نوشته شده توسط : vakiel

قوانین مربوط به فوت شریک در شرکت سهامی یکی از پرسش‌های پر تکرار است. پرسش‌هایی نظیر این که با فوت شریک تکلیف سهام او چه می‌شود؟ اساساً فوت شریک چه تأثیری بر شرکت سهامی دارد؟ با وجود این که شرکت‌های سهامی به دو نوع خاص و عام تقسیم می‌شوند اما پاسخ به این پرسش‌ها برای هر دو نوع شرکت سهامی تقریباً یکسان است. در ادامه مقاله به بررسی فوت شریک در یک شرکت سهامی و اثرات آن بر روی شرکت می‌پردازیم. برای تسریع روند تغییرات می‌توانید از خدمات وکیل کار استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: فوت شریک در شرکت سهامی خاص و عام

فوت شریک در شرکت سهامی

با فوت سهامداران در شرکت سهامی کمترین اثری بر روند شرکت ایجاد نخواهد شد. در واقع حتی اعضای تشکیل دهنده شرکت نمی‌توانند در اساسنامه، بندی با مضمون انحلال شرکت در اثر فوت یکی از سهامداران را اضافه نمایند.

در صورت فوت سهامدار، سهام به وراث او انتقال می‌یابد. اگر قرار باشد فوت سهامدار اثری بر روی شرکت بگذارد همین اضافه شدن ورثه وی به عنوان سهامداران جدید هستند. طبیعتا فوت سهامدار در شرکت‌های سهامی عام با وجود شرکای فراوان مشکلات کمتری به وجود می‌آورد. ورثه متوفی به عنوان سهامداران جدید تمام حقوق متوفی در شرکت نظیر حق رأی و حق دریافت سود را دارند.

وقتی سهامدار یک شرکت سهامی خاص فوت کند، باید در اولین فرصت تعداد سهام وی مشخص گردد. ورثه متوفی برای تقسیم سهام و تعیین نحوه‌ی تقسیم باید به اداره دارایی مراجعه نمایند. همچنین ورثه باید جهت تقسیم سهام ارثی مبلغی را که در قانون به عنوان مالیات بر ارث تعیین شده به اداره دارایی پرداخت نمایند. در گواهی انحصار وراثت که به ورثه تحویل داده می‌شود نحوه تقسیم سهام میان وراث بیان شده است.

اثرات فوت شریک در شرکت سهامی

  • همان‌طور که گفتیم شرکت منحل نمی‌شود. زیرا در شرکت‌های سهامی ارزش سرمایه بیشتر از ارزش اشخاص است. این اصل با توافق سهامداران نیز تغییر نمی‌کند.
  • با فوت سهامدار، ورثه‌ی او به عنوان سهامداران شناخته می‌شوند. در صورت وجود چند وارث تقسیم سهام متوفی بر اساس قوانین انحصار وراثت انجام می‌شود. شرکت سهامی خاص باید بتواند با ورثه سهامدار فوت شده به توافق برسد.
  • ورثه‌ِ سهامدار فوت شده می‌توانند سهام را نگه دارند یا به شخص دیگری منتقل کنند. در شرکت سهامی خاص این انتقال سهام به غیر باید به تصویب برسد.

ثبت کردن فوت شریک در شرکت سهامی

با وجود این که هرگونه تغییرات در شرکت‌ها‌ی ثبت شده همواره باید به اطلاع اداره ثبت شرکت‌ها برسد، اما فوت سهامدار در شرکت سهامی احتیاجی به ثبت شدن ندارد. البته فوت سهامدار در شرکت سهامی خاص تبعاتی دارد که حتماً باید به اطلاع اداره ثبت رسانده شود. زیرا همان‌طور که بیان شد با فوت سهامدار ورثه سهامداران جدید خواهند بود. همچنین با فرض متعدد بودن ورثه ممکن است برخی از آن‌ها مایل به ماندن در شرکت به عنوان سهامدار باشند و برخی قصد خروج از شرکت یا انتقال سهام خود را داشته باشند.

هرچند این مسائل در شرکت سهامی عام چندان اهمیتی ندارد اما تغییر وضعیت سهامداران در شرکت سهامی خاص بسیار مهم است. بنابراین شرکت سهامی خاص به واسطه فوت یکی از سهامداران، دچار تغییر در سرمایه و سهامدار می‌شود. هرگونه تصمیم گیری جهت حل روابط با ورثه سهامدار فوت شده، باید به واسطه صورت‌جلسه به اداره ثبت و اداره مالیات اطلاع داده شود. اطلاع دادن به مراکز نام برده به معنای ثبت تغییرات جدید است که پس از آن تغییرات باید در روزنامه رسمی نیز منتشر شود. برای انجام این امور به مقاله ثبت شرکت مراجعه نمایید.

فوت مدیر شرکت

در فرضی که یکی از مدیران شرکت سهامی فوت کند با توجه به این‌ که تعداد اعضای هیئت‌مدیره از تعداد مقرر در قانون کمتر شده، به جای متوفی یک جایگزین در نظر گرفته می‌شود. بر اساس اساسنامه شرکت در وهله اول اعضای علی‌البدل جانشین شخص فوت شده می‌شوند. ممکن است اعضای علی‌البدل انتخاب نشوند و با وجود انتخاب آن‌ها تعداد به حد نصاب نرسیده و باز هم جای خالی در هیئت‌مدیره وجود داشته باشد. در این حالت مجمع عمومی عادی شرکت به دعوت باقی مانده مدیران تشکیل می‌شود تا بخش‌های خالی مانده در هیئت‌مدیره را تکمیل کنند.

اگر هیئت‌مدیره از مجمع عمومی جهت تعیین باقی اعضا دعوت به عمل نیاورد ذی‌نفع شرکت می‌تواند از بازرسان شرکت تقاضای برگزار کردن این جلسه را بدهد. بنابراین بازرسان از مجمع عمومی عادی دعوت می‌نمایند تا سمت‌های خالی مانده در هیئت‌مدیره را انتخاب نمایند. برای آشنایی با روند تغییر مدیر عامل شرکت کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

آیا با فوت سهامدار، شرکت سهامی منحل می‌شود ؟

خیر شرکت منحل نمی‌شود زیرا در شرکت‌های سهامی ارزش سرمایه بیشتر از ارزش اشخاص است.

با فوت شریک در شرکت سهامی، برای سهام او چه اتفاقی می‌افتد ؟

با فوت سهامدار، سهام میان ورثه او تقسیم می‌شود و ورثه سهامداران جدید خواهند بود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: فوت شریک در شرکت سهامی خاص و عام



:: برچسب‌ها: فوت شریک در شرکت سهامی خاص و عام ,
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

دفتر خدمات الکترونیک قضایی چیست؟ اهداف راه‌اندازی و وظایف این دفاتر چیست؟ دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای آسان کردن مراجعات مردم و همچنین جلوگیری از اتلاف وقت آن‌ها در دادگاه‌ها و محاکم قضایی ایجاد شده‌اند. بنابراین می‌توان گفت از اهداف این دفاتر خدمات الکترونیک قضایی کاهش مراجعه مردم به دستگاه قضا و همچنین سرعت بخشیدن به رسیدگی پرونده‌ها و صرفه‌جویی در زمان می‌باشد. در ادامه این مقاله به معرفی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و اهداف، وظایف و هزینه‌های دفتر خدمات الکترونیک قضایی می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: دفتر خدمات قضایی

دفتر خدمات الکترونیک قضایی چیست ؟

دفاتر خدمات الکترونیک قضایی خدمات مربوط به دستگاه قضا و دادگاه‌ها را به صورت الکترونیکی به مردم ارائه می‌دهند. در طرح خدمات الکترونیک قضایی مردم می‌توانند برای طرح دعاوی حقوقی دعاوی خانوادگی، دعاوی تجدید نظر واخواهی و … بدون اینکه به محاکم یا دادسرا مراجعه نمایند تنها با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به صورت الکترونیک اقدام به طرح دعوا نمایند. این دفاتر اهداف مختلفی نظیر تسهیل مراجعات مردم به دستگاه های قضا، کاهش مراجعه به دستگاه قضایی، سرعت بخشیدن به رسیدگی پرونده‌ها، صرفه‌جویی در زمان و هزینه مردم و دستگاه قضا، افزایش کارآمدی دستگاه قضایی کشور و رفع موانع اداری دارند.

اهداف دفاترخدمات الکترونیک قضایی

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم از مهم‌ترین اهداف دفاتر خدمات الکترونیک قضایی کاهش مراجعه حضوری به دستگاه قضایی و همچنین سرعت بخشیدن به رسیدگی پرونده‌ها و صرفه‌جویی در زمان و هزینه است. از دیگر اهداف مهم  دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می‌توان به شفاف سازی در فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها و شکایات و افزایش کارآمدی دستگاه قضا با افزایش سرعت در رسیدگی اشاره نمود که با  راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی محقق می‌شود. با افزایش سرعت و دقت دستگاه قضا در مجموع افزایش کیفیت رسیدگی به شکایات رضایتمندی مردم نیز از قوه قضاییه بیشتر می‌شود.

دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با حذف موانع اداری موجب می‌شوند که شهروندان از فرصت‌های برابر برخوردار گردند. طبق شواهد مرکز آمار و فناوری، قوه قضاییه با راه‌اندازی دفاتر الکترونیک خدمات قضایی و به موجب آن آسان نمودن ارائه خدمات قضایی توانسته است سرعت بخشیدن به رسیدگی در پرونده‌ها و شکایات را محقق سازد. یکی از خدماتی که در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با نوآوری ارائه می‌شود ارائه ابلاغ‌ها قضایی به صورت قضایی است که در مقام مقایسه با نمونه سنتی آن توانسته موجب افزایش سرعت رسیدگی به شکایات و پرونده‌های قضایی شود.

انواع خدمات ارائه شده در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

خدمات ارائه شده در دفاتر خدمات الکترونیک در حوزه‌های مختلفی می‌شود. شما می‌توانید در طرح دعاوی مختلف و برخی امور دیگر به این دفاتر مراجعه نمایید. این خدمات شامل موارد زیر می‌شود:

  • طرح دعاوی مالی
  • دعاوی خانوادگی
  • تجدید نظر
  • واخواهی
  • رسیدگی مجدد و طاری
  • عقود و تعهدات نظیر ابطال اجاره‌نامه
  • امور شهری
  • اعسار و تقسیط
  • امور حسبی
  • مسائل مربوط به شرکت‌ها و امور تجاری
  • اسناد و امور ثبتی
  • دعاوی مربوط به اموال و مالکیت نظیر دادخواست تخلیه، اثبات مالکیت، رفع تصرف عدوانی و..

هزینه‌ دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

در شیوه سنتی وقتی شما برای طرح شکایات خود به دادگاه‌ها و دادسراها مراجعه می‌کردید، باید هزینه‌هایی را نیز طبق قانون پرداخت می‌کردید. اکنون شما با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نیز باید هزینه‌هایی را متقبل شوید. این هزینه‌ها طبق قانون تصویب شده به دو دسته تقسیم می‌شوند که این دو دسته شامل هزینه‌های دادرسی و هزینه ارائه خدمات قضایی می‌باشد. هزینه‌های دادرسی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی کماکان مشابه هزینه دادرسی در شیوه سنتی می‌باشد. اما هزینه ارائه خدمات قضایی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با شیوه سنتی آن متفاوت است و در دفاتر خدمات این هزینه کمتر است.

ساعات کاری دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

ساعات و روزهای کاری دفاتر خدمات طبق دستورالعمل‌های کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تعیین می‌شود. طبق این دستورالعمل‌ها دفاتر خدمات قضایی از شنبه تا پنجشنبه آماده ارائه خدمات هستند. ساعات کاری دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از شنبه تا چهارشنبه، 8 صبح الی 4 بعد از ظهر است. اما در روز پنجشنبه این مدت زمان کاهش می‌یابد و ساعات کار از 8 صبح تا 1 بعد از ظهر می‌باشد. البته ممکن است برخی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با در نظر گرفتن حجم کاری خود در طول هفته از ساعت 8 صبح تا ساعت 2 بعد از ظهر خدمت رسانی نمایند که با نظر مدیر دفتر امکان تمدید ساعات کاری تا ساعت 4 بعد از ظهر وجود دارد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

دفتر خدمات الکترونیک قضایی چیست ؟

دفاتر خدمات الکترونیک قضایی خدمات مربوط به دستگاه قضا و دادگاه‌ها را به صورت الکترونیکی به مردم ارائه می‌دهند.

ساعات و روزهای کاری دفاتر خدمات الکترونیک قضایی چگونه است ؟

معمولا ساعات و روزهای کاری دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از شنبه تا چهارشنبه، 8 صبح الی 4 بعد از ظهر و پنجشنبه‌ها از 8 صبح تا 1 بعد از ظهر است.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: دفتر خدمات قضایی



:: برچسب‌ها: دفتر خدمات قضایی ,
:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب فروش کاشی و سرامیک در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش کاشی و سرامیک علاوه بر داشتن مهارتهای لازم باید مجوزهای قانونی را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب فروش کاشی و سرامیک را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب فروش کاشی و سرامیک

آیا گرفتن جواز کسب فروش کاشی و سرامیک الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در فروش کاشی و سرامیک را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف مصنوعات آلومینیومی و UPVC ساختمان می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب فروش کاشی و سرامیک چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف کاشی ساز و کاشی فروش تهران مجوز لازم برای 12 رسته زیر صادر می‌‍کند.

1 – کاشی سرامیک و پلاک نما سازی                                                  (با حداقل مساحت لازم500 متر مربع)

2 – ظروف سرامیک سازی                                                                   ( با حداقل مساحت لازم 500 متر مربع)

3 – کاشی هفت رنگ سازی                                                                   ( با حداقل مساحت لازم 50 متر مربع)

4 – كاسه توالت ساز و دستشویی                                                      ( با حداقل مساحت لازم 300 متر مربع )

5 – کوزه و گلدان ساز                                                                           (با حداقل مساحت لازم 600 متر مربع )

6 – چینی سازی                                                                                    (با حداقل مساحت لازم 1000 متر مربع)

7 – معرق سازی                                                                                      ( با حداقل مساحت لازم 20 متر مربع )

8 – کاشی ، سرامیک و پلاک نما فروشی                                            ( با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع )

9 – سازنده و فروشنده مصنوعات سفالین                                          (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع)

10 – تولید کنندگان مواد اولیه لعاب و چینی                                  ( با حداقل مساحت لازم 1000 متر مربع)

11 – طراحی و تزئین کاشی و سرامیک                                                 (با حداقل مساحت لازم 20 متر مربع)

12- توليد چسب كاشی                                                                         (با حداقل مساحت لازم 350 متر مربع)

شرایط دریافت پروانه کسب فروش کاشی و سرامیک

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

7- داشتن تاييديه سازمان آتش نشانی و استقرار در مكان سرپوشيده براي رسته 2 و نصب وسايل ايمنی، ضدحريق و هواكش برای رسته 1 و 2 الزامی است.

مدارک لازم برای راه اندازی دفتر و یا کارگاه فروش کاشی و سرامیک

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز فروش کاشی و سرامیک

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب فروش کاشی و سرامیک باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب فروش کاشی و سرامیک از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف آهن فروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز فروش کاشی و سرامیک چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 4.400.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی فروش کاشی و سرامیک چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب فروش کاشی و سرامیک در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب فروش کاشی و سرامیک



:: برچسب‌ها: جواز کسب فروش کاشی و سرامیک ,
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب فروش آلات موسیقی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش سازهای موسیقی علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب فروش آلات موسیقی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب فروش آلات موسیقی

آیا گرفتن جواز کسب خرده فروشی سازهای موسیقی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات فروش سازهای موسیقی و وسائل جانبی آن را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصويری و گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب فروش آلات موسیقی چه قدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید به این نکته توجه کند که حداقل مساحت لازم برای جواز کسب خرده فروشی آلات موسیقی در تهران 12مترمربع است. در قانون مربوط به اتحادیه‌فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری برای هر کدام از فعالیت‌های زیر (در تهران) به صورت جداگانه مساحت تعیین شده است. لازم به ذکر است این اتحادیه مرجع صادرکننده جواز برای 14 رسته زیر نیز می‌باشد.

1- خرده فروشی لوازم صوتی و تصويری (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع)

2- خرده فروشی قطعات و لوازم يدكی دستگاه‌های صوتی و تصويری (با حداقل مساحت لازم 9 متر مربع) و برای عمده فروشی قطعات و لوازم يدكی دستگاه‌های صوتی و تصويری (با حداقل مساحت لازم 9 متر مربع)

3- فروشندگی دستگاه‌های صوتی و تصويری و قطعات مربوطه (با حداقل مساحت لازم 20 متر مربع)

4- خرده فروشی انواع نوارها و سی‌دی‌های خام و پرشده مجاز (با حداقل مساحت لازم 6 متر مربع)

5- خرده فروشی آلات موسيقی و صوتی (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع)

6- خرده فروشی تلفن همراه و تجهیزات جانبی آن (با حداقل مساحت لازم 8 متر مربع)

7- ارائه خدمات مخابراتی به مشتریان (دفتر خرید و فروش) (نشست 6 كميسيون نظارت)

8- خدمات عرضه محصولات فرهنگی (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع ) (نشست 16 كميسيون نظارت)

9- دفتركار (فروشندگی دستگاه‌های صوتی و تصويری و قطعات مربوطه) (با حداقل مساحت لازم 9 متر مربع و مشروط به داشتن انبار مناسب)

10- عمده فروشی تلفن همراه و لوازم جانبی (با حداقل مساحت لازم 8متر مربع)

11- عمده فروشی انواع تلفن همراه (تبلت،موبایل،سلفون)(با حداقل مساحت لازم 8 متر مربع )

12- عمده فروشی لوازم جانبی تلفن همراه (با حداقل مساحت لازم 8 متر مربع)

13- عمده فروشی آلات موسیقی (با حداقل مساحت لازم 8مترمربع)

14- تعمیر لوازم و آلات موسیقی (با حداقل مساحت لازم 10مترمربع)

شرایط دریافت جواز کسب فروش آلات موسیقی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی فروشگاه سازهای موسیقی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن جواز کسب برای فروشگاه آلات موسیقی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز خرده فروشی آلات موسیقی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز فروش آلات موسیقی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحادیه تحویل گردد. برای ورود به سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌فروشندگان لوازم صوتی‌وتصویری از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش آلات موسیقی برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن جواز کسب خرده فروشی آلات موسیقی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 7.500.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی مغازه خرده سازهای موسیقی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز کسب فروش آلات موسیقی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب فروش آلات موسیقی



:: برچسب‌ها: جواز کسب فروش آلات موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

اتحادیه های مثل فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری ، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران برای حمایت از حقوق شاغلین در رسته خود و همچنین نظارت بر کار آن‌ها و جلوگیری از تخلفات ایجاد می‌شوند. معمولاً اتحادیه‌های مربوط به هر صنف توسط اعضای خوشنام همان صنف که با برگزاری انتخابات و رای اکثریت شاغلین همان صنف انتخاب می‌شوند اداره می‌گردد. در ادامه مقاله به معرفی اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران می‌پردازیم. برای آشنایی بیشتر با مرجع بالاتر این اتحادیه یعنی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی و اطلاع از نحوه دریافت جواز کسب می توانید با متخصصین و کارشناسان با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران

اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تلفن همراه و لوازم جانبی تهران

اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران یکی از اتحادیه‌های فعال در ایران محسوب می‌شود. این اتحادیه وظیفه دارد که فعالیت‌های شاغلین و فعالان در این صنف را سازمان‌دهی نمایند. اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری تلفن همراه و لوازم جانبی شهر تهران در سال 1343 شروع به کار کرد.

در واقع در سال 1343 این اتحادیه با نام اتحادیه فروشندگان رادیو و لوازم یدکی افتتاح شد. پس از مدتی این اتحادیه با گسترش و ورود به حوزه کاست‌ها صوتی و ویدئوهای تصویری به فعالیت خود ادامه داد. تا امروز شاهد فعالیت گسترده اتحادیه صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی هستیم که اقدام به عرضه محصولات متنوع در حوزه کاری خود می‌نمایند.

اعضای اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری تلفن همراه و لوازم جانبی تهران

اولین رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران آقای یراقچیان از پیشکسوتان همین صنف بودند. آقای یراقچیان با 63 عضو فعالیت صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی را شروع کردند. از پیشکسوتان اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران می‌توانیم از آقای ساداتی که بنیان‌گذار اتحادیه بودند نام ببریم.

همچنین آقایان محبوبی، بناپور، شبیری، ثبوتی، دلالت و افرادی دیگر که در این صنف فعالیت نموده و جز پیشکسوتان محسوب می‌شوند. امروزه پس از تلاش و فعالیت این پیشکسوتان و همچنین گسترش اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران شاهد شکوفایی اتحادیه در رسته‌های نو و به‌روز هستیم. تعداد اعضای فعال صنفی امروزه بالغ بر 15 هزار نفر می‌شود. جهت شرکت در انتخابات این اتحادیه می‌توانید از طریق سامانه ساران اقدام کنید.

رسته‌های تحت پوشش اتحادیه دستگاه‌های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران

رسته‌های تحت پوشش اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران گسترده است. این رسته‌ها شامل فروش تلفن همراه و لوازم جانبی آن‌ها، دستگاه‌های صوتی و تصویری، قطعات و لوازم یدکی دستگاه‌های صوتی و تصویری، آلات موسیقی، فروش تبلت، دوربین‌های مداربسته و… می‌شود.

البته لازم به ذکر است که در سال‌های اولیه کار اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران، تنها وسیله مورد عرضه در این اتحادیه رادیو و لوازم یدکی آن بود و بعد از گذشت مدتی و تکامل این دستگاه‌ها عرصه فعالیت اتحادیه به سوی رادیو گرام‌های خانگی و اتومبیل گسترش یافت. و بعد از آن نیز دستگاه‌های صوتی و تصویری به شکل‌های کاست صوتی و ویدئوهای تصویری تکامل یافتند که طبیعتاً اتحادیه نیز در این حوزه ادامه فعالیت داد. تا امروز که شاهد پیشرفت خیره کننده تکنولوژی در حوزه محصولات صوتی و تصویری و تنوع آن‌ها در بازار هستیم. اتحادیه نیز با توجه به پیشرفت محصولات صوتی و تصویری، حوزه فعالیتی خود را گسترش داده است.

برای آشنایی بیشتر با نحوه صدور و تمدید جواز کسب از این اتحادیه کلیک کنید.

جواز کدام رسته ها توسط اتحادیه دستگاه های صوتی و تصویری صادر می‌شود؟

همانطور که می‌دانید برای دریافت جواز باید به اتحادیه مربوطه در شهرستان خودتان مراجعه کنید، در تهران اگر قصد راه اندازی مغازه ای در زمینه های زیر را دارید، باید به اتحادیه دستگاه های صوتی و تصویری ، تلفن همراه و لوازم جانبی درخواست بدهید.

1 – خرده فروشی لوازم صوتی و تصويری

2 – خرده فروشی قطعات و لوازم يدكی دستگاه های صوتی و تصويری

و عمده فروشی قطعات و لوازم يدكی دستگاه هاي صوتی و تصويری (با حداقل مساحت لازم 9 متر مربع)

3- فروشندگی دستگاه های صوتی و تصويری و قطعات مربوطه

4 – خرده فروشی انواع نوارها و سی دی های خام و پرشده مجاز

5 – خرده فروشی آلات موسيقی و صوتی

6 – خرده فروشی تلفن همراه و تجهیزات جانبی آن

7 – ارائه خدمات مخابراتی به مشتریان ( دفتر خرید و فروش )

8 – خدمات عرضه محصولات فرهنگی

9- دفتركار(فروشندگی دستگاه های صوتی و تصويری و قطعات مربوطه)

10- عمده فروشی تلفن همراه و لوازم جانبی

11- عمده فروشی انواع تلفن همراه( تبلت،فبلت،موبایل،سلفون)

12- عمده فروشی لوازم جانبی تلفن همراه

13- عمده فروشی آلات موسیقی

14- تعمیر لوازم و آلات موسیقی

وظایف اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران

اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران وظایف و تکالیف مختلفی در قبال شاغلین این رسته و همچنین مشتریان دارد. یکی از وظایف مهم این اتحادیه صدور مجوز و پروانه کسب برای افراد متقاضی جهت فعالیت در یکی از رسته‌های تحت پوشش این اتحادیه می‌باشد. همچنین تعلیق یا ابطال پروانه کسب افراد شاغل در این اتحادیه نیز برعهده اتحادیه صنفی صوتی و تصویری است. ابزار و لوازم کار طبق ضرورت شغلی و بر اساس عرف و ضوابط اتحادیه صوتی و تصویری تعیین می‌شود.

شرایط و مدارک لازم برای دریافت پروانه کسب در یکی از رسته‌های تحت پوشش این اتحادیه نیز توسط همین اتحادیه تعیین می‌شود. رعایت قانون نظام صنفی و همچنین آیین‌نامه‌های مربوط به اتحادیه برای تمام اعضای اتحادیه صوتی و تصویری الزامی می‌باشد. از دیگر وظایف مهم اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران رسیدگی به تخلفات شاغلین دررسته‌های تحت پوشش این اتحادیه و رسیدگی به شکایات مردم نسبت به شاغلین این اتحادیه می‌باشد.

آدرس اتحادیه لوازم صوتی و تلفن همراه

آدرس : خیابان حافظ خیابان جامی کوی محمد بیک پلاک ۲۲ طبقه ۲ شمالی

تلفن :66704541 – 66706749

02166756532

 

برای دریافت مشاوره حقوقی و انجام تمام امور مربوط به جواز کسب می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران در چه سالی شروع به کار کرد ؟

در واقع در سال 1343 این اتحادیه با نام اتحادیه فروشندگان رادیو و لوازم یدکی افتتاح شد و با گذشت زمان امروزه با نام اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران ادامه فعالیت می‌دهد.

رسته‌های تحت پوشش اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری تلفن همراه و لوازم جانبی شهرستان تهران کدام‌اند ؟

این رسته‌ها شامل فروش تلفن همراه و لوازم جانبی آن‌ها، دستگاه‌های صوتی و تصویری، قطعات و لوازم یدکی دستگاه‌های صوتی و تصویری، آلات موسیقی، فروش تبلت، دوربین‌های مداربسته و… می‌شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران



:: برچسب‌ها: اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

گاهی اوقات شرایطی به وجود می‌آید که موجب آزار و اذیت فرزندان شده به نحوی که آن‌ها تقاضای شکایت از پدر خود را دارند. یکی از این شرایط می‌تواند ندادن نفقه و یا حتی کتک زدن فرزندان باشد. ما در ادامه به بررسی چگونگی و موارد شکایت از پدر و همچنین نحوه رسیدگی و شرایط آن می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: شکایت از پدر

شکایت از پدر به دلیل عدم پرداخت نفقه

پدر موظف و مکلف به پرداخت نفقه به فرزندان خود است. مدت دادن نفقه برای دختر عرفا تا زمانی است که ازدواج نکرده و برای پسر هم تا زمانیست که وی به سنی برسد که بتواند شاغل شود. عرفا برای پسر در زمان تحصیل نفقه در نظر گرفته می‌شود.

بنابراین در این موارد پدر موظف به دادن نفقه می‌باشد و در صورت ندادن آن فرزندان می‌توانند ا‌ز پد‌ر خود شکایت کنند.

با ثبت شکایت فرزند از پد‌ر بابت عدم پرداخت نفقه در مراجع قضایی روند رسیدگی به دعوای مطروحه آغاز می‌گردد. برای تعیین میزان نفقه در این مرحله پدر و فرزند می‌توانند با هم به توافق برسند و اگر با هم به توافق نرسند کارشناس مربوطه موظف به تعیین میزان نفقه می‌باشد.

تعیین میزان نفقه برای فرزندان بستگی به وضعیت مالی و اقتصادی پدر دارد ولی در تعیین میزان نفقه برای زوجه اصولا وضعیت مالی زن را مدنظر قرار می‌دهند.

نکته: نفقه به فرزندی که از راه نامشروع متولد می‌شود تعلق می‌گیرد.

برای آشنایی بیشتر با نحوه دریافت و میزان نفقه فرزند کلیک کنید.

شکایت از پدری که فرزندان خود را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد

طبق قانون هر گونه اقدامی از جانب والدین که سبب آسیب روحی و جسمی کودک و نوجوان شود ممنوع گشته است.

در حقوق ایران پدر و مادر حق تنبیه و تادیب فرزندان خود را دارند ولی به اندازه‌ای که خارج از عرف نباشد. برای مثال کتک زدن بچه و یا آسیب جسمی وارد کردن به فرزند و… ممنوع است.

پس کتک زدن بچه و به اصطلاح ضرب و شتم وی توسط پدر و مادر قابل پیگیری از طریق مراجع قضایی می‌باشد و فرزند می‌تواند به موجب انجام هر کدام از این کارها توسط پدر از وی شکا‌یت کند.

چگونگی و مراحل شکایت از پدر

برای دریافت نفقه از پدر به دادگاه خانواده رجوع نمایید. چنانچه واجد شرایط برای دریافت نفقه باشید میزان آن توسط کارشناس تعیین و دادگاه پدر را به پرداخت آن محکوم می‌نماید. همچنین ممکن است مبلغی به عنوان نفقه تعیین شده باشد ولی با وجود تورم ناچیز باشد. در این صورت هم به دادگاه خانواده رجوع و دادخواست تعدیل نفقه تقدیم نمایید.

توجه نمایید چنانچه پدر استطاعت مالی دارد ولی نفقه فرزندش را نمی‌دهد قابل پیگرد قضایی نیز هست و ممکن است چنین فردی به حبس بیش از شش ماه تا دو سال محکوم گردد.

نحوه شکایت از پدر به دلیل ضرب و شتم نیز از طریق ثبت دادخواست در دادسرا صورت می‌پذیرد. در صورت ورود آسیب و تایید پزشکی قانونی از پدر دیه هم گرفته می‌شود.

شکایت دختر از پدر برای ازدواج

یکی از پرونده های رایجی که در سیستم قضایی ایران وجود دارد، شکایت دختران از پدرشان برای دریافت اذن ازدواج است. طبق قانون دختران باکره که تا به حال ازدواج نکرده‌اند برای ازدواج باید اجازه رسمی پدر را داشته باشند. در صورتی که پدر دلایل موجهی برای مخالفت ارائه ندهد، دادگاه این حق را از او گرفته و دختر خانم می‌تواند با نامه رسمی دادگاه با آقایی که به مرجع قضایی معرفی کرده ازدواج کند. برای کسب اطلاع بیشتر در این زمینه مقاله اجازه پدر برای ازدواج دختر را بخوانید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شکایت ا‌ز پد‌ر، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ‌شکایت ا‌ز پد‌ر پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: شکایت از پدر



:: برچسب‌ها: شکایت از پدر ,
:: بازدید از این مطلب : 259
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

همواره دادگاه‌های خانواده مملوء از زوجینی است که اختلافات کوچک و بزرگ زندگی آن‌ها را به آن جا کشانده است. اختلافات ناشی از شانه خالی کردن از انجام وظایف و مسئولیت‌ها بیشتر از همه به چشم می‌خورد. در این موارد قانون حقوقی را برای طرفین دعوی پیش‌بینی نموده که در جلسه دادگاه به آن رسیدگی می‌شود. حال می‌خواهیم بدانیم اگر این اختلاف به دلیل انجام ندادن وظایف و عدم تمکین زن باشد قانون چه ضمانت اجرایی در برابر او دارد و حتی چه حقوقی برایش در نظر گرفته است؟ آیا اجرت المثل که امروزه تقریبا حق هر زنی است به او تعلق می‌گیرد یا خیر؟ در ابتدا لازم است با مفهوم اجرت المثل آشنا شویم و سپس به این بپردازیم که به چه زنی ناشزه می‌گویند؟ برای کسب اطلاع بیشتر از اجرت المثل کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اجرت المثل زن ناشزه

اجرت المثل چیست ؟

اجرت المثل یعنی پرداخت وجه در ازای انجام کاری که در عرف دارای مزد است و مقدار آن از ابتدا تعیین نشده است. برای کسب اطلاع از شرایط دقیق تعلق اجرت‌المثل به زوجه کلیک نمایید.

اجرت المثل در قانون ما برای زنان نیز به کار می‌رود. در ایام زوجیت و زندگی مشترک زوجین زوجه می‌تواند بابت انجام کارهایی که شرعا به عهده او نبوده است مانند نظافت خانه پختن غذا و… دستمزد دریافت کند که پرداخت این مزد به عهده زوج می‌باشد. البته زوجه در صورتی می‌تواند اجرت‌المثل را درخواست کند که بتواند ثابت کند که انجام این کارها به دستور (درخواست) شوهر و بدون قصد تبرع بوده است. مقدار اجرت المثل همیشه یکسان نیست و شرایطی مانند میزان تحصیلات زوجه شاغل بودن یا نبودن وی و… سبب تنوع این اجرت می‌شود.

بیشتر بخوانید : مبلغ اجرت المثل ایام زوجیت

آیا اجرت المثل به زن ناشزه تعلق می‌گیرد ؟

ابتدا باید بدانیم زن ناشزه به چه زنی می‌گویند؟ در حقوق مدنی ما مواردی عنوان شده است که تمکین و انجام آن‌ها پس از برقرار شدن عقد نکاح به طور صحیح لازم و ضروری است که اصطلاحا به انجام این وظایف تمکین و به سرپیچی و خودداری از انجام آن‌ها عدم تمکین گویند. در صورت عدم تمکین نشوز صورت می‌گیرد و در صورت عدم انجام این مسئولیت‌ها از جانب زن وی ناشزه نام می‌گیرد. برای اطلاع دقیق از موارد تمکین و عواقب عدم تمکین کلیک نمایید.

گفتیم که هر زنی در هر زمان ( در ایام زوجیت یا در حین انجام مراحل طلاق ) می‌تواند با مراجعه به دادگاه خانواده دریافت اجرت المثل را درخواست کند. اما فقط هنگامی این اجرت به او تعلق می‌گیرد که وی به عدم تمکین متهم نشده باشد و ناشزه بودن وی اثبات نشود. زیرا ضمانت اجرای عدم تمکین زن تعلق نگرفتن اجرت المثل و حتی نفقه به اوست. البته باز هم قانون گذار در این بحث برای حمایت از زوجه می‌تواند مبلغی را به عنوان نحله (هدیه) برای او در نظر بگیرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اجرت المثل زن ناشزه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ا‌جرت المثل زن ناشزه پاسخ دهند.

بیشتر بخوانید : اجرت المثل ایام زوجیت

 


برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اجرت المثل زن ناشزه



:: برچسب‌ها: اجرت المثل زن ناشزه ,
:: بازدید از این مطلب : 307
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 24 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

این روزها دادگاه‌های خانواده محل رفت آمد زوج‌هایی ناراضیست که همسران آن‌ها به وظایف خود در قبال خانواده و زندگی عمل نمی‌کنند و مسئولیت‌هایشان را نمی‌پذیرند. یکی از این موارد عدم تمکین است. حال تمکین چیست؟ آیا فقط به زن مربوط است یا خیر؟ در ادامه به بررسی تفصیلی دعوای الزام به تمکین می‌پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر توصیه می کنیم مقاله تمکین و عدم تمکین چیست را مطالعه نمایید

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: دعوای الزام به تمکین زن و شرایط آن 

تمکین و نشوز چیست ؟

در ازدواج مباحث تمکین و نشوز مطرح می‌گردد که به لحاظ حقوقی دارای آثار و پیامدهای به‌خصوصی است. به طور اجمالی قیام برای انجام وظایف قانونی در ازدواج را تمکین و عدم انجام آن‌ها را نشوز گویند. برای کسب اطلاع دقیق از مفهوم و مصادیق تمکین و نشوز و انواع تمکین عام و خاص کلیک نمایید.

ضمانت اجرای عدم تمکین

در این موارد ضمانت اجرای قانون در برابر زن موارد زیر است:

۱. الزام وی به تمکین.

۲. محرومیت زوجه از دریافت نفقه.

۳. در شرایطی دادگاه اجازه ازدواج مجدد را به مرد می‌دهد.

۴. همچنین محرومیت زن از دریافت “نحله”.

چنانکه زن از اقامت گزیدن در منزل شوهر امتناع ورزد ( عدم تمکین عام ) و یا از وظایف زوجیت سر باز زند نفقه به او اختصاص نمی‌یابد.

همانطور که در ماده ۱۱۰۸ قانون مدنی داریم: اگر زن از انجام وظایف زوجیت خودداری و سرپیچی کند (بدون دلیل موجه) نفقه که حق اوست دیگر به او تعلق نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید : ضمانت اجرای عدم تمکین 

اقامه دعوای تمام عیار الزام به تمکین زن

در صورت ناشزه بودن زن، مرد یا وکیل او به دادگاه مراجعه می‌کند و دادخواست خود را مبنی بر الزام زوجه به تمکین ارائه می‌کند. البته لازم به ذکر است که بهتر است ابتدا مرد یک اظهارنامه شامل لزوم تمکین زن برای همسر خود بفرستد تا شاید قبل از ارائه دادخواست خود بتواند قضیه را حل کند.

دادگاه با بررسی دادخواست مرد جلسه‌ای را با حضور مرد و زن برای بررسی مشکل تشکیل می‌دهد. در ابتدا مرد یا وکیل او باید ضمن ارائه شکایت خود دلایل و مدارکی را مبنی بر عدم تمکین زن ارائه کند. سپس دادگاه به زوجه یا وکیل وی امکان می‌دهد تا از خود دفاع کند و با ارائه دادن دلایل خود صحت دلایل شوهر خود را رد یا تنفیذ بنماید.

بیشتر بخوانید : نحوه و پیگیری دادخواست تمکین در سامانه ثنا

دلایل رد دادخواست دعوای الزام به تمکین زن

ارائه دلایل زیر از طرف زوجه باعث رد دادخواست الزام به تمکین می‌شود:

۱. فراهم نکردن مسکن مناسب و در شان زوجه از طرف زوج.

۲. عدم پرداخت نفقه به زوجه.

۳. رفتار ناشایست زوج مانند ضرب وجرح زن، ناسزا گفتن، اعتیاد و…

۴. استفاده زوجه از حق حبس خود مبنی بر پرداخت کامل مهریه. ماده ۱۰۸۵ قانون مدنی بیان می‌کند: در صورتی که زوجه (زن) قبل از ادای وظایف زوجیت درخواست مهریه کند اجازه دارد تا زمان دریافت کامل مهریه از انجام وظایف در برابر شوهرش خودداری کند. البته لازم به ذکر است که این خودداری ارتباطی به دریافت نفقه ندارد و زوج موظف است در این مدت نفقه زوجه را بپردازد. اما اگر زوجه قبل از دریافت مهریه با میل خود به وظایف زوجیت عمل کند دیگر نمی‌تواند از ادای آن سرپیچی کند.

۵. و…

بیشتر بخوانید : الزام به تمکین زن 

سرانجام دعوا

دادگاه پس از شنیدن دلایل دو طرف اقدام به صدور رای در خصوص دادخواست می‌نماید که اگردلایل زن کافی باشد دادخواست رد می‌شود و اگر دلایل مرد کافی و اظهارات زن بی‌پایه و اساس باشد دادگاه حکم الزام به تمکین زن را صادر می‌نماید. در صورت اعتراض زن، وی می‌تواند در مهلت ۲۰ روزه‌ای که دادگاه برای اعتراض تعیین کرده است به دادگاه مراجعه کند و تجدیدنظر در حکم دادگاه را درخواست نماید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دعوای الزام به تمکین، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون دعوای الزام به تمکین پاسخ دهند.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: دعوای الزام به تمکین زن و شرایط آن 



:: برچسب‌ها: دعوای الزام به تمکین زن و شرایط آن ,
:: بازدید از این مطلب : 271
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 23 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

برای اینکه یک عمل حقوقی به درستی واقع شود و دارای اثر گردد سه وصف در متعاملین آن باید موجود باشد: بلوغ، عقل و رشد. به طور کلی اهلیت در حقوق به معنای توانایی قانونی شخص برای دارا شدن و اعمال حق است. در مقابل مفهوم اهلیت حجر قرار دارد یعنی فردی که اعمال حقوقی‌اش واجد اثر نیست. اهلیت خود به اقسام مختلفی تقسیم می‌شود مانند اهلیت تمتع و اهلیت استیفا و هر کدام معنای خاص خود را دارد. در این مقاله به بررسی جامع حجر و آثار آن پرداخته‌ایم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: حجر در قانون مدنی

بلوغ

در قانون فعلی ایران پسران بعد از پانزده سال تمام قمری و دختران پس از نه سال تمام قمری بالغ تلقی می‌شوند.

دختر و پسر وقتی که کوچکتر از سن تعیین شده باشند صغیر محسوب می‌شوند. صغیر به دو دسته صغیر ممیز و صغیر غیرممیز تقسیم می‌شود.

صغیر غیرممیز توانایی تشخیص سود و زیان را ندارد و مفهوم اعمال حقوقی و نتایج آن را درک نمی‌کند. اما صغیر ممیز کسی است که قوه تمییز دارد و با این وصف قانون‌گذار لازم دیده است که در مواردی از او حمایت کند.

عدم اهلیت صغیر

عدم اهلیت صغیر، عام است یعنی اعمال و گفته‌های او باطل است مگر در مواردی که قانون صراحتا عمل صغیر را نافذ تشخیص داده باشد.

صغیر غیرممیز چون از نظر طبیعی فاقد قصد است نمی‌تواند اعمال ارادی را به‌درستی انجام بدهد ولی صغیر ممیز در پاره‌ای از عقود می‌تواند به استقلال یا با اجازه ولی خود شرکت کند که عبارتند از:

۱. صغیر ممیز می‌تواند تملیک رایگان را که به نفع اوست و تعهدی به بار نمی‌آورد قبول نماید.

۲. صغیر ممیز می‌تواند برای قبول عقود مجانی به دیگران اعطای وکالت نماید یا وکالتی که به او داده شده را بپذیرد.

رشد

رشید کسی است که سود و زیان معاملات را درک می‌کند و معامله غیر عقلایی انجام نمی‌دهد. در اینجا رویه معاملاتی که فرد انجام می‌دهد سنجیده می‌شود. چنانچه این رویه عقلایی و معقول باشد فرد رشید و در غیر این صورت غیر رشید یا سفیه تلقی می‌شود.

در قانون جدید مقرر شده رشد بالغ باید احراز شود ولی در عمل هنوز هم مردم و بانک‌ها و دفاتر، ۱۸ سالگی را معیار رسیدن به رشد می‌دانند.

عدم رشد ممکن است در اثر صغر سن یا نقص شعور در اشخاص کبیر باشد که چنین شخصی در اصطلاح حقوقی سفیه نام دارد.

حدود حجر سفیه

سفیه به طور مستقیم حق مداخله در امور مالی خود را ندارد و با دخالت قیم می‌تواند امور مالی خود را به نحو موثری منعقد بنماید. اما وی در امور غیر مالی اختیار مطلق دارد مثلا می‌تواند بدون دخالت هیچ کسی ازدواج نماید اما برای تعیین مهریه نیاز به مداخله قیم دارد. سفیه همچنین می‌تواند تملیک رایگان را بپذیرد چراکه ضرر مالی در این صورت برای وی متصور نیست.

جنون و حدود حجر

جنون سبب زوال عقل است پس از اسباب حجر است. در قانون ما انواع جنون مشمول قواعد حجر می‌گردد.

جنون یا دائمی ( مجنون همیشه در حالت جنون است ) و یا ادواری ( شخص گاهی در حالت جنون قرار دارد و گاهی خیر ) است.

اعمال مجنون دائمی کلا باطل است اما آیا اعمال مجنون ادواری هم باطل است؟ اگر مجنون در حال افاقه معامله کرده صحیح است اما اگر در حالت جنون معامله کرده باطل است.

در قانون اصل بر این است که شخص مجنون در حالت جنون معامله می‌کند پس معامله وی اصولا باطل است. کسی که ادعای افاقه دارد باید ثابت کند مجنون در سلامت قوای عقلانی اقدام به انعقاد معامله نموده و معامله وی صحیح است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حجر، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون حجر پاسخ دهند.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

منبع: حجر در قانون مدنی



:: برچسب‌ها: حجر در قانون مدنی ,
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

به محض جاری شدن صیغه نکاح زوجین در برابر یکدیگر موظف به اجرای تعهداتی می‌شوند که یکی از این تعهدات که دو جانبه است و هر دوی زن و مرد باید به این تکلیف عمل کنند تمکین است که در اذهان عموم تمکین بیشتر برای زن به کار می‌رود. در ادامه به بررسی تفصیلی ارسال اظهارنامه عدم تمکین خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاعات بیشتر توصیه می کنیم مقاله تمکین و عدم تمکین چیست و تمکین و نشوز را مطالعه نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: ارسال اظهارنامه عدم تمکین زن

تکمین و نشوز به چه معناست

تمکین از تکالیف زوجین در زندگی مشترک است که ایشان را در برابر هم موظف به انجام اموری همچون حسن معاشرت، انجام رابطه جنسی و… می‌نماید. برای کسب اطلاع بیشتر در خصوص مفاهیم تمکین و نشوز و انواع تمکین کلیک نمایید.

اظهارنامه عدم تمکین

شکایت تمکین دارای مقدماتی است. زوج می‌تواند بعد از حضور در دادگاه درباره ترک همسر خویش اظهاراتی را عنوان کند مانند اینکه زوجه درخواست خانه‌ای به نام خودش دارد و یا درخواست خرید ماشین برای وی را دارد که از توان مالی مرد خارج است و در ادامه به این مساله می‌پردازند که چون طبق خواسته غیر منطقی ایشان عمل نکرده‌ام زوجه از منزل بدون رضایت بنده خارج شده است.

بیشتر بخوانید : اظهارنامه عدم تمکین

غیبت زوجه در دادگاه | ارسال اظهارنامه عدم تمکین

باید توجه داشت که بعضی از زنان از حضور در جلسات دادگاه ممانعت می‌کنند و تصور آن‌ها بر این است که غیبتشان در دادگاه به نفع ایشان است. اما دقیقا این مساله به ضرر آن‌ها خواهد بود و دادگاه می‌تواند به ضرر زن رای صادر کند چرا که در دادگاه خانواده اصل بر تمکین زوجه است.

با توجه به آنچه گفته شد اگر زن بدون هیچ دلیل موجهی منزل را ترک کند و از تعهدات زناشویی خویش ممانعت به عمل بیاورد زوج می‌تواند با تنظیم یک اظهارنامه همسر خویش را مورد بازخواست قرار دهد و از همسر قانونی خود درخواست کند تا در زمانی تعیین شده که معمولا بین پنج تا هفت روز است به منزل بازگردد و اگر زوجه توجهی به این اظهارنامه نداشته باشد به طور قطع از لحاظ قانون خانواده ناشزه محسوب شده و حقی در برابر درخواست نفقه نخواهد داشت.

انواع اظهارنامه

امروزه اظهارنامه در تهران و مراکز استان‌ها تنها به شیوه الکترونیکی ثبت می‌گردد.

ابتدائا باید در سامانه خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نام کرد. انجام این مراحل اولیه پیچیده نخواهد بود و توسط خود شخص هم در منزل امکان پذیر خواهد بود. پس از آن می‌توانید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اظهارنامه را به ثبت برسانید.

نحوه ارسال اظهارنامه عدم تمکین در تهران و شهرستان‌ها

سابقا فردی که خواستار احقاق حقوق خود مبنی بر عدم تمکین همسر خود بود باید فرمی مخصوص را از طریق دادگاه و مراجع قضایی به زوجه می‌رساند اما امروزه برای ثبت و تنظیم اظهارنامه نیازی نیست همانند گذشته عمل شود بلکه باید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیکی اظهارنامه‌ای را تنظیم کرده و برای فرد ارسال کنید چگونگی طرح، ثبت و ارسال اظهارنامه پیچیدگی خاصی ندارد.

شما ابتدا باید حضوری به دفاتر خدمات الکترونیکی بروید سپس اطلاعات دقیق فردیتان را در اختیار مسئول مربوطه قرار دهید و در پی آن برای پیگیری ارسال و ثبت اظهارنامه یک کد پیگیری دریافت کنید.

چگونگی دریافت اظهارنامه

برای دریافت و اطلاع از مفاد اظهارنامه نیازی به حضور در دفاتر خدمات الکترونیکی نیست بلکه این ابلاغیه به صورت یک پیامک به مخاطب ارسال می‌شود و فرد متوجه می‌شود که در سامانه ثنا ابلاغیه‌ای تحت عنوان اظهارنامه عدم تمکین برای او ارسال شده است اما اگر گیرنده ابلاغیه بخواهد پاسخی به این اظهارنامه بدهد باید به دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی مراجعه نماید.

بیشتر بخوانید : پاسخ اظهارنامه عدم تمکین

نمونه اظهار نامه عدم تمکین | ارسال اظهارنامه عدم تمکین

سرکار خانم ………….

با احترام به آگاهی می‌رساند،

همان طور که اطلاع دارید در تاریخ ………..به موجب عقدنامه …….. ثبت شده در دفتر ازدواج ……… به عقد دائم اینجانب درآمده‌اید.

شما در تاریخ ……… تا ………. بدون رضایت و مجوز قانونی منزلگاه را ترک نموده و تا کنون بازنگشته‌اید با توجه به وظایف و تعهداتی که نسبت به بنده دارا هستید از شما درخواست دارم اختلاف خانوادگی را همراه با تامل و تدبر و به دور از قهر و کشمکش حل و فصل نمایید تا کدورت فی ما بین از بین برود و همچنین از شما خواستارم علاوه با بازگشت به منزل باعث به وجود آمدن پریشانی و تکدر خاطر اینجانب و خود نشوید. طبق زمان تعیین شده یعنی به فاصله یک هفته از تاریخ ابلاغ اظهارنامه تصمیم خود را قاطعانه مبنی بر بازگشت به منزل استوار سازید و به استحضار می‌رساند اگر تصمیمتان ممانعت از بازگشت به منزل می‌باشد شما ناشزه شناخته می‌شوید و از پرداخت نفقه توسط اینجانب محروم خواهید شد.

بیشتر بخوانید : نمونه اظهارنامه عدم تمکین

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ارسال اظهارنامه عدم تمکین، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ارسال اظهارنامه عدم تمکین پاسخ دهند.

 


برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: ارسال اظهارنامه عدم تمکین زن



:: برچسب‌ها: ارسال اظهارنامه عدم تمکین زن ,
:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 ارديبهشت 1401 | نظرات ()