نوشته شده توسط : vakiel

انتخابات اتحادیه به منظور تشکیل هیئت مدیره جدید و انتخاب بازرسان‌اتحادیه انجام می‌شود. هر کدام از اعضای عضو در اتحادیه می‌توانند تحت شرایطی در این انتخابات شرکت کنند. معمولا افراد خوشنام در هر صنف و رسته می‌تواند عضو هیات مدیره اتحادیه بشود. برای تمامی شهرستان ها و استان ها شرکت و نتیجه انتخابات در سامانه ساران انجام می‌شود. در صورتی که شرایط لازم برای شرکت در انتخابات هیات مدیره اتحادیه ها را دارید، بر روی سامانه ساران کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: انتخابات اتحادیه

ثبت نام در هیات مدیره اتحادیه ها و شرایط آن

کسانی که در هر صنف متقاضی شرکت در انتخابات هیات مدیره اتحادیه صنف خود هستند، باید شرایط خاصی داشته باشند. خصوصیات داوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه مطابق قانون در ده شرط آمده است. شرط اول داوطلبان تابعیت جمهوری اسلامی ایران است. اعتقاد و التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی ایران دومین خصوصیت لازم برای داوطلبین است.

دیگر شرایط داوطلبین ثبت نام در انتخابات هیات مدیره اتحادیه ها شامل نداشتن سوءپیشینه کیفری، عدم ممنوعیت تصرف در اموال مثل حجر، ورشکستگی و افلاس، عدم اعتیاد به مواد مخدر، عدم شهرت به فساد، داشتن حداقل مدرک دیپلم برای افرادی که فاقد سابقه عضویت در هیات مدیره‌اند می‌باشد.

داوطلبین ثبت نام در هیات مدیره اتحادیه‌ها باید در زمان ثبت نام حداکثر تا هفتاد و پنج سال سن داشته باشند. همچنین داشتن پروانه کسب معتبر دائم از الزامات داوطلبین است. مقصود از پروانه کسب معتبر یک مجوز است که تاریخ اعتبار آن هنوز منقضی نشده است. همچنین صاحب آن پروانه تغییر شغل نداده و یا واحد صنفی خود را به غیر واگذار نکرده باشد. در نهایت آخرین ویژگی و شرط داوطلبین ثبت نام در عرصه انتخابات هیات مدیره اتحادیه‌ها داشتن وثاقت و امانت است.

شرایط رای دهندگان در انتخابات هیات مدیره اتحادیه ها چیست؟

همان‌طور که اشاره کردیم اداره اتحادیه‌های اصناف توسط افراد خوشنام همان صنف اداره می‌شود. که این افراد با داشتن شرایط خاصی و توسط انتخابات و رای گیری به عنوان اعضای هیات مدیره یک اتحادیه و یک صنف انتخاب می‌شوند. اما علاوه بر افراد داوطلب برای عضویت در هیات مدیره رای دهندگان این انتخابات نیز باید دارای شرایط خاصی باشند.

مطابق با قانون تنها افرادی می‌توانند در انتخابات هیات مدیره شرکت نمایند که پروانه کسب دائم یا پروانه کسب موقت همان صنف را داشته باشند. باید توجه داشت که هر فرد صنفی در انتخابات تنها یک حق رای دارند. حتی اگر فرد صنفی بیش از یک پروانه کسب در همان صنف داشته باشد باز هم فقط یک حق رای خواهد داشت.

ثبت نام الکترونیکی در انتخابات هیات مدیره اتحادیه ها

سامانه ساران، سامانه رسمی انتخابات الکترونیکی سازمان‌های صنفی می‌باشد. این سامانه برای سامان دهی به اموری که مربوط به انتخابات و رای‌گیری‌های اصناف می‌شود ایجاد گشته است. سامانه ساران محلی است که افراد داوطلب برای عضویت در هیات مدیره اتحادیه‌ها می‌توانند در آن به صورت الکترونیکی ثبت نام نمایند. همچنین پیگیری‌های مربوطه به ثبت نام و رای گیری و انتخاب یا عدم انتخاب ایشان به عنوان عضو هیات مدیره را در همین سایت پیگیری نمایند.

علاوه بر ثبت نام داوطلبین عضویت در هیات مدیره، انتخابات الکترونیک نیز در همین سامانه انجام می‌پذیرد. نشانی اینترنتی سامانه ساران یا همان سامانه رسمی انتخابات الکترونیکی سازمان‌های صنفی election.iranianasnaf.ir می‌باشد. لذا افراد داوطلب عضویت در هیات مدیره اتحادیه‌ها و همچنین شرکت کنندگان در انتخابات مربوط به صنف خود می‌توانند به این سامانه الکترونیکی مراجعه نمایند. لازم به ذکر است نتیجه نهایی انتخابات اتحادیه‌ها و اصناف نیز در همین سامانه قابل رؤیت است.

بررسی صحت شرایط داوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه‌ها بر عهده کیست ؟

جهت بررسی و تطبیق شرایط داوطلبان، یک کمیته بررسی تشکیل می‌شود. این کمیته با ترکیب نمایندگان برخی از دستگاه‌‌های دولتی تشکیل می‌شود. تصمیمات این کمیته هم بر اساس اکثریت آراء به تصویب می‌رسد. دستگاه‌های دولتی که نمایندگان آن‌ها این کمیته را تشکیل می‌دهد شامل وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران می‌باشند. همچنین دو نفر از اعضای هیات رئیسه اتاق اصناف نیز به انتخاب اجلاس عمومی اتاق جز این کمیته می‌باشند. البته عضویت این دو نفر در کمیته بررسی و تطبیق مشروط بر این است که این دو خود نامزد انتخابات نباشند. لازم به ذکر است نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت در جایگاه رئیس کمیته بررسی و تطبیق قرار می‌گیرد.

ویژگی‌های هیات مدیره منتخب اتحادیه‌ها

اعضای هیات مدیره اتحادیه طبق قانون نظام صنفی، از بین افراد همان اتحادیه و با رای مخفی و مستقیم انتخاب می‌شوند. هیات مدیره منتخب به مدت 4 سال فعالیت می‌نماید. اعضای منتخب در هیات مدیره نمی‌توانند بیشتر از دو دوره متوالی و یا چهار دوره متناوب در به عضویت هیات مدیره درآیند.

تعداد اعضای هیات مدیره نیز بر اساس اعضای همان اتحادیه تعیین می‌شود. اگر اعضای اتحادیه کمتر از هزار واحد صنفی باشد اعضای هیات مدیره این اتحادیه شامل 5 عضو اصلی و دو عضو علی‌البدل خواهد شد. با افزایش واحد‌های صنفی هر اتحادیه تعداد اعضای هیات مدیره آن‌ها هم بیشتر خواهد بود. به طور کلی اعضای هیات مدیره شامل یک رئیس، دو نائب رئیس یک دبیر و یک خزانه‌دار می‌شود.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

داوطلبین عضویت در هیات مدیره اتحادیه باید چه ویژگی‌هایی داشته باشند ؟

طبق قانون رعایت ده شرط برای داوطلبین مذکور الزامی است که شامل تابعیت ایران، اعتقاد و التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی ایران، نداشتن سوءپیشینه کیفری مؤثر، عدم ممنوعیت تصرف در اموال، عدم اعتیاد به مواد مخدر، عدم شهرت به فساد، داشتن حداقل مدرک دیپلم، حداکثر تا هفتاد و پنج سال سن، داشتن پروانه کسب معتبر دائم و داشتن وثاقت و امانت می‌شود.

ثبت نام الکترونیک داوطلبین عضویت در هیات مدیره چگونه انجام می‌شود ؟

داوطلبین با مراجعه به سامانه ساران یا همان سامانه رسمی انتخابات الکترونیکی سازمان‌های صنفی به آدرس election.iranianasnaf.ir می‌توانند اقدام به ثبت نام و ارائه مدارک خود برای شرکت در انتخابات و عضویت در هیات مدیره اتحادیه خود نمایند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: انتخابات اتحادیه



:: برچسب‌ها: انتخابات اتحادیه ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

اتحادیه سوخت های جایگزین چه وظایفی دارد؟ موضوع سوخت یکی از مسائل اصلی و کلیدی در سرتاسر جهان است. همین موضوع سبب شده است تا عصر حاضر را عصر حکومت اقتصاد انرژی سالم بنامند. کشور ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست و موضوع سوخت و خدمات وابسته به آن از اهمیت بالایی برخوردار است. سیاست‌های ایران در جهت ذخیره انرژی و صرفه جویی در مصرف انرژی سبب شد تا اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین و خدمات وابسته تاسیس گردد. در ادامه این مطلب به معرفی و بررسی این اتحادیه می پردازیم. برای آشنایی بیشتر با مرجع بالاتر این اتحادیه یعنی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه سوخت های جایگزین

تاریخچه اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین و خدمات وابسته

نیاز به داشتن یک مسئول و متولی برای سازماندهی حوزه نوپا اما تاثیرگذار صنعت سوخت‌های جایگزین به ویژه CNG سبب شد تا در سال ۹۴ با ارسال درخواست به مرکز امور اصناف و بازرگانان ایران اتحادیه‌کشوری سوخت‌های جایگزین و خدمات وابسته راه اندازی شود. این اتحادیه در سال ۹۵ با رای گیری از اعضا هیأت مدیره خود را انتخاب نمود و در نهایت در اردیبهشت ۹۶ در اتاق اصناف ایران پذیرفته و رسما ثبت گردید.

جهت شرکت در انتخابات این اتحادیه می‌توانید از طریق سامانه ساران اقدام کنید.

فعالیت اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین

۱/ ساماندهی فرآیند بهره برداری از گاز طبیعی CNG به انواع سوخت جایگزین انواع خودروها

۲/ نظارت بر فعالیت مراکزی که وظیفه ارائه خدمات فنی و بازرسی خودروهای گاز سوز را دارند.

۳/ارائه پروانه کسب برای مراکز خدمات فنی و بازرسی و ایمن سازی خودروهای گازسوز خودروهای گازسوز

۴/ گسترش فرهنگ بهره داری و استفاده از گاز طبیعی

۵/ گسترش امکانات فنی بهره برداری از گاز طبیعی

۶/ ایجاد بستری برای بهره برداری از سایر سوخت های جایگزین

ساختار اتحادیه‌کشوری سوخت‌های جایگزین و خدمات وابسته

اتحادیه‌سوخت‌های جایگزین از شش عضو تشکیل شده است که ریاست آن در حال حاضر با علی محمودیان است . رییس هیات مدیره دو نایب رییس دارد. همچنین دارای خزانه دار و بازرس هیات میدره و یک عضو می‌باشد.

برای آشنایی با نحوه صدور و تمدید جواز کسب کلیک کنید.

آدرس اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین و خدمات وابسته

ایران، تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، پلاک 2209 (ساختمان صدف) طبقه 6 واحد 2

تلفن: 91012961-021 , 91013791-021

فکس: 02126703671 , 02188796708

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحادیه سوخت های جایگزین



:: برچسب‌ها: اتحادیه سوخت های جایگزین ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 2 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب نانوایی سنگکی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه اغذیه علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب نانوایی سنگکی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز نانوایی سنگکی

آیا گرفتن جواز کسب نانوایی سنگکی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه نانوایی سنگکی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه نان سنگکی می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب نانوایی سنگکی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف نانوایان سنگکی تهران مجوز لازم برای 2 رسته زیر را با مساحت اعلام شده صادر می‌‍کند.

1-  سنگکی سنتی (با حداقل مساحت لازم 60 مترمربع ) با ارتفاع 4 متر

2-  سنگکی گردان دوار (با حداقل مساحت لازم 50 مترمربع ) با ارتفاع 3 متر

شرایط دریافت پروانه کسب نانوایی سنگکی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی نانوایی سنگکی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز نان سنگک

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب نانوایی سنگکی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب نانوایی سنگکی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف نان سنگک تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز نانوایی سنگکی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 4.400.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی نانوایی سنگکی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب نانوایی سنگکی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز نانوایی سنگکی



:: برچسب‌ها: جواز نانوایی سنگکی ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 2 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

زمانی که انجام یک عمل به شخصی ضرر وارد کند در این صورت شخص می‌تواند به دادگاه مراجعه کند و درخواست صدور دستور موقت را بکند. اما این دستور موقت می‌تواند در مواردی از بین برود و فردی که به ضرر او قرار دستور موقت صادر شده است می‌تواند درخواست رفع اثر از دستور موقت را بنماید. این درخواست مستلزم شرایط قانونی خاصی است که در این مقاله به آن پرداخته‌ایم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: رفع اثر از دستور موقت

خاتمه دستور موقت ( رفع اثر از دستور موقت )

د‌ستور موقت به‌موجب موارد ذیل خاتمه می‌یابد:

۱. لغو د‌ستور موقت به دلیل رفع شدن دلایلی که سبب صدور دستور موقت گشته است.

۲. عدم طرح دعوا در مهلت مقرر.

۳. انصراف خواهان از دستور موقت.

۴. استرداد دادخواست یا دعوای اصلی توسط خواهان یا انصراف کلی از دعوا.

۵. صدور رای نهایی علیه خواهان.

۶. دادن تامین توسط خوانده.

رفع ا‌ثر از د‌ستور موقت به دلیل دادن تامین توسط خوانده

اگر خوانده تامینی در تناسب با موضوع دستور موقت تودیع نماید دادگاه می‌تواند دستور موقت را ملغا نماید. رفع ا‌ثر از دستور موقت منوط به شرایط ذیل است:

۱. تامین خوانده متناسب با موضوع دعوا باشد.

۲. میزان این تامین بسته به نظر قاضی است.

۳. رفع اثر از دستور موقت منوط به نظر قاضی است.

انصراف خواهان از دستور موقت

خواهان می‌تواند درخواست خود مبنی بر اصدار دستور موقت را مسترد کند چه دستور موقت صادر شده باشد یا خیر و چه این قرار اجرا شده باشد یا خیر.

انصراف خواهان دارای آثار ذیل است:

۱. اگر تا قبل از اصدار دستور موقت خواهان از آن منصرف شود درخواست دستور موقت لغو گشته و اگر خواهان خسارت احتمالی را پرداخت نموده باشد به او عودت خواهد شد.

۲. اگر تا قبل از اجرای دستور موقت خواهان از آن منصرف شود دستور موقت لغو شده و خسارت احتمالی که خواهان پرداخت کرده به او بازگردانده می‌شود.

۳. اگر بعد از اجرای دستور موقت خواهان از آن منصرف شود دستور موقت لغو می‌شود ولی خسارت احتمالی که او تودیع کرده به وی بازگردانده نمی‌شود تا در صورت شکست خواهان در اصل دعوا، خسارت وارده به خوانده از ناحیه مبلغ تودیع شده جبران گردد.

جبران خسارت ناشی از اجرای دستور موقت

اگر خواهان مطالبه دستور موقت کند و دستور موقت صادر و اجرا شود اما نهایتا در دعوای اصلی شکست بخورد خساراتی که از ناحیه اجرای قرار مزبور به خوانده وارد شده قابل جبران است.

برای مطالبه خسارت باید شرایط ذیل موجود باشد:

۱. باید دستور موقت اجرا شده باشد.

۲. خواهان به‌موجب رای نهایی در دعوا شکست بخورد این رای نهایی می‌تواند حکم به بی‌حقی خواهان یا هر یک از قرارهای قاطع دعوا باشد.

۳. به‌موجب اجرای دستور موقت به خوانده خساراتی وارد شده باشد.

جبران خسارت ناشی از رفع اثر از دستور موقت

اگر به درخواست خوانده و به دلیل سپردن تامین توسط او و موافقت قاضی، از دستور موقت رفع اثر شود و به واسطه این رفع اثر به خواهان خسارت وارد شود خواهان می‌تواند خسارت خود را مطالبه کند.

برای مطالبه خسارت باید شرایط ذیل برقرار باشد:

۱. به درخواست خوانده و به دلیل تودیع تامین توسط خوانده از دستور موقت رفع ا‌ثر شده باشد.

۲. خوانده به‌موجب رای نهایی در دعوا محکوم شود.

۳. به علت الغای دستور موقت به خواهان خسارتی وارد شده باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص رفع اثر از دستور موقت، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون رفع اثر از دستور موقت پاسخ دهند.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: رفع اثر از دستور موقت



:: برچسب‌ها: رفع اثر از دستور موقت ,
:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

در این مقاله سعی می‌کنیم که به بررسی جرایم عمدی و غیر عمدی و تفاوت این دو با یکدیگر و عناصر تشکیل دهنده آن‌ها بپردازیم و در این راستا به قانون مجازات اسلامی استناد می‌کنیم. در تعریف جرم عمد می‌توان بیان کرد که قصد مجرمانه و سوء نیت اهمیت زیادی دارد ولی در جرایم غیر عمد، جرم در شرایطی محقق می‌شود که غفلت و کوتاهی رخ داده باشد.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جرم عمدی و غیر عمدی

جرم عمدی

جرائم دارای دو رکن هستند. این دو رکن عبارتند از اراده و علم.

در تعریف علم باید بیان کرد که شخص مرتکب باید بداند که رفتار یعنی جرم ارتکابی در قانون چه حکمی دارد در واقع به حکم رفتار خود علم داشته باشد. این نکته حائز اهمیت است که صرف دانستن اینکه یک رفتار جرم است کفایت می‌کند و دانستن نوع و میزان جرم لزومی ندارد چرا که دانستن این که یک رفتار در قانون به عنوان جرم تعیین شده است باید افراد را ارتکاب آن دسته از جرائم بر حذر دارد.

برای تعریف رکن دوم یعنی اراده باید به این نکته اشاره کرد که در ارتکاب جرم به طور عمد تنها تحقق این نکته که فرد با اراده و اختیار خود جرم را انجام می‌دهد برای تحقق جرم کفایت می‌کند. رکن اراده اهمیت بسزایی در جرایم عمدی دارد به دلیل اینکه اگر این اراده و اختیار در میان نباشد جرم ارتکابی دیگر عمدی نیست.

 جرائم غیر عمد

جرائم غیر عمد بر خلاف جرایم عمد با اراده و علم تحقق پیدا نمی‌کنند بلکه دلایل تحقق جرایم غیر عمد عبارتند از بی‌احتیاطی، بی‌مبالاتی، عدم مهارت و عدم رعایت نظامات دولتی. منظور از بی‌احتیاطی انجام دادن کاری است که نباید انجام می‌گرفته و منظور از بی‌مبالاتی انجام ندادن کاری است که باید صورت می‌گرفته است. منظور از عدم مهارت انجام دادن کاری است بدون اینکه انجام دادن آن کار را بلد باشیم و در آخر باید بیان کرد که مقصود از نظامات دولتی مقررات قانون، آیین نامه و امثالهم است.

نکات

۱- جرم را می‌توان به دو گروه تقسیم کرد جرائم عمدی و جرائم غیر عمد.

۲- اصل بر این است که جرم ارتکابی عمد است و غیر عمد بودن یک جرم یک امر استثنا است.

۳- عنصر روانی جرایم متشکل از سوء نیت است. سوء نیت بر دو نوع است: سوء نیت عام و سوء نیت خاص. آنچه در سوء نیت عام اهمیت دارد این است که در همه جرایم عمدی این نوع از سوء نیت وجود دارد اما در خصوص سوء نیت خاص باید به این نکته اشاره کرد که آنچه که برای شخص مرتکب اهمیت دارد بیشتر از هر چیز دیگری تحقق نتیجه است. یعنی مرتکب رفتاری را تنها به قصد نتیجه انجام بدهد.

۴- آنچه که باید در جرایم غیر عمد محرز شود تقصیر است.

اکراه در جرم عمدی

در خصوص جرائم عمدی بیان شد که رفتار ارتکابی باید از روی اراده و علم باشد. در اینجا باید مبحث اکراه را نیز مطرح کنیم به دلیل اینکه اگر شخصی مورد اکراه واقع شده باشد اراده از او سلب می‌شود و عنصر معنوی جرم نیز از بین می‌رود. به طور مثال در خصوص شخصی که تحت فشار اسلحه مرتکب جرم می‌شود می‌توان بیان کرد که برای تحقق این جرم اراده و اختیار فرد از او سلب شده و به همین خاطر بحث عمد بودن این جرم کنار می‌رود. غیر از قتل عمد اکراهی که مورد پذیرش نیست و اکراه نباید سبب قتل شود.

قصد و انگیزه

تفاوت قصد و انگیزه اهمیت بسزایی دارد. در واقع قصد به معنای هدف بلاواسطه یا بدون واسطه و انگیزه به معنای هدف مع‌الواسطه یعنی با واسطه می‌باشد. به طور مثال می‌توان بیان کرد که هنگامی که یک قتل صورت می‌گیرد انگیزه این قتل ممکن است انتقام جویی باشد اما قصد و هدف شلیک گلوله می‌باشد. بنابراین می‌توان این نتیجه را گرفت که در همه جرائم قصد یکسان است. اما در همین جرائم انگیزه بسیار متفاوت است و آنچه که در تحقق یک جرم اهمیت دارد قصد مجرمانه است نه انگیزه او.

این نکته دارای یک استثنا می‌باشد و آن هم در زمانی است که شخصی از ارتکاب یک جمله انگیزه شرافتمندانه داشته باشد در صورت اثبات این امر مرتکب می‌تواند مشمول تخفیف مجازات بشود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص جرایم عمدی و غیر عمدی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون جرایم عمدی و غیر عمدی پاسخ دهند.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جرم عمدی و غیر عمدی



:: برچسب‌ها: جرم عمدی و غیر عمدی ,
:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مراجعه به اتحادیه صنف کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران برای انجام امور مربوط به صدور و تمدید و غیره دیگر به مانند گذشته ضرورت ندارد. آش، حلیم و کباب از غذاهای سنتی و دلپذیر ایرانی است که در میان ایرانیان اعم از پیر و جوان دارای محبوبیت بالایی است. همین محبوبیت باعث شده تا در هر محله‌ای حداقل یک یا دو مغازه به این حرفه مشغول باشند. رونق بازار فروش حلیم و آش و کباب سبب شکل گیری واحدهای صنفی متعددی در این زمینه گشته است. مجموع این اصناف دارای اتحادیه‌ای در شهر تهران هستند. این اتحادیه در سال 1315 تاسیس گردید و می‌توان بدون شک آن را یکی از قدیمی ترین اتحادیه‌های تهران دانست. در ادامه به معرفی اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران می‌پردازیم. برای آشنایی بیشتر با مرجع بالاتر این اتحادیه یعنی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران

اعضای اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه

هر شخصی که مشغول به حرفه تهیه ی غذاهای سنتی اعم از کباب، آش و حلیم است و پروانه کسب نیز دارد جزو اتحاديه كباب و حليم و پزندگان آش و غذاهاي سنتي تهران و حومه محسوب می‌گردد. هدف از تشکیل این اتحادیه حفظ و حمایت از حقوق صنفی و پیشرفت اقتصادی است. حداقل تعداد برای تشکیل اتحادیه باید ۵۰ صنف باشد.

در حال حاضر بالغ بر 20000 عضو در این اتحادیه حضور دارند و 9000 واحد صنفی بدون جواز و متقاضی کسب جواز از این اتحادیه هستند.

هیات مدیره اتحادیه کباب و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه

هیئت رییس این اتحادیه دارایی 7 عضو می‌باشد. این اتحادیه دارای یک رئیس می باشد که در حال حاضر ریاست اتحادیه با حسین محمدی است . بعد از رئیس یک نایب رئیس اول و یک نائب رئیس دوم می‌باشد. این اتحادیه دارای یک خزانه دار و بازرس و یک عضو می‌باشد. مدت زمان عضویت در هیات رئیس چهار سال است. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هیات رئیس بلامانع می‌باشد. برای ثبت نام داوطلبین انتخابات اتحادیه های صنفی کلیک کنید. جهت شرکت در انتخابات این اتحادیه می‌توانید از طریق سامانه ساران اقدام کنید.

وظائف اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه

اتحاديه كباب و حليم و پزندگان آش و غذاهاي سنتي تهران و حومه وظائف زیر را برعهده دارد :

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوی اتاق اصناف تهران طبق قوانین و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهای ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضویت برای تامین هزینه‌های عمومی

۳/تنظیم بودجه سال بعد اتحادیه. این برنامه بودجه باید حداکثر تا اول بهمن هر سال برای رسیدگی و تصویب به اتاق اصناف تحویل داده شود.

۴/تنظیم ترازنامه سالانه تا پایان خرداد ماه سال بعد و تحویل آن به اتاق اصناف.

۵/ایجاد تسهیلات مورد نیاز آموزش عمومی، حرفه‌ای و هنری هر فرد صنفی، مستقلا یا با کمک سازمان‌های دولتی و خصوصی. همچنین همکاری‌های لازم با وزارت کار و امور اجتماعی برای تامین سرمایه طبق مقررات

۶/ایجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفی و انواع پروانه‌های پزندگان آش و حلیم و غذاهای سنتی و کبابی ها  و تغییرات لازم در هریک و تحویل به اتاق اصناف به منظور رسیدگی و تصويب

۷/ تدوین آئین نامه‌های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی، تشکیلاتی و سایر مقررات اختصاصی

۸/ نظارت بر اجرای صحیح تصمیماتی که اتاق اصناف در خصوص ساعات کار و تعطیلات پزندگان آش و حلیم و غذاهای سنتی و کبابی ها  می‌گیرد

۹/تشکیل یک کمیسیون حل اختلاف برای رسیدگی به اختلافات افراد صنفی

۱۰/اظهار نظر درباره محدوده صنفی پزندگان آش و حلیم و غذاهای سنتی و کبابی ها  برای متقاضیان پروانه‌های جدید

۱۱/ تشکیل کمیسیون فنی برای رسیدگی به شکایات مشتریان و نظارت بر حسن انجام کار و رعايت مقررات واصول کسب توسط پزندگان آش و حلیم و غذاهای سنتی و کبابی ها

۱۲/ معرفی یک نفر از میان اعضا به عنوان نماینده اتحاديه كباب و حليم و پزندگان آش و غذاهاي سنتي تهران و حومه در اتاق اصناف تهران

جهت دریافت جواز کسب آش و حلیم کلیک کنید.

منبع درآمد اتحاديه كباب و حليم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه

هر اتحادیه‌ای هزینه‌هایی دارد که برای پرداخت این هزینه‌ها نیاز به یک یا چند منبع درآمد است. اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه درآمد خود را از طرق زیر تامین می‌نماید؛

۱/ حق عضویت پرداخت شده چه از سوی اعضای جدید که باید حق ورودی هم بپردازند و چه از سوی اعضای قدیمی که فقط عضویت خود را تمدید می‌کنند.

۲/ دریافتی از طریق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشی، اداری، فنی و انتشاراتی

۳/ کمک‌های اتاق اصناف به این اتحادیه که با تایید و نظارت کمیسیون‌ صورت می‌گیرد

۴/ هدایای اهدائی و اعانات

برای آشنایی با نحوه صدور و تمدید جواز کسب کلیک کنید.

آدرس و شماره تماس اتحاديه كبابی و حليم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه

خیابان شریعتی، خیابان ملک، نبش کوچه میرمجتهدی، ساختمان شماره ۱ واحد ۳

تلفن های اتحادیه:

۷۷۶۳۹۶۵۸

۷۷۶۳۹۶۵۹

۷۷۵۱۴۳۳۶

فاکس:

۷۷۶۳۳۲۶۲

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران



:: برچسب‌ها: اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش گوشت لخت گوسفندی علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب قصابی و گوشت گوسفندی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی

آیا گرفتن جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در قصابی و گوشت گوسفندی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف آهن فروشان می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف فروشندگان آهن، فولاد و فلزات تهران مجوز لازم برای 2 رسته زیر را با حداقل مساحت 12 مترمربع اعلام شده صادر می‌‍کند.

1-  تهيه و توزيع گوشت گوسفندی

2-  دفتر تهيه و پخش گوشت گوسفندی

شرایط دریافت پروانه کسب قصابی و گوشت گوسفندی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی ماست بندی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز لبنیات فروشی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف آهن فروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز قصابی و گوشت گوسفندی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 10.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی قصابی و گوشت گوسفندی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب قصابی و گوشت گوسفندی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی



:: برچسب‌ها: جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی ,
:: بازدید از این مطلب : 292
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا به دنبال آدرس و تلفن اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران هستید؟ گوشت یکی از اصلی ترین مواد مغزی در سبد خانوار ایرانی است. مواد اولیه بسیاری از غذاهای ایرانیان گوشت گوسفندی است. از طرفی در طی سال های اخیر دامداری در تمام سطح ایران گسترش یافته است. این نیاز به عرضه و تقاضا برای گوشت گوسفندی سبب شده تا اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی در تهران شکل بگیرد. این صنف هم مانند سایر اصناف برای رسیدگی به فعالان در این صنف دارای اتحادیه مخصوص به خود است که در این مطلب به معرفی این اتحادیه می‎پردازیم. برای آشنایی بیشتر با مرجع بالاتر این اتحادیه یعنی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندی تهران

اعضای اتحادیه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندی تهران

هر شخصی که مشغول به تهیه و توزیع گوشت گوسفندی است و پروانه کسب نیز دارد جزو اتحاديه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندی تهران محسوب می‌گردد. هدف از تشکیل این اتحادیه حفظ و حمایت از حقوق صنفی و پیشرفت اقتصادی است. حداقل تعداد برای تشکیل اتحادیه باید ۵۰ صنف باشد. جهت شرکت در انتخابات این اتحادیه می‌توانید از طریق سامانه ساران اقدام کنید.

هیات مدیره اتحادیه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندی تهران

هیئت رییس اتحادیه گوشت گوسفندی در ایران دارایی 7 عضو می‌باشد. این اتحادیه دارای یک رئیس است. بعد از رئیس یک نایب رئیس اول و یک نائب رئیس دوم می‌باشد. این اتحادیه دارای یک خزانه دار و بازرس و یک عضو می‌باشد. مدت زمان عضویت در هیات رئیس چهار سال است. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هیات رئیس بلامانع می‌باشد.

وظائف اتحادیه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندی تهران

اتحاديه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندي تهران وظائف زیر را برعهده دارد.

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوی اتاق اصناف تهران طبق قوانین و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهای ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضویت برای تامین هزینه‌های عمومی

۳/تنظیم بودجه سال بعد اتحادیه. این برنامه بودجه باید حداکثر تا اول بهمن هر سال برای رسیدگی و تصویب به اتاق اصناف تحویل داده شود.

۴/تنظیم ترازنامه سالانه تا پایان خرداد ماه سال بعد و تحویل آن به اتاق اصناف.

۵/ایجاد تسهیلات مورد نیاز آموزش عمومی، حرفه‌ای و هنری هر فرد صنفی، مستقلا یا با کمک سازمان‌های دولتی و خصوصی. همچنین همکاری‌های لازم با وزارت کار و امور اجتماعی برای تامین سرمایه طبق مقررات

۶/ایجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفی و انواع پروانه‌های تهیه کنندگان و توزیع کنندگان گوشت گوسفندی و تغییرات لازم در هریک و تحویل به اتاق اصناف به منظور رسیدگی و تصويب

۷/ تدوین آئین نامه‌های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی، تشکیلاتی و سایر مقررات اختصاصی

۸/ نظارت بر اجرای صحیح تصمیماتی که اتاق اصناف در خصوص ساعات کار و تعطیلات گوشت فروشی ها می‌گیرد

۹/تشکیل یک کمیسیون حل اختلاف برای رسیدگی به اختلافات افراد صنفی

۱۰/اظهار نظر درباره محدوده صنفی تهیه و توزیه کنندگان گوشت برای متقاضیان پروانه‌های جدید

۱۱/ تشکیل کمیسیون فنی برای رسیدگی به شکایات مشتریان و نظارت بر حسن انجام کار و رعايت مقررات واصول کسب توسط فروشندگان گوشت

۱۲/ معرفی یک نفر از میان اعضا به عنوان نماینده اتحادیه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندی تهران اتاق اصناف تهران

منبع درآمد اتحاديه صنف تهيه و توزيع گوشت‌گوسفندی تهران

هر اتحادیه‌ای هزینه‌هایی دارد که برای پرداخت این هزینه‌ها نیاز به یک یا چند منبع درآمد است. اتحاديه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندي تهران درآمد خود را از طرق زیر تامین می‌نماید؛

۱/ حق عضویت پرداخت شده چه از سوی اعضای جدید که باید حق ورودی هم بپردازند و چه از سوی اعضای قدیمی که فقط عضویت خود را تمدید می‌کنند.

۲/ دریافتی از طریق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشی، اداری، فنی و انتشاراتی

۳/ کمک‌های اتاق اصناف به این اتحادیه که با تایید و نظارت کمیسیون‌ صورت می‌گیرد

۴/ هدایای اهدائی و اعانات

برای آشنایی با نحوه صدور و تمدید جواز کسب کلیک کنید.

آدرس و شماره تماس اتحاديه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندي تهران

خیابان ولیعصر چهارراه گمرک مقابل مهدیه پلاک ۴۳۰

تلفن تماس: 55383411

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحادیه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندی تهران



:: برچسب‌ها: اتحادیه صنف تهيه و توزيع گوشت گوسفندی تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا از قوانین مربوط به فوت مالک سرقفلی اطلاع دارید؟ سرقفلی یک اصطلاح تجاری و اقتصادی است. در توضیح سرقفلی می‌توان گفت مبلغی است که مستأجر در ابتدای انعقاد قرارداد اجاره به موجر می‌دهد که توسط این مبلغ مستأجر می‌تواند امتیازاتی را به دست آورد. البته ممکن است بدون پرداخت مبلغی از جانب مستأجر و تنها به صورت شروط ضمن عقد اجاره این امتیازات به مستأجر داده شود. حال در این شرایط اگر مستأجر قصد کند از این امتیازات اسقاط کند موجر باید هزینه سرقفلی را به مستأجر بدهد. در ادامه این مقاله به این مسئله می‌پردازیم که با فوت مالک سرقفلی چه اتفاقی برای امتیاز سرقفلی می‌افتد. در صورتی که در این زمینه دچار مشکلاتی هستید می‌توانید از خدمات وکیل کار استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: فوت مالک سرقفلی

فوت مالک سرقفلی

سرقفلی در واقع به نوعی اجاره منافع یک مغازه یا یک ملک تجاری است. نکته قابل توجه این است که سرقفلی مانند سایر اموال منقول و غیرمنقول شخص فوت شده دارای ارزش مالی است. بنابراین در اثر فوت مالک سرقفلی، این امتیاز مانند اموال دیگر به وارثان متوفی می‌رسد.

حال ممکن است سرقفلی منافع مغازه باشد و یا مبلغی باشد که مستأجر در ابتدای عقد قرارداد پرداخت کرده یا مبلغی که توسط موجر بعداً به مستأجر پرداخت می‌گردد. در تمامی این حالات ورثه به‌عنوان جانشین متوفی خواهند بود و امتیاز مالکیت سرقفلی را ارث خواهند برد. در صورت وجود تعدد ورثه با درخواست انحصار وراثت سهم هر یک از آن‌ها از سرقفلی مشخص می‌گردد و سرقفلی وارد دارایی وراث می‌شود. برای آشنایی بیشتر با حق سرقفلی کلیک کنید.

انحصار وراثت پس از فوت مالک سرقفلی

انحصار وراثت به طور کلی به معنی تعیین تعداد وراث و سهم هر یک از آن‌ها از اموال و ماترک متوفی می‌باشد. جهت انجام مراحل انحصار وراثت، وراث از طریق دادگاه یا شورای حل اختلاف اقدام می‌نمایند. در واقع وراث از دادگاه یا شورای حل اختلاف تقاضا می‌نمایند که تعداد ورثه و سهم هر یک از آن‌ها از ماترک متوفی را مشخص نمایند.

بنابراین همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم سرقفلی نیز جزء اموال متوفی محسوب می‌شود. لذا سرقفلی مانند سایر اموال منقول و غیرمنقول متوفی به وراث ارث می‌رسد. بنابراین سرقفلی نیز هنگام انحصار وراثت در لیست اموال متوفی قرار می‌گیرد تا توسط دادگاه یا شورای حل اختلاف بررسی گردد و مانند سایر اموال برای هر یک از وراث سهمی از سرقفلی در نظر گرفته می‌شود.

وراث و سرقفلی مشاع

بعد از فوت مالک سرقفلی وراث سرقفلی را به ارث می‌برند. طبیعتاً اگر وارث تنها یک نفر باشد تمام حقوق و امتیازات سرقفلی به او می‌رسد. این وارث تنها مالک سرقفلی می‌شود؛ اما اگر تعدد ورثه وجود داشته باشد هر یک از آن‌ها از سرقفلی سهم دارند. بنابراین مالکیت سرقفلی دیگر به صورت مشترک خواهد بود. یعنی همه وراث به صورت مشاع مالک سرقفلی هستند. گاهی ممکن است برخی از ورثه تمایلی به ادامه این مالکیت مشاع بر سرقفلی را نداشته باشند. همچنین ممکن است وراث به عنوان مالکین مشرکت در اداره سرقفلی و یا نحوه استفاده از سرقفلی در میان خود به توافق نرسند. در چنین شرایطی وراث می‌توانند به دادگاه مراجعه کرده و از دادگاه تقاضای انتقال سرقفلی را نمایند.

حق سرقفلی، انتقال به غیر و انتقال به وراث

انتقال سرقفلی به دیگران باید با توجه به شرایط ذکر شده در قرارداد اجاره انجام گیرد. گاهی ممکن است در قرارداد اجاره سرقفلی شرط عدم انتقال حق سرقفلی به غیر ذکر شود. یعنی طبق این شرط مالک سرقفلی یا وارث وی نمی‌توانند حق سرقفلی را تا زمانی که در اجاره مستأجر است به شخص دیگری منتقل نمایند.

البته نکته مهم این است که هر یک از ورثه می‌توانند سهم خود از سرقفلی را به دیگر وراث منتقل کنند. حتی اگر در اجاره سرقفلی شرط عدم انتقال سرقفلی ذکر شده باشد باز هم مانع از این انتقال نمی‌شود. زیرا انتقال سهم سرقفلی به سایر وراث به عنوان انتقال به غیر محسوب نمی‌شود. این امر در تمامی دادگاه‌ها پذیرفته شده است.

تفاوت ارث سرقفلی با حق کسب و پیشه

سرقفلی با حق کسب و پیشه بسیار متفاوت است. حق کسب و پیشه یک نهاد حقوقی است. قانون در زمینه حق کسب و پیشه مالک را مجبور به تمدید قرارداد اجاره می‌نمود. در واقع تمدید اجاره در حق کسب و پیشه یک قرارداد اجباری بود. ولی سرقفلی برخلاف حق کسب و پیشه اجباری و تحمیلی نیست. اجاره سرقفلی نوعی اجاره با شرایط خاص به حساب می‌آید. در سرقفلی برای مستأجر امتیازاتی نظیر تمدید اجاره در سال‌های بعد و مواردی از این دست در نظر گرفته می‌شود.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

در صورت فوت مالک سرقفلی چه اتفاقی می‌افتد ؟

سرقفلی مانند سایر اموال منقول و غیرمنقول متوفی دارای ارزش مالی است، بنابراین در اثر فوت مالک سرقفلی مانند اموال دیگر به وارثان متوفی می‌رسد.

سهم هر یک از وراث از سرقفلی چگونه تعیین می‌شود ؟

سرقفلی هنگام انحصار وراثت در لیست اموال متوفی قرار می‌گیرد و توسط دادگاه یا شورای حل اختلاف بررسی می‌شود تا برای هر یک از وراث سهمی از سرقفلی در نظر گرفته می‌شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: فوت مالک سرقفلی



:: برچسب‌ها: فوت مالک سرقفلی ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه لبنیاتی علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب ماست بندی و لبنیات فروشی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی

آیا گرفتن جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در ماست بندی و لبنیات فروشی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف آهن فروشان می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف فروشندگان آهن، فولاد و فلزات تهران مجوز لازم برای 7 رسته زیر را با مساحت اعلام شده صادر می‌‍کند.

1 – خرده فروشی فرآورده های لبنی (با حداقل مساحت لازم 15 متر مربع) کد آیسیک 522231

2 – لبنيات فروش و ماست بندی ( با حداقل مساحت لازم 36 متر مربع) کد آیسیک 522232

3 – ماست بندی (با حداقل مساحت لازم 26 متر مربع) کد آیسیک 152002

4 – تولید كشک (با حداقل مساحت لازم 24 متر مربع) کد آیسیک 152003

5- كشک سایی و ماست بندی به صورت مكانيزه (با حداقل مساحت لازم 40 متر مربع) کد آیسیک 152007

6- عمده فروشی لبنیات (با حداقل مساحت لازم 36 متر مربع) کد آیسیک 512821

7- تولید فرآورده های لبنی (با حداقل مساحت لازم 26 متر مربع) کد آیسیک 152008

شرایط دریافت پروانه کسب ماست بندی و لبنیات فروشی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی ماست بندی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز لبنیات فروشی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف آهن فروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز ماست بندی و لبنیات فروشی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 10.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی ماست بندی و لبنیات فروشی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب ماست بندی و لبنیات فروشی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی



:: برچسب‌ها: جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی ,
:: بازدید از این مطلب : 277
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 فروردين 1401 | نظرات ()