی ذی‌صلاح مراجعه و شکایت نماید تا مانع پخش لوگوی تقلبی شود.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

لوگو چیست؟

لوگو طرحی خاص است که مختص یک برند و شرکت می‌باشد. این علامت به صورت کاملا هنرمندانه و با جای دادن مفاهیم اساسی مربوط به فعالیت تجاری در آن طراحی شده است.

اهمیت ثبت کردن لوگو در چیست؟

اگر صاحب لوگو آن را به صورت قانونی به ثبت نرساند این امکان را برای رقیبان و افراد سوء استفاده گر ایجاد می کند تا از شهرت لوگو و برند تجارت وی سوء استفاده کنند.



:: برچسب‌ها: مدارک لازم برای ثبت لوگو چیست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 291
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

جواز کسب پوشاک به چه کسانی اعطا می‎‌شود؟ امروزه تنوع شغلی درجامعه به گونه ای است که فرد می تواند بنا به سلیقه و علاقه خود مشغول به کار در رشته‌های مختلف شغلی شود. اما برای کار در اکثر رشته‌های شغلی می‌بایست ابتدا جواز کسب دریافت شود. جواز کسب سندی است که اطلاعات کامل فرد متقاضی و واحد صنفی او در آن ذکر شده و در واقع مجوز فعالیت او در آن رشته شغلی به حساب می‌آید.  در ادامه قصد داریم در خصوص نحوه دریافت جواز کسب یکی از رسته‌های شغلی با عنوان فروش پوشاک توضیحات مفصلی را خدمت‌تان ارائه دهیم، با ما همراه باشید و برای گرفتن پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

جواز کسب پوشاک را کدام اتحادیه صادر می‌کند؟

فروش پوشاک در تهران زیر مجموعه اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک است. این اتحادیه جواز کسب رسته های زیر را صادر می‌کند.

تولید پوشاک مردانه

تولید پوشاک زنانه

خرده فروشی پوشاک زنانه

خرده فروشی پوشاک مردانه

خرده فروشی پوشاک نوزاد و بچه گانه

عمده فروشی پوشاک زنانه

عمده فروشی پوشاک مردانه

شرایط دریافت جواز کسب پوشاک

برای دریافت جواز کسب پوشاک می‌بایست دارای شرایطی بود تا اتحادیه به آسانی جواز کسب را صادر کند. این شرایط به شرح زیر می‌باشند:

  • در دفاتر کار فروش مستقیم و تعمیر کالا ممنوع است.
  • لوازم و اسباب کار می‌بایست بر اساس ضرورت کار و طبق عرف و ضوابط اتحادیه باشند.
  • رعایت ضوابط صلاحیت فنی از وزارت کار و امور اجتماعی
  • سپردن تعهد لازم مبنی بر رعایت ضوابط و مقررات خاص نیروی انتظامی برای متصدی و شاغلین در واحدهای صنفی

مراحل دریافت پروانه کسب پوشاک

برای دریافت مجوز فروش البسه و پوشاک از اتحادیه مراحل زیر را باید انجام دهید:

  • مدارک لازم را آماده کرده و با کارشناسان اتحادیه تماس بگیرید.
  • از طریق سامانه ایرانیان اصناف درخواست جواز خود را ارسال کنید.
  • پس از بررسی‌های اولیه از طرف ارگان مربوطه در مرحله اولیه درخواست مورد بررسی قرار می‌گیرد. حدودا 10 روز طول می‌کشد.
  • در صورت پذیرش اولیه با اتحادیه تماس گرفته و جهت تشکیل پرونده حضوری مراجعه نمایید.
  • پس از ارسال مدارک و پذیرش اسناد، به واحد مذکور بازرسی جهت بازدید از اتحادیه ارسال می‌شود.
  • در مرحله بعد هیئت مدیره اتحادیه با توجه به شرایط فرد، در مورد او تصمیم‌گیری نموده و اگر دارای صلاحیت بود، تاییدیه دریافت جواز کسب را به او ارائه می‌نمایند.
  • در مرحله آخر پرداخت وجوه الزامیه اتحادیه از طریق سامانه ایرانیان اصناف باید انجام شود.

در مرحله آخر اگر فرد صلاحیت دریافت جواز کسب را داشت رئیس اتحادیه جواز کسب او را برای یک سال صادر نموده و بعد از یک سال برای یک دوره پنج ساله یا ده ساله تمدید می‌نماید. برای آشنایی با روش تمدید پروانه کسب کلیک کنید.

برای آشنایی بیشتر با مراحل گرفتن جواز کسب کلیک کنید.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن پروانه کسب پوشاک

  • تصویر شناسنامه
  • تصویر کارت ملی
  • تصویر اجاره نامه یا سند مالکیت تجاری واحد صنفی
  • سه قطعه عکس 3*4
  • تصویر آخرین مدرک تحصیلی
  • کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت دائم و یا دفترچه اعزام به خدمت برای آقایان
  • فیش واریز حق عضویت در اتحادیه
  • گواهی گذراندن ده ساعت آموزش لازم برای یادگیری کار (برخی استان‌ها دوره‌ها مجازی است)
  • گواهی موافقت اداره اماکن نیروی انتظامی
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • گواهی عدم اعتیاد
  • گواهی صلاحیت فنی
  • کارت سلامت از وزارت بهداشت

متقاضی سه ماه فرصت دارد که مدارک بالا را به اتحادیه تحویل دهد تا جواز کسب صادر شود. پس از این که مدارک بالا به اتحادیه تحویل داده شد، رئیس اتحادیه شرایط فرد را می‌سنجد و اگر او صلاحیت فعالیت در این حوزه را داشت برای او جواز کسب صادر می‌کند.

هزینه دریافت پروانه کسب

برخی از افراد تصور می‌کنند که دریافت جواز برای رسته شغلی فروش لباس و پوشاک نیاز به صرف هزینه زیادی دارد و به همین‌خاطر از دریافت مجوز و آغاز فعالیت خودداری می‌کنند که در این باره باید بگوییم دریافت مجوز در این زمینه هزینه زیادی ندارد.

حق عضویت سالانه: سیصد و شصت هزار تومان (360 هزار تومان)

حق ورودیه اولیه اتحادیه: هشتصد هزار تومان (800هزار تومان)

حق صدور جواز: دویست و سه هزار تومان (203 هزار تومان)

حق آموزش: هشتاد هزار تومان (80 هزار تومان)

صدور کارت اصناف: بیست هزار تومان (20  هزار تومان)

مدت زمان صدور پروانه کسب چقدر است؟

برای دریافت مجوز کسب پوشاک زمان زیادی لازم نیست و همین که فرد از طریق سامانه درخواست مجوز نماید، حدود یک الی دو ماه کل فرایند صدور جواز طول می‌کشد. با سیستماتیک شدن فرایند ثبت نام و به حداقل رسیدن مراجعه حضوری، اتلاف وقت بین سازمان های مربوطه نیز کاهش یافته و متقاضیان واجد شرایط به راحتی می‌توانند شروع به کار نمایند. برای آشنایی بیشتر با سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.


:: برچسب‌ها: جواز کسب پوشاک ,
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

ثبت برند جهت حفظ ارزش و مالکیت کسب‌وکارتان ضرورت زیادی دارد. برند در واقع یک نشان و نام تجاری به صورت فارسی یا انگلیسی است که شخص در فعالیت‌های تجاری و اقتصادی خود از آن بهره می‌برد. اولین گام تجارت جلب اعتماد است که تاجران با نشان تجاری و برند سازی، زمینه جلب اعتماد مشتریان را فراهم می‌کنند. محصولات شرکت‌ با استفاده از این نشان تجاری از محصولات مشابه که در بازار وجود دارد متمایز می‌شوند. مصرف‌کننده با شنیدن یا دیدن برند در ذهن خود ویژگی‌های محصولات آن شرکت را به یاد می‌آورند. بنابراین تمام مفاهیم و ویژگی‌های محصولات و خدمات شرکت به برند تجاری آن گره خورده است. در ادامه به توضیح مختصر نحوه ثبت‌یک برند می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

چگونگی ثبت برند

درخواست ثبت‌برند باید به مرکز مالکیت معنوی اداره ثبت اسناد تحویل داده شود. در تقاضانامه‌ای که جهت ثبت برند تحویل می‌دهید باید کالاها و خدماتی که قصد دارید ذیل این برند تولید و توزیع نمایید به طور کامل ذکر شده باشد. علاوه بر آن باید آرم یا نشان مورد نظر را با تمام جزئیات اعم از رنگ و طرح و نقش به صورت سه بعدی و واضح بازسازی و ارائه کنید. نکته بسیار مهم این است که در طراحی و انتخاب رنگ آرم برند باید به نحوی عمل کنید که با سایر آرم‌های تجاری موجود در بازار شباهت نداشته باشد. شباهت دو آرم در بازار موجب فریب یا به اشتباه افتادن مشتری می‌شود. برای آشنایی بیشتر با قوانین مربوط به مالکیت معنوی کلیک کنید.

نکات مهم ثبت برند تجاری و صنعتی

یکی از اهداف ثبت‌برند حفاظت از آن در مقابل کسانی است که با جعل و تقلب از برند شما سوءاستفاده می‌کنند. برای هر برند ثبت شده یک گواهی ثبت صادر می‌گردد و مدت زمان اعتبار این گواهی معمولا 10 سال است. اگر قصد ثبت چند برند را دارید باید برای هرکدام از آن‌ها تقاضانامه جداگانه تنظیم و ارائه نمایید. طبق قانون ایران برای اینکه به شخص دیگری اجازه استفاده از نشان ثبت شده داده شود، باید قانوناً این اجازه را ثبت کنید. ثبت و داشتن نشان تجاری یک اقدام اختیاری است مگر موارد محدودی که توسط دولت الزامی شود. نشان تجاری هم مانند سایر اموال قابل انتقال به غیر است البته در صورتی که مطابق قانون به ثبت رسیده باشد.

در صورتی که قصد ثبت یک برند فارسی را داشته باشید می‌بایست مجوز فعالیت مربوط به برند مورد نظرتان را به مرجع ذی‌صلاح ارائه دهید. این در صورتی است که اگر قصد ثبت برند لاتین را داشته باشیم علاوه بر مجوز مذکور باید کارت بازرگانی را هم ارائه نمایید. برای جهانی یا بین‌المللی کردن یک برند، ابتدا برند باید در کشور مبدأ به ثبت برسد. پس از ثبت برند در کشور مبدأ متقاضی می‌تواند با استفاده از معاهده بین‌المللی مادرید برند خود را در 85 کشور عضو این معاهده به ثبت برساند و از حمایت قانون بهره‌مند شود. برای آشنایی با نحوه گرفتن کارت بازرگانی کلیک کنید.

مراحل ثبت برند

متقاضی ثبت‌برند به طور کلی 4 مرحله را باید بگذراند.

مرحله اول انتخاب نام برند و نشان تجاری است. نامی که برای برند انتخاب می‌شود نباید توسط دیگری ثبت شده باشد و محدودیت و ممنوعیتی برای ثبت این نام وجود نداشته باشد (نام‌های ممنوع عبارت‌اند از نام‌هایی که عام یا خلاف قانون اسلام و قوانین عمومی جامعه باشند).

دومین مرحله استعلام گرفتن از برند طراحی شده است. استعلام از برند به منظور مشخص کردن برند مشابه در حوزه فعالیتی متقاضی انجام می‌شود. در صورت وجود برند مشابه طبیعی است که متقاضی باید طراحی برند خود را تغییر دهد تا درصد رد شدن برند در مرحله‌های بعدی و مراحل کارشناسی را کاهش دهد.

مرحله سوم تهیه مدارک مورد نیاز برای ثبت برند است که برخلاف تصور همگان برای ثبت برند مدارک پیچیده‌ای نیاز نیست. مدارک مورد نیاز برای ثبت شامل مدارک هویتی و مدارک جهت اثبات فعالیت تجاری است. همچنین برند و نام طراحی شده را نیز به عنوان یکی از مدارک باید ارائه نمود.

ارسال مدارک به اداره ثبت اسناد

آخرین مرحله که طولانی ترین مرحله است ارائه اظهارنامه درخواست ثبت برند و انتظار برای تایید و صدور برند است. متقاضی باید اظهارنامه خود را به همراه مدارک به مرکز مالکیت معنوی اداره ثبت اسناد کشور ارائه دهد. این کار هم به صورت مجازی و از طریق سامانه انجام می‌شود و هم به صورت حضوری و با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی قابل انجام است.

بعد از آن‌ که درخواست ثبت برند را ارائه کردیم پرونده تشکیل شده به سازمان اداره مالکیت صنعتی جهت کارشناسی ارجاع می‌شود. مرحله کارشناسی بین 45 تا 120 روز طول می‌کشد. پاسخ کارشناسان اداره مالکیت درخواست ثبت برند سه حالت دارد.

تأیید درخواست ثبت برند

حالت اول پاسخ کارشناسان اداره مالکیت، تأیید درخواست ثبت‌برند تجاری است. تأیید درخواست به این معناست که هیچ کاستی در پرونده وجود ندارد، همچنین نشان تجاری با موارد دیگر مشابهت نداشته است. در اینجا متقاضی باید تقاضای ثبت نشان تجاری خود را به صورت آگهی منتشر کند. ثبت نشان تجاری 3 آگهی نیاز دارد. اولین آگهی در روزنامه رسمی منتشر می‌شود. روزنامه‌های کثیرالانتشار تأییدیه درخواست شما را نشر می‌دهند. صدور آگهی در روزنامه رسمی بین 10 تا 15 روز کاری به زمان نیاز دارد.

پس از صدور آگهی در روزنامه رسمی کسانی که به نشان تجاری تأیید شده اعتراض دارند، تا 31 روز مهلت اعلام اعتراض خود را دارند. در صورتی که طی این مدت اعتراضی صورت نگرفت متقاضی می‌تواند درخواست صدور دومین آگهی را بدهد. آگهی دوم به این معناست که به نشان تجاری ما شماره ثبتی تعلق گرفته است. بس از دریافت آگهی دوم، متقاضی باید مجدداً گواهی را در روزنامه رسمی منتشر کند. در این مرحله هم 10 تا 15 روز برای چاپ کامل روزنامه زمان لازم است. در نهایت پس از انتشار دومین روزنامه، متقاضی باید به اداره مالکیت صنعتی آگهی انحصاری 10 ساله جهت ثبت نشان تجاری درخواست می‌نماید.

رد کامل درخواست ثبت

پاسخ کارشناسان سازمان اداره مالکیت صنعتی در دومین حالت خود رد کامل درخواست ثبت است. این حالت زمانی رخ می‌دهد که پرونده دچار نقصی غیرقابل تصحیح است. بنابراین قابلیت پیگیری هم ندارد.

نقص پرونده یا مشابهت در درخواست ثبت

سومین حالت پاسخ کارشناسان اداره مالکیت به درخواست ثبت اعلام نقص در پرونده یا مشابهت نشان تجاری است. ممکن است مدارک پرونده ثبت تکمیل نباشند و متقاضی باید برای رفع نقص پرونده اقدام نماید. پس از رفع مشکل پرونده، کارشناسان درخواست ثبت نشان تجاری را تأیید می‌کنند. متقاضی باید مراحلی که در قسمت تأیید درخواست ثبت به آن اشاره شده، را طی کند. برای تسریع تمام مراحل می‌توانید از خدمات کارشناسان وکیل دات و یا خدمات وکیل کار استفاده بفرمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 منبع : ثبت برند تجاری چیست

سؤالات متداول

به چه چیزی برند می‌گویند؟

در توضیح ساه می‌توان گفت برند در واقع یک نشان و نام تجاری به صورت فارسی یا انگلیسی است که شرکت در فعالیت های تجاری و اقتصادی خود از آن بهره می‌‌برد.

هدف از ثبت برند تجاری چیست؟

یکی از اهداف ثبت‌برند حفاظت از آن در مقابل کسانی است که با جعل و تقلب از برند ما سوءاستفاده می‌کنند.



:: برچسب‌ها: ثبت برند تجاری چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

با فوت صاحب پروانه کسب وراث می‌توانند برای ادامه کار به طور قانونی اقدام به انتقال جواز نمایند. از آنجا که مرگ خبر نمی‌دهد، مسائل زیادی ممکن است پیش بیاید که نحوه ادامه کار را با سوالاتی مواجه نماید. برای مثال گاهی ممکن است پیش از انقضای مدت پروانه کسب صاحب آن فوت شود. در این صورت سرنوشت این پروانه کسب چه می‌شود؟ آیا پروانه کسب با فوت‌صاحب پروانه، ابطال می‌گردد؟ یا اگر یکی از وراث همکاری لازم را نکند چه؟ در ادامه به طور کلی درباره پروانه کسبی که مالکش فوت شده می‌پردازیم. برای آشنایی بیشتر با ضوابط جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

فوت صاحب پروانه کسب

برخی از واحد‌های صنفی توسط وراث متوفی اداره می‌گردد. به عبارتی دیگر تصور کنید پدر یک خانواده اقدام به دریافت پروانه کسب می‌نماید و پس از مدتی پدر فوت می‌شود. وارثان می‌توانند تنها برای مدتی کوتاه آن واحد صنفی را با همان پروانه کسب پدر اداره نماید. مدت اعتبار یک پروانه کسب پس از فوت‌صاحب آن تا دو سال می‌باشد. پس از اتمام دوره دوساله وارثان باید به دریافت پروانه کسب به نام خودشان اقدام نمایند. برای آشنایی با نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

فوت صاحب پروانه کسب در قانون نظام صنفی

قانون نظام صنفی در حالتی که صاحب پروانه کسب فوت شود وارثان متوفی را صاحب حقوق متعارف مربوط به پروانه کسب می‌شوند. در صورتی که وارثان یا نمایندگان قانونی آن تمایل به ادامه کسب و کار داشته باشند می‌توانند اقدام به دریافت پروانه کسب به نام خودشان نمایند.

البته وارثان باید دارای شرایط فردی تعیین شده در قانون جهت دریافت پروانه کسب باشند. با دارا بودن تمامی شرایط ورثه می‌توانند طی دو سال مهلت قانونی اقدام به اخذ پروانه کسب نمایند. باید توجه داشت که قانوناً پس از گذشت دو سال پروانه کسب متوفی ابطال می‌گردد.

ماده 20 قانون نظام صنفی

قانون نظام صنفی در ماده 20 به فوت‌صاحب پروانه این گونه پرداخته است: «در صورت فوت‌صاحب پروانه کسب، حقوق متعارف ناشی از واحد ‌صنفی متعلق به ورثه است. چنانچه ورثه یا نماینده قانونی آن‌ها مایل باشند، درصورت دارا‌ بودن شروط فردی، می‌توانند ظرف مدت دو سال نسبت به اخذ پروانه کسب با رعایت ‌مقررات اقدام کنند. پس از انقضای مهلت مقرر پروانه متوفی از درجه اعتبار ساقط است».

برای آشنایی بیشتر با مراحل گرفتن جواز کسب کلیک کنید.

فوت صاحب پروانه در آیین‌نامه اجرائی نحوه صدور و تمدید پروانه کسب

آیین‌نامه اجرائی نحوه صدور و تمدید پروانه کسب نیز در ماده 15 خود به شرایط پروانه کسب پس از فوت صاحب پروانه کسب پرداخته است. در این قانون نیز اشاره شده که حقوق متعارف ناشی از واحد صنفی پس از فوت صاحب پروانه به وارثان متوفی تعلق می‌گیرد. وارث در صورت تمایل و با ارائه گواهی انحصار وراثت طی دو سال مهلت قانونی می‌توانند پروانه کسب را به نام خودشان نمایند. البته وارث باید از سایر وراث رضایت محضری داشته باشد.

همچنین در این قانون بیان شده که اگر مالک پروانه کسب یا وارث وی محجور باشد رسیدگی به مسائل مربوط به پروانه به عهده ولی یا قیم قانونی محجور می‌باشد. در صورتی که وراث متعدد باشند ممکن است عده از آن‌ها صغیر باشند. در چنین شرایطی ورثه یا نماینده قانونی صغیر برای دریافت پروانه کسب به نام خود باید رضایت باقی وراث را داشته باشند.

یعنی علاوه بر گرفتن رضایت محضری از ورثه کبیر باید نماینده قانونی ورثه صغیر نیز رضایت محضری بدهد. توجه داشته باشید که اگر تمامی مراحل طی دو سال پس از فوت متوفی انجام نشود پروانه کسب فرد فوت شده باطل می‌گردد.

ماده 15 آیین‌نامه اجرائی نحوه صدور و تمدید پروانه کسب

آیین‌نامه اجرائی نحوه صدور و تمدید پروانه کسب در ماده 15 خود در مسئله فوت صاحب پروانه این‌گونه بیان می‌کند:

«در صورت فوت صاحب پروانه کسب، حقوق متعارف ناشی از واحد صنفی متعلق به ورثه است. چنانچه ورثه یا نماینده قانونی آن‌ها مایل باشند، می‏‌توانند ظرف مدت دو سال نسبت به اخذ پروانه کسب با ارائه گواهی انحصار وراثت و رضایت محضری وراث، با رعایت مقررات این آیین‌نامه اقدام کنند. پس از انقضای مهلت مقرر پروانه متوفی از درجه اعتبار ساقط است؟.
تبصره۱- در صورت محجور بودن مالک یا ورثه، پروانه کسب حسب مورد به نام ولی و یا قیم قانونی محجور صادر می‌شود.
تبصره۲- در صورتی که تعدادی از ورثه صغیر و تعدادی کبیر باشند، صدور پروانه کسب به نام نماینده قانونی (قیم و یا ولی) مستلزم اخذ رضایت محضری وراث کبیر و صدور پروانه کسب به نام یکی از وراث کبیر نیز منوط به اخذ رضایت محضری از سایر وراث کبیر و نماینده قانونی وراث صغیر خواهد بود».

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

آیا پس از فوت‌صاحب پروانه کسب، پروانه بلافاصله ابطال می‌گردد؟

خیر پروانه کسب قانونا تا دو سال از فوت متوفی اعتبار دارد و بعد از آن ابطال می‌گردد.

حقوق پروانه کسب پس از فوت صاحب آن به چه کسی منتقل می‌شود؟

مطابق قانون نظام صنفی و آیین نامه اجرائی نحوه صدور و تمدید پروانه کسب، حقوق متعارف ناشی از واحد صنفی پس از فوت صاحب پروانه به وارثان متوفی تعلق می‌گیرد.



:: برچسب‌ها: فوت صاحب پروانه کسب ,
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

چک امانی به چه چکی گفته می‌شود؟ امروزه با گسترده‌‌تر شدن معاملات چک به یکی از پر کاربرد‌‌ترین اسناد، در جامعه تبدیل شده است. چک در واقع سندی است که، می‌تواند به عنوان تضمین انجام تعهد و یا به عنوان وجه یا پول مورد استفاده قرار گیرد. حال این سند پر کاربرد انواع و اقسام مختلفی دارد. چک‌ها در چند نوع مختلف که شامل مواردی مثل چک تضمینی، چک سفید امضا و… می‌شوند صادر می‌گردند. یکی از انواع چک‌ها، چک امانی می‌باشد، که امروزه کاربرد‌های زیادی دارد. در ادامه قصد داریم در خصوص چک امانی توضیحات مفید و مختصری را خدمت شما عزیزان ارائه نماییم، با ما همراه باشید.

توصیه می‌کنیم مقاله چک چیست را مطالعه نمایید.

 

منبع : چک امانی

 

چک امانی چیست و به چه منظور صادر می‌شود‌‌‌ ؟

چک‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند. یکی از انواع چک‌ها، چک ‌‌‌اما‌نی می‌باشد که امروزه کاربرد‌های زیادی دارد. این چک همانطور که از نامش مشخص است به صورت امانتی به طرف مقابل سپرده می‌شود. در واقع چک امانتی چکی است که به منظور جلب اعتماد و تضمین انجام تعهدات در قرارداد‌های مختلف توسط افراد صادر می‌شود. به عنوان مثال فرض کنید که شما طبق قراردادی موظف به انجام تعهدی در مقابل دوست خود شده‌اید. حال شما برای اینکه اعتماد دوست خود را به دست بیاورید، و به‌ او تضمین بدهید که تعهدات ذکر شده در قرارداد را انجام می‌دهید، برای او یک چک ‌‌‌اما‌نی صادر می‌کنید.

در واقع صدور این چک به این منظور نیست که فرد صادر کننده موظف به پرداخت مبلغ آن باشد، بلکه به دلیل تضمین انجام وظایف و تعهدات صادر می‌شود. به اینگونه چک‌ها ‌‌‌اما‌نی گفته می‌شود، و امروزه در معاملات و قرارداد‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. حال اگر فرد صادر کننده چک به تعهدات خود عمل نکند، فرد دارنده چک ‌‌‌اما‌نی می‌تواند برای دریافت ضرر و زیان خود و موارد از این قبیل برای پاس کردن چک اقدام کند.

توصیه می‌کنیم مقاله نحوه نگارش صحیح چک را مطالعه نمایید.

خیانت در امانت چک امانی و مصادیق آن

در خصوص چک ‌‌‌اما‌نی نیز مانند هر چک دیگری امکان وقوع جرم خیانت در امانت وجود دارد. در واقع این جرم در صورتی اتفاق می‌افتد که فرد دارنده چک ‌‌‌اما‌نی، از آن سوء استفاده کند. اگر این جرم انفاق بیفتد، فرد صادر کننده چک می‌تواند از طرف مقابل خود شکایت کند. به طور کلی موارد ذکر شده در زیر مصادیق این جرم بوده و در صورت وجود هر یک از آن‌ها می‌توان گفت جرم خیانت در امانت چک ‌‌‌اما‌نی به وقوع پیوسته است:

  • زمانی که دارنده چک ‌‌‌اما‌نی قبل از موعد انجام تعهدات توسط صادر کننده چک، اقدام به وصول و پاس نمودن آن کند.
  • هر زمان که دارنده چک با وجود اینکه صادر کننده چک تعهدات خود را، تمام و کمال انجام داده است، برای پاس کردن چک اقدام نماید.
  • در صورتی که فرد صادر کننده چک تعهدات خود را انجام داده باشد، ولی فرد دارنده چک ‌‌‌اما‌نی نه آن را به صاحبش بازگرداند و نه برای پاس کردن آن اقدام کند.

آیا در صورت وقوع جرم خیانت در امانت در خصوص چک امانی امکان پس گرفتن آن به صورت قانونی وجود دارد‌‌‌ ؟

پس گرفتن چک در صورت وقوع جرم خیانت در امانت در واقع مانند این است که، فرد صادر کننده چک اقدام به ابطال آن نماید. در صورتی فرد صادر کننده می‌تواند از امین بخواهد چک را به او برگرداند، که تمام تعهدات خود را به انجام رسانده باشد. حال افرادی که این نوع چک را صادر می‌نمایند به دو روش زیر می‌توانند، برای استرداد آن اقدام نمایند:

  • حقوقی

در روش حقوقی فرد می‌بایست به دادگاه رجوع نموده، و دادخواستی مبنی بر استرداد لاشه چک ارائه نماید. شخص می‌بایست در این دادخواست ذکر کند که، با وجود انجام تمام‌ تعهدات فرد امین از استرداد چک ممانعت نموده است.

  • کیفری

در روش کیفری فرد صادر کننده چک می‌بایست علیه امین در دادگاه، شکایتی مبنی بر وقوع جرم خیانت در امانت چک امانی را طرح نماید. در واقع فرد باید در شکایت خود مطرح کند که چک به امانت نزد امین گذاشته شده است، و پس از انجام تعهدات امین از بازگرداندن آن خودداری نموده است.

توصیه می‌کنیم مقاله ویژگی‌های چک کیفری و حقوقی را مطالعه نمایید.

سوالات متداول

چرا افراد چک‌ ‌‌‌اما‌نی صادر می‌کنند‌‌‌ ؟

افراد به منظور جلب اعتماد طرف مقابل خود و تضمین انجام تعهدات، اقدام به صدور چک امانی می‌کنند.

اگر فرد امین با وجود انجام تعهدات توسط طرف مقابلش، چک را بر نگرداند مرتکب چه جرمی شده است‌‌‌ ؟

در این صورت جرم خیانت در امانت چک امانی صورت گرفته است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص چک امانی ، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون چک امانی پاسخ دهند.

سوالات متداول
1. چرا افراد چک امانی صادر می‌کنند؟

افراد به منظور جلب اعتماد طرف مقابل خود و تضمین انجام تعهدات اقدام به صدور چک امانی می‌کنند.

اگر فرد امین از مرجوع نمودن چک خودداری کند مرتکب چه جرمی شده است ؟

خیانت در امانت چک امانی .



:: برچسب‌ها: چک امانی ,
:: بازدید از این مطلب : 284
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب لاستیک فروشی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش محصولات شرکتی و پروتئینی علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب لاستیک فروشی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

آیا گرفتن جواز کسب لاستیک فروشی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات فروش تایر و لاستیک را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحادیه صنف فروشندگان‌لاستیک، فیلتر و تعویض روغن می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب لاستیک فروشی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به لاستیک فروشی در تهران مجوز لازم برای 23 رسته زیر را صاد می‌‍کند.

1 – فروشندگی لاستيک (12متر مربع)

2 – فروشندگی لاستيک و پنچرگيری (20 مترمربع)

3 – فروشندگی روغن موتور (20 مترمربع)

4 – تعويض و فروش روغن موتور (30 مترمربع)

5 – پنچرگيری (12 مترمربع)

6 – پنچرگيری و تعويض روغنی (40 مترمربع)

7 – فيلتر ساز هوا و فيلتر ساز روغن (100مترمربع)

8 – دفتر فروش لاستيک (8 مترمربع)

9 – دفتر فروش روغن (12 مترمربع)

10- تعويض روغن،پنچرگيری و فروشندگان لاستیک (50 مترمربع)

11 – فروشندگان روغن و پنچرگيری (30 مترمربع)

12 – دفتر عمده فروشی لاستیک و روغن (12 مترمربع)

13 – فروشندگی فیلتر (خرده فروشی) (10 مترمربع)

14 – دفتر فروش عمده فیلتر (10 مترمربع)

15-  فروشندگی رینگ (خرده فروشی) (12 مترمربع)

16 – دفتر فروش عمده رینگ (12 مترمربع)

17- فروشندگی لاستیک و رینگ (خرده فروشی) (20 مترمربع)

18- دفتر فروش عمده لاستیک و رینگ (20 مترمربع)

19- فروشندگی لاستیک و روغن (خرده فروشی) (30 مترمربع)

20- فروشندگی مواد اولیه لاستیک و روغن (خرده فروشی) (30 مترمربع)

21- دفتر فروش عمده مواد اولیه لاستیک و روغن (30 مترمربع)

22- فروشندگی وسایل و تجهیزات پنچرگیری و تعویض روغن (20 مترمربع)

23- تعویض روغن (30 متر مربع)

شرایط دریافت جواز کسب خرده فروشی لاستیک

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی لاستیک فروشی به صورت خرد

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز فروش لاستیک

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز لاستیک فروشی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز فروش لاستیک از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحادیه‌‌ فروشندگان‌لاستیک، فیلترو تعویض روغن تهران تحویل گردد.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز خرده فروشی لاستیک چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 3.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی مغازه فروش لاستیک چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب لاستیک فروشی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.


:: برچسب‌ها: جواز کسب لاستیک فروشی ,
:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب تعمیرگاه خودرو در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه تعمیرات ماشین علاوه بر داشتن مهارت فنی باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب اتوسرویس و تعمیرگاه را گرفت، می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 

جواز کسب تعمیرگاه خودرو را باید از کجا دریافت کرد؟

داشتن جواز برای شروع هر نوع خدمات و تعمیرات ضروری و لازم است. این جواز در تهران از سوی اتحادیه دارندگان اتوسرويس، تعميرگاه، پاركينگ و كارواش خودرو صادر می‌شود. این جواز نشان دهنده تایید فنی متقاضی از سوی مراجع قانونی می‌باشد. لازم به ذکر است که اتحادیه تعمیرات تهران اقدام به صدور جواز کسب در رسته های زیر نیز می‌‍کند. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

1 – اتوسرويس و تعميرگاه (با حداقل مساحت لازم 800 متر مربع)

2 – تعمیرگاه (با حداقل مساحت لازم 300 متر مربع)

3 – توقفگاه (پاركينگ)(با حداقل مساحت لازم 600 متر مربع)

4 – خودروشویی (كارواش) (با حداقل مساحت لازم 400 متر مربع)

5 – موتورشویی (با حداقل مساحت لازم 60 متر مربع)

6 – اتوسرويس و تعميرگاه مجاز (با حداقل مساحت لازم 800 متر مربع)

7- نصب كيت مخزن گاز خودروهای دوگانه سوز (به عنوان يكی از مشاغل داخل اتوسرويس)

8- جايگاه عرضه و فروش فراورده‌های نفتی (همگن برابر ابلاغيه 587924/42 مورخ 27/07/90 مركز اصناف و نشست مورخ 7/8/90 كميسيون نظارت تهران)

9- كارواش داخل خودرو (با حداقل مساحت لازم 24 متر مربع) و كد isic 1/502059

10- دفتر امداد خودرو (با حداقل مساحت لازم 20 متر مربع)

شرایط کسب جواز کسب تعمیرگاه خودرو

الف: شرایط عمومی

شخصی که قصد دارد تا در عرصه قنادی فعالیت کند باید شرایط قانونی لازمه را دارا باشد. این شرایط به شرح زیر هستند:

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

1) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

2) داشتن شرط سنی لازم، حداقل سن قانونی متقاضی 18 سال می‌باشد.

3) داشتن سلامت جسمی. متقاضی باید حتما در شرایطی باشد که از لحاظ جسمی مشکلی برای انجام این کار نداشته باشد.

برای راه اندازی تعمیرگاه چه مدارکی مورد نیاز است؟

برای تسریع در روند کسب پروانه بهتر است متقاضی در هنگام مراجعه مدارک زیر را دارا باشد. جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

۲) گواهی صلاحیت فنی در حوزه تعمیرات خودرو

۳) عکس سه در چهار متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوء پیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی هزینه عضویت به اتحادیه

۸) فیش واریز مبالغی که باید پیش از راه اندازی پرداخت شوند مانند شهرداری، بیمه ، دارایی

۹) فیش بانکی واریزی به حساب مجمع امور صنفی

۱۰) فیش پرداختی به حساب درآمدهای دولت

مراحل دریافت جواز کسب تعمیرگاه خودرو

هر متقاضی که قصد دارد تا جواز اتو سرویس یا تعمیرگاه خودرو را کسب کند باید از طریق اتحادیه اتوسرویس و تعمیرگاه تهران اقدام نماید. بخشی از این مراحل به صورت حضوری و برخی دیگر به صورت آنلاین می‌باشد. مراحل دریافت جواز کسب به ترتیب زیر می‌باشد:

۱/ ارسال درخواست جواز تعمیرگاه خودرو از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. اتحادیه موظف هست درخواست‌های حضوری را نیز ترتیب اثر دهد.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیط تعمیرگاه از نظر تمیزی و بهداشت  و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییدیه پروانه کسب برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند.

جواز تعمیرگاه خودرو در ابتدا به مدت یکسال و سپس برای مدت ۵ سال صادر می‌گردد.

گرفتن مجوز تعمیرگاه چقدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز قنادی باید مبالغ زیر به حساب اتحادیه پرداخت شود:

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریا

حق عضویت سالیانه اتحادیه  3.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

گرفتن جواز کسب تعمیرگاه خودرو چه مدت زمان می‌برد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز کسب در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف، اتحادیه تعمیرکاران موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. جهت تسریع در روند دریافت جواز می‌توانید از خدمات کارشناسی موسسه وکیل دات کام استفاده بفرمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 


:: برچسب‌ها: جواز کسب تعمیرگاه خودرو ,
:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

جواز کسب نان فانتزی معمولا در تمام شهرستان‌ها از طریق اتحادیه‌نانوایان صادر می‌شود. برخی از شهرها مانند تهران به دلیل بالا بودن تعداد اعضا، برخی نان‌ها به طور مستقل دارای اتحادیه نان فانتزی هستند. بطور مثال نان‌سنگکی و نان‌های سنتی مثل‌لواش در تهران هر کدام دارای اتحادیه جداگانه بوده و ضوابط مربوط به خود را دارند. برای فعالیت در این زمینه باید مانند سایر مشاغل پروانه و جواز کسب خود را از مراجع ذی صلاح دریافت نمایید. هر چند که در سال‌های اخیر صدور جواز انجام نمی‌شد، در سال 1400 مجوز با تعرفه آزاد صادر می‌شود. برای کسب اطلاع بیشتر درباره جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 

جواز کسب نان فانتزی را باید از کجا دریافت کرد؟

داشتن جواز برای شروع تولید و فروش هر نوع از نانی ضروری و لازم است. این جواز از سوی اتحادیه نان فانتزی تهران صادر می‌شود. البته در تهران امکان کسب جواز برای تمام مناطق وجود ندارد و فقط برای شهرک‌ها و مناطق بدون نان فانتزی پروانه کسب صادر می‌شود. این جواز نشان دهنده تایید فنی متقاضی از سوی مراجع قانونی می‌باشد. لازم به ذکر است که اتحادیه نان‌فانتزی تهران اقدام به صدور جواز کسب در رسته های زیر نیز می‌‍کند. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

1 – نان‌های فانتزی (حجيم) (با حداقل مساحت لازم 100 متر مربع) کد آیسیک 4/154529

2 – نان‌های فانتزی نيمه حجيم (فانتزی) (با حداقل مساحت لازم 40 متر مربع) کد آیسیک 3/154529

3 – توليد و پخش نان بلكی ماشينی و انواع نان حجيم و نيمه حجيم (فانتزی)  (با حداقل مساحت لازم 100 متر مربع) کد آیسیک 1/154529

4 – تولید انواع نان‌های رژيمی و طبی (فانتزی) (با حداقل مساحت لازم 70 متر مربع) کد آیسیک 2/154529

5 – توليد و پخش و بسته بندی نان‌های پيتزا و سيتا (با حداقل مساحت لازم 70 متر مربع) کد آیسیک 6/154529

6 – خرده فروشی انواع نان سرد (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع) کد ایسیک 2/522229

7- کافه نان (با حداقل مساحت 50 مترمربع) کد ایسیک 552322 –  برای واحدهایی که دارای کارگاه صنفی و یا صنعتی نان حجیم و نیمه حجیم می‌باشند.

8- بسته بندی انواع نان (با حداقل مساحت لازم 80 متر مربع) کد آیسیک 11/154539

شرایط کسب مجوز نان فانتزی

الف: شرایط عمومی

شخصی که قصد دارد تا در عرصه نان فانتزی فعالیت کند باید شرایط قانونی لازمه را دارا باشد. این شرایط به شرح زیر هستند:

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی زیرا شخصی که سابقه کیفری دارد نمی‌تواند جواز نان فانتزی دریافت کند.

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

7- تجاری بودن واحد

ب: شرایط اختصاصی

۱) مردان در اولویت هستند (به خانم ها هم داده میشود)

۲/ داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

۳/متقاضی باید حتما مسلمان باشد

۴/ داشتن شرط سنی لازم، حداقل سن قانونی متقاضی 18 سال می‌باشد.

۵/ داشتن سلامت جسمی. متقاضی باید حتما در شرایطی باشد که از لحاظ جسمی مشکلی برای انجام این کار نداشته باشد.

برای راه اندازی نان فانتزی چه مدارکی مورد نیاز است؟

برای تسریع در روند کسب پروانه بهتر است متقاضی در هنگام مراجعه مدارک زیر را دارا باشد. جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

۲) گواهی صلاحیت فنی در حوزه نان فانتزی

۳) عکس سه در چهار متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوء پیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی هزینه عضویت به اتحادیه

۸) فیش واریز مبالغی که باید پیش از راه اندازی پرداخت شوند مانند شهرداری، بیمه ، دارایی

۹) فیش بانکی واریزی به حساب مجمع امور صنفی

۱۰) فیش پرداختی به حساب درآمدهای دولت

مراحل دریافت جواز کسب نان فانتزی

هر متقاضی که قصد دارد تا جواز نان فانتزی را کسب کند باید از طریق اتحادیه نان فانتزی اقدام نماید. بخشی از این مراحل به صورت حضوری و برخی دیگر به صورت آنلاین می‌باشد. مراحل دریافت جواز کسب به ترتیب زیر می‌باشد:

۱/ ارسال درخواست جواز نان فانتزی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. اتحادیه موظف هست درخواست‌های حضوری را نیز ترتیب اثر دهد.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌نان فانتزی از محل دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیط نانوایی از نظر تمیزی و بهداشت و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییدیه پروانه کسب برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند.

جواز نان فانتزی در ابتدا به مدت یکسال و سپس برای مدت ۵ سال صادر می‌گردد.

گرفتن مجوز نان فانتزی چقدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز نان فانتزی باید مبالغ زیر به حساب اتحادیه پرداخت شود:

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریا

حق عضویت سالیانه اتحادیه  10.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

کسب جواز نان فانتزی چه مدت زمان می‌برد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز کسب در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف، اتحادیه نان فانتزی موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. جهت تسریع در روند دریافت جواز می‌توانید از خدمات کارشناسی موسسه وکیل دات کام استفاده بفرمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.


:: برچسب‌ها: جواز کسب نان فانتزی ,
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 بهمن 1400 | نظرات ()