نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب فروش و شارژ گازهای طبی و صنعتی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه گاز های طبی و صنعتی علاوه بر داشتن مهارتهای لازم باید مجوزهای قانونی را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب فروش و شارژ گازهای طبی و صنعتی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب فروش و شارژ گازهای طبی و صنعت

آیا گرفتن جواز کسب فروش و شارژ گازهای طبی و صنعتی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات شارژ و عرضه در گازهای طبی یا صنعتی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه کشوری گازهای طبی و صنعتی می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب گازهای طبی‌و صنعتی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه کشوری گازهای طبی و صنعتی تهران مجوز لازم برای 4 رسته زیر را با مساحت های ذکر شده صادر می‌‍کند.

1- خرده فروشی گازهای طبی و صنعتی (کد آیسیک 523871) 15 متر

2- شارژ گازهای صنعتی و فروش گازهای طبی (کد آیسیک 8/523879) 220 متر

3- شارژ سیلندرهای آتش­نشانی (کد آیسیک 2/523879) 30 متر

4- عمده فروشی گازهای طبی و صنعتی (514831) 45 متر

شرایط دریافت پروانه کسب فروش و‌شارژ گازهای طبی‌و صنعتی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

7- داشتن تاييديه سازمان آتش نشانی و استقرار در مكان سرپوشيده و نصب وسايل ايمنی، ضدحريق و هواكش الزامی است.

مدارک لازم برای راه اندازی مرکز فروش گازهای طبی‌و صنعتی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) اسباب و لوازم کار مشتمل است بر:

  1. وسایل حفاظت فردی از قبیل دستکش‏کار، کفش ایمنی، لباس‏کار، کلاه ایمنی
  2. لاستیک ضربه گیر در محل تخلیه و بارگیری سیلندرها

7) تجهیزات و تأسیسات ایمنی، بهداشتی و انتظامی عبارت است از:

  1. وسایل اطفای حریق
  2. تفکیک محل نگهداری گازهای مختلف از یکدیگر
  3. حفاظ‏ برای نگهداری سیلندرها به تفکیک نوع گاز

8) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز فروش و شارژ گازهای طبی و‌صنعتی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب فروش و شارژ گازهای طبی و صنعتی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب فروش و شارژ گازهای طبی و صنعتی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف آهن فروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز فروش و شارژ گازهای طبی‌و صنعتی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 8.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی فروش وشارژ گازهای طبی و صنعتی چه قدر زمان می‌برد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب فروش و شارژ گازهای طبی و صنعتی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب فروش و شارژ گازهای طبی و صنعت



:: برچسب‌ها: جواز کسب فروش و شارژ گازهای طبی و صنعت ,
:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : جمعه 6 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

ترخیص کالا از گمرک فرآیندی است که طی آن می‌توان با انجام عملیاتی کالاهایی را به کشور وارد ساخت. این اصطلاح زمانی به کار می‌رود که کالاهای اظهارشده به گمرک را برای واردکننده‌ی آن یا برای صادرکننده‌ی کالا آزاد می‌سازند. این فرایند معمولاً توسط شرکت ترخیص‌کالا یا ترخیص‌کار گمرک انجام می‌گیرد. در ادامه مقاله به توضیح فرآیند ترخیص کالا می‌پردازیم. برای دریافت خدمات در این زمینه می‌توانید از کمک‌های وکیل کار استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: ترخیص کالا چیست

ترخیص کالا چیست ؟

عمل ترخیص‌کالا از گمرک در تجارت و در امر صادرات و واردات بسیار اهمیت دارد. ترخیص‌کالا یک فرآیند است که طی این فرآیند صاحب کالا یا نماینده‌ی وی بر اساس قوانین ترخیص، اعمالی جهت صادرات کالا یا واردات کالا انجام می‌دهند. قوانین زیادی برای ترخیص‌کالا وجود دارد که اداره گمرک کشور این قوانین را تعیین می‌نماید. عمل ترخیص‌کالا نیز باید در چهارچوب این قوانین انجام گیرد در غیر این صورت مجازات و جریمه‌های سنگین به دنبال دارد. در نهایت طبق این قوانین و با انجام تشریفات قانونی کالا از گمرک خارج می‌گردد. طی انجام فرآیند ترخیص کالا اقداماتی نظیر آماده سازی و ثبت مدارک و اسناد، پرداخت هزینه و ثبت پرداختی‌ها و.. انجام می‌گیرد.

ترخیص کالا از گمرک چگونه انجام می‌شود ؟

کالاها به وسیله باربری به گمرک فرستاده می‌شوند. این کالا‌ها را در گمرک به قسمت انباری می‌برند. فروشنده اسناد و مدارک کالا را ارسال می‌نماید و خریدار این اسناد و قبض ترخیص کالا را دریافت می‌کند. به وسیله‌ی قبض ترخیص، خریدار امکان خارج کردن کالا از گمرک را فراهم خواهد کرد. البته پیش از این که صاحب کالا در گمرک حضور پیدا کند یک سری تشریفات توسط ترخیص‌کار انجام می‌شود. بعد از این که اطلاعات لازم در سامانه اینترنتی گمرک ثبت شد، ترخیص‌کار با داشتن اسناد و وکالت‌نامه قانونی در گمرک حاضر شده و تشریفات قانونی را انجام می‌دهد. تشریفات قانونی گمرکی با توجه به کالاهای مختلف و اهداف کالا‌ها متفاوت خواهد بود.

اگر هنوز کارت بازرگانی ندارید، برای دریافت کارت بازرگانی خود کلیک کنید.

ترخیص‌کار و وظیفه او

یکی از اشخاصی است که در گمرک حضور می‌یابد ترخیص‌کار است. ترخیص‌کار با صاحب کالا قراردادی می‌بندد و طبق آن در گمرک حضور یافته و تشریفات لازم برای ترخیص‌کالا انجام می‌دهد. بنابراین وظیفه اصلی ترخیص‌کار خارج کردن کالا از گمرک است تا آن را به مقصدی که صاحب کالا اعلام کرده برساند.

انتخاب ترخیص‌کار برای ترخیص‌کالا از گمرک هم موجب صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود و ترخیص‎‌کالا با سرعت بیشتری انجام می‌گیرد. البته مالک کالا باید توجه داشته باشد که ترخیص‌کار تجربه کافی و سطح علمی مناسبی برای انجام امور ترخیص کالا داشته باشد. زیرا دز صورتی که ترخیص‌کار تجربه و علم کافی نداشته باشد، صاحب کالا هزینه زیادی را متحمل خواهد شد.

نقش مهم ترخیص‌کار در ترخیص کالا

یک از کارهای ترخیص‌کار که جهت کاهش زمان و هزینه استخدام می‌شود، آماده سازی و ثبت مجوز‌های لازم برای ترخیص کالاست. که این امر با هماهنگی با صاحب کالا و پیش از ورود کالا به گمرک انجام می‌گیرد. از مهم‌ترین مجوز‌ها می‌توان به مجوزی اشاره کرد که برای ثبت سفارش واردات کالا گرفته می‌شود. در قانون صراحتاً اعلام شده که پیش از آن که مجوز ثبت سفارش را دریافت نمایند نمی‌توان کالاها را وارد کشور کرد. بر این اساس شخص واردکننده بدون دریافت این مجوز از مراکز مربوطه نمی‌تواند کالا را از گمرک ترخیص و یا کالایی به کشور وارد نماید.

یک ترخیص‌کار با تجربه علاوه بر آماده سازی و ثبت مجوز برای ثبت سفارش، می‌تواند مجوز‌های جانبی دیگر را نیز محیا سازد. انجام ترخیص‌کالا مجوز‌های جانبی بر اساس نوع کالا‌ها نیز نیازمند است. مثلاً ممکن است برخی از کالا‌های خاص نیازمند دریافت مجوز از سازمانی خاص باشد. لذا در صورتی که ترخیص‌کار با تجربه باشد می‌تواند بر اساس نوع کالا تشخیص دهد به چه مجوزهایی نیاز دارد. در نهایت موجب می‌شود کالا در مدت زمان کوتاه‌تری و با صرف هزینه کمتری ترخیص شود.

هزینه ترخیص کالا

هزینه ترخیص‌کالا از گمرک شامل مبالغی نظیر هزینه‌های تخلیه بار، بارگیری، انبارداری، باربری، کارشناسی و تست استاندارد و… می‌شود. نرخ هزینه تمامی این بخش‌ها به صورت قانونی تصویب می‌شود و مقطوع است. به غیر از هزینه‌هایی که با تعرفه بندی گمرک باید پرداخت شود هزینه‌های دیگری نیز وجود دارد. برخی هزینه‌ها ممکن است توسط سازمان یا افرادی که دارای مسئولیت هستند و در حیطه ترخیص کالا اقداماتی انجام می‌دهند دریافت گردد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

ترخیص کالا چیست ؟

ترخیص‌کالا فرآیندی است که طی آن صاحب کالا یا نماینده‌ی وی بر اساس قوانین ترخیص، اعمالی جهت صادرات کالا یا واردات کالا انجام می‌دهند.

ترخیص‌کار کیست ؟

ترخیص‌کار با صاحب کالا قراردادی می‌بندد و طبق آن در گمرک حضور یافته و تشریفات لازم برای ترخیص کالا انجام می‌دهد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: ترخیص کالا چیست



:: برچسب‌ها: ترخیص کالا چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

واردات کالا در هر کشوری که انجام شود، یک عمل اقتصادی مهم و قابل توجه است. هر بازرگانی باید با مراحل ترخیص از گمرک ، واردات و قوانین آن آشنا باشد. آشنا نبودن با مراحل و قوانین واردات خسارات جبران‌ناپذیری به بازرگان وارد می‌کند. حتی موجب می‌شود کالای وارداتی را به عنوان کالای قاچاق شناسایی کنند. شناخت قوانین مربوط به ترخیص کالا از گمرک به تاجر و بازرگان کمک می‌کند که کالای خود را به بهترین روش ممکن و در سریع‌ترین زمان تحویل بگیرند. در ادامه مقاله به مراحل ترخیص کالا از گمرک می‌پردازیم. برای دریافت خدمات در این زمینه می‌توانید از کمک‌های وکیل کار استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: مراحل ترخیص از گمرک

مراحل ترخیص کالا از گمرک

بعد از این که یک کالا با استفاده از وسایل باربری به گمرک  برسد، کالا‌ به انبار گمرک منتقل می‌شود. در مرحله بعدی فروشنده‌ی کالا اسناد و مدارک را ارسال می‌نماید. پس از آن خریدار با دریافت اسناد و مدارک و همچنین دریافت قبض ترخیص کالا باید شرایط خروج کالا را از گمرک محیا نماید. قبل از ای که صاحب کالا در گمرک حضور یابد باید یک سری تشریفات انجام بگیرد. بعد از این که اطلاعات لازم در سامانه اینترنتی گمرک ثبت شد، ترخیص کار با اسناد کامل و وکالت‌نامه قانونی حاضر می‌گردد. سپس تشریفات گمرکی انجام می‌شود. تشریفات گمرکی بر اساس تفاوت کالاها و تفاوت اهداف کالاها یکسان نخواهد بود.

مراحل ترخیص کالا از گمرک یا تشریفات گمرکی چیست؟

به طور کلی ترخیص کالا از گمرک ده مرحله دارد که به آن اشاره می‌کنیم:

  1. پرفرما و پکینگ لیست باید دریافت شود.
  2. اخذ مجوز ثبت سفارش بازرگانی.
  3. کالاها بیمه می‌گردند و جهت بازرسی در مبدأ و مقصد هماهنگی‌های لازم انجام می‌شود.
  4. تشکیل پرونده، برای اختصاص ارز و حواله بانکی
  5. با شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی ارتباط برقرار می‌گردد.
  6. اسناد حمل از شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی دریافت می‌گردد.
  7. اسناد لازم تکمیل می‌گردد و پرونده تشکیل می‌شود.
  8. باید یک پیش‌نویس دور اظهاری تنظیم شود.
  9. کارشناسان فنی گمرک و بازرگانی دور اظهاری را مورد بررسی قرار می‌دهند و تائید می‌نمایند.
  10. دور اظهاری واردات

انواع مسیر گمرکی

در گمرک برای صرفه‌جویی کردن در زمان همچنین جهت مدیریت نیروها و جلوگیری از مشکلات پیش‌بینی نشده، سه مسیر متفاوت برای ترخیص کالا به وجود آورده‌اند. این سه مسیر با سه رنگ سبز، زرد و قرمز مشخص می‌گردد. تعیین هر یک از این مسیرها برای هر کالا به صورت کامپیوتری انجام می‌شود. البته عواملی نظیر نوع و تعرفه کالا، صاحب کالا، معامله انجام شده، اظهارکننده، کشور تولیدکننده یا صادرکننده کالا، ارزش کالا و… در تعیین این مسیر‌ها اثرگذار هستند. گاهی نیز ممکن است این مسیر به صورت تصادفی انتخاب شود.

مسیر سبز

در مسیر سبز کم‌ترین بررسی وجود دارد. کالاها نسبت به سایر مسیر‌ها با سرعت بیشتری از گمرک ترخیص می‌شوند. گاهی آن قدر سرعت ترخیص در مسیر سبز بالاست که طی کردن مراحل آن فقط چند ساعت وقت می‌برد. مراحل این مسیر شامل موارد زیر است:

  • تائید شدن نهایی
  • مراجعه به صندوق
  • گرفتن اجازه برای بارگیری
  • مراجعه به انبارداری
  • تشریفات گمرکی مربوط به درب خروجی

مراحل ترخیص از گمرک از مسیر زرد

در مسیر زرد مأمورین اسناد و اطلاعات کالاها را بررسی می‌کنند. البته در این مسیر کنترل فیزیکی وجود ندارد. بنابراین این مسیر نسبت به مسیر سبز کمی طولانی‌تر است. مراحل این مسیر شامل موارد زیر است:

  • کارشناس اسناد را بررسی می‌کند
  • مرحله آزمایشگاه
  • استاندارد ارزیابی می‌شود
  • تائید شدن نهایی
  • مراجعه به صندوق
  • گرفتن اجازه برای بارگیری
  • مراجعه به انبارداری
  • تشریفات گمرکی مربوط به درب خروجی

مسیر قرمز

سخت‌ترین و طولانی‌ترین مسیر، مسیر قرمز است. زیرا در این مسیر کالاها به طور کامل بررسی می‌شوند. اسناد و اطلاعات کالاها توسط کارشناس مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. همچنین این مرحله شامل ارزیابی فیزیکی نیز می‌شود. مراحل این مسیر شامل موارد زیر است:

  • کارشناسی اسناد و اطلاعات و کالا
  • مرحله آزمایشگاه
  • استاندارد ارزیابی می‌شود
  • بررسی مجدد کارشناسی
  • تائید شدن نهایی
  • مراجعه به صندوق
  • گرفتن اجازه برای بارگیری
  • مراجعه به انبارداری
  • تشریفات گمرکی مربوط به درب خروج

مدارک لازم برای طی مراحل اظهار و ترخیص کالا در گمرک

سه دسته مدرک وجود دارد که هنگام دریافت و ترخیص کالا از گمرک باید تهیه و تسلیم شود. مدارک مربوط به خود کالا، مدارک مربوط به صاحب کالا و مدارک به نماینده صاحب کالا که برای دریافت کالا در گمرک حضور می‌یابد.

مدارک مربوط به کالا

  • برگه‌ ترخیصیه
  • قبض دریافتی از انبار
  • بارنامه کالا
  • پیش فاکتور
  • برگه فاکتور
  • فهرست مربوط به عدل بندی
  • گواهی مبدأ و صادرکننده
  • ثبت کردن سفارش بازرگانی
  • برگه بیمه‌نامه
  • گواهی استاندار
  • برگه گواهی بازرسی که توسط شرکت‌های بازرسی صادر می‌گردد.
  • سایر مجوز‌های قانونی در زمینه‌های بهداشت، فرهنگ و ارشاد،استاندارد، انرژی اتمی و…

مدارک مربوط به صاحب کالا

  • نسخه اصلی کارت بازرگانی صاحب کالا
  • کپی از تمامی صفحات کارت بازرگانی صاحب کالا
  • اصل کارت ملی صاحب کالا
  • کپی از کارت ملی صاحب کالا

مدارک مربوط به نماینده صاحب کالا

  • اصل کارت ملی نماینده
  • کپی کارت ملی نماینده
  • اصل وکالت‌نامه محضری صاحب کالا به نماینده
  • کپی از وکالت‌نامه مذکور
  • اصل برگه معرفی‌نامه جهت مراجعه به گمرک مربوطه
  • کپی برگه معرفی‌نامه جهت مراجعه به گمرک مربوطه
  • یک نسخه کپی از دفترچه بیمه
  • کپی از معرفی‌نامه نماینده

 

برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

مراحل ترخیص کالا از گمرک چند مرحله دارد ؟

به طور کلی ترخیص کالا از گمرک ده مرحله دارد که در متن مقاله به آن‌ها اشاره شد.

انواع مسیر در گمرک به چه منظور ایجاد شده است ؟

در گمرک برای صرفه‌جویی کردن در زمان همچنین جهت مدیریت نیروها و جلوگیری از مشکلات پیش‌بینی نشده، سه مسیر متفاوت برای ترخیص کالا به وجود آورده‌اند.

مسیر‌های موجود در گمرک چند دسته هستند ؟

سه مسیر که با سه رنگ سبز، زرد و قرمز مشخص می‌گردد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مراحل ترخیص از گمرک



:: برچسب‌ها: مراحل ترخیص از گمرک ,
:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

استعلام جواز کسب یا پروانه کسب از طریق کد ملی ، شناسه صنفی و کد پستی از طریق سامان ایرانیان‌اصناف امکان پذیر است. بنابراین بدون نیاز به مراجعه به مراجع دولتی می‌توانید به صورت آنلاین از یکی از طرق ذکر شده اطلاعات مربوط به پروانه کسب مورد نظرتان را کسب کنید. در ادامه نحوه دریافت استعلام از پروانه کسب را ذکر کرده‌ایم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و کارشناسان با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: استعلام جواز کسب

استعلام جواز کسب

همانطور که گفته شد برای دریافت استعلام می‌توانید به سه روش اقدام کنید. برای استفاده از هر کدام از این روش ها ابتدا باید به سایت ایرانیان اصناف (iranianasnaf.ir) وارد شوید، در صفحه اصلی در جدول پیگیری می توانید گزینه های مربوطه به استعلامات را مشاهده نمایید. با کلیک بر روی هر کدام وارد صفحه مربوط به آن می‌شوید. جهت ورود به سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

استعلام پروانه کسب با کد ملی

بعد از وارد شدن به سامانه ایرانیان اصناف در همان صفحه اصلی بر روی گزینه استعلام پروانه برمبنای کد ملی کلیک کنید.

در صفحه جدید شخصیت (حقیقی یا حقوقی) را مشخص نمایید.

اگر شخصیت حقیقی هستید، کد ملی خود را و اگر شخصیت حقوقی هستید، شناسه ملی شرکت را وارد نمایید. سپس کد امنیتی را وارد کنید.

با کلیک بر روی دکمه ادامه تمامی پروانه های مرتبط با کد ملی (شناسه ملی) درج شده، نمایان می‌شود.

توجه: به غیر از ایرانیان، غیر ایرانیانی که اجازه کار دارند می‌توانند دارای پروانه کسب باشند. بنابراین در این قسمت با انتخاب ملیت غیر ایرانی و درج شماره پاسپورت اطلاعات پروانه کسب غیر ایرانیان نیز قابل مشاهده هست.

از آن جا که این سامانه فقط چند سال است که راه اندازی شده، برخی از پروانه هایی که 5 ساله یا ده ساله هستند، قابل استعلام گیری نبوده و برای کسب اطلاع باید به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید.

استعلام با کد پستی

دومین راه برای دریافت اطلاعات مربوط به پروانه کسب، به کمک کد پستی است. این روش بسیار اهمیت دارد، چرا که متقاضیان جواز بر روی یک کد پستی تنها تحت شرایطی می توانند دو یا تعداد بیشتری جواز بگیرند. بنابراین شما قبل از اقدام به ثبت درخواست جواز می‌توانید وضعیت کد پستی واحد مورد نظر را بررسی کنید. برای این کار وارد سامانه ایرانیان اصناف شده و بر روی گزینه استعلام واحد دارای پروانه با کد پستی کلیک کنید. در صفحه جدید در کادر بالایی کد پستی و در کادر پایین شماره امنیتی را وارد کنید. سپس دکمه ادامه را بزنید.

در صورتی که کد پستی دارای جواز ثبت شده باشد، اطلاعات واحد و مالک جواز نمایان خواهد شد.

استعلام و جستجوی شناسه صنفی

یکی دیگر از ابزارهای جستجو در سامانه ایرانیان اصناف، استعلام واحد بر مبنای شناسه صنفی است. شما با داشتن شناسه صنفی می‌تواند اطلاعات مربوط به واحد و مالکین آن کسب و کار را پیدا کنید. تنها کافی است وارد سامانه اصناف شده و در قیمت جستجوی شناسه صنفی اطلاعات خواسته شده را وارد کنید.

چه کسانی می تواند پروانه کسب را استعلام بگیرد؟

هر کسی می‌تواند با مراجعه به سامانه ایرانیان‌اصناف از طریق روش های ذکر شده، استعلامات مربوط به پروانه کسب را دریافت کند. از آن جا که جوازهای کسب برای کسبه و درج در واحد صنفی صادر می‌شود، بنابراین طی این استعلامات اطلاعاتی برای سوءاستفاده گران داده نمی‌شود. پس برای جلوگیری از سودجویان نیازی به تحویل مدارک نیست.

چه مدارکی برای گرفتن استعلام الزامی است؟

برای دریافت استعلام فقط کافی است کد ملی صاحب جواز را بدانید. داشتن کد پستی و یا شناسه صنفی برای گرفتن استعلام کافی هستند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی و استعلام وضعیت جواز می توانید با متخصصین و کارشناسان با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: استعلام جواز کسب



:: برچسب‌ها: استعلام جواز کسب ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

قانون موجر و مستأجر را به تنظیم قرارداد اجاره مکتوب ملزم می‌نماید. اگر طرفین قرارداد اجاره بخواهند در روابط بین موجر و مستأجر و به طور کلی در مورد اجاره از حمایت‌های قانونی بهره‌مند شوند باید قرارداد اجاره مکتوب داشته باشند. ثبت یا تمدید اجاره نیز تنها با وجود قرارداد کتبی مشمول قانون می‌گردد. اما گاهی ممکن است طرفین اجاره به تنظیم قرارداد مکتوب مبادرت نکنند و صرفاً به صورت شفاهی اجاره را انجام دهند. با توجه به این که قانون از قرارداد شفاهی حمایت نمی‌کند، چه مشکلاتی برای طرفین اجاره ایجاد می‌شود؟ در ادامه مقاله به موضوع نداشتن قرارداد اجاره و اجاره شفاهی می‌پردازیم. برای آشنایی با نحوه نوشتن قرارداد اجاره کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: نداشتن قرارداد اجاره

نداشتن قرارداد اجاره و اجاره شفاهی

گاهی طرفین قرارداد اجاره صرفاً به دلیل روابط دوستانه اقدام به مکتوب کردن قرارداد خود نمی‌کنند. شاید در ابتدای کار همه چیز خوب پیش برود اما ممکن است به تدریج مسائل کوچک به اختلافی بزرگ تبدیل شود. بنابراین طرفین به قرارداد شفاهی بین خودشان عمل نمی‌کنند و در این صورت بدون وجود قرارداد همه چیز سخت می‌شود. طبق قانون اجاره سال 1356 قرارداد شفاهی نیز در کنار قرارداد کتبی تحت حمایت قانون قرار داشت. اما امروزه بر اساس قانون اجاره مصوب سال 1376 قرارداد شفاهی اجاره مشمول قانون نمی‌شود و قرارداد کتبی الزامی است.

از مهم‌ترین مشکلاتی که قرارداد شفاهی ایجاد می‌کند عمل نکردن به وعده توسط مالک و مستأجر است در صورتی که قرارداد آن‌ها مشمول حمایت قانونی نیز نمی‌شود. برای مثال مالک مدعی شود که پولی رهن دریافتی از مستأجر از آنچه مستأجر ادعا می‌کند کمتر است. وقتی قرارداد اجاره مکتوب باشد در ابتدای امر موجر وعده‌هایی نظیر وعده تعمیرات را در قرارداد لحاظ می‌کند. اما وقتی قرارداد شفاهی است موجر به راحتی می‌تواند خلاف وعده خود عمل کند. مستأجر ممکن است ملک مورد اجاره را مجدداً اجاره دهد. طبق قانون مستأجر می‌تواند مال مورد اجاره را مجدد اجاره بدهد. مگر آن که موجر در قرارداد کتبی قید کند که مستأجر چنین اجازه‌ای ندارد. طبیعتاً قید کردن این امر در صورتی که قرارداد کتبی وجود ندارد امکان‌پذیر نیست. در نهایت موجر و مستأجر به دلیل نداشتن قرارداد کتبی اجاره در زمان مراجعه به دادگاه برای اختلاف پیش‌آمده در روابطشان دچار مشکل می‌شوند.

شرایط فسخ قرارداد شفاهی اجاره

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم قرارداد اجاره شفاهی‌ در دعاوی حقوقی قابل سندیت نیست. فسخ قرارداد اجاره بدون آن که کتباً ثبت شده باشد توسط موجر یا مستأجر اصلاً آسان نیست. کارشناسان حقوقی در توصیه‌های حقوقی خود جهت فسخ کردن قرارداد اجاره، به موجر یا مستأجر مراجعه به قرارداد کتبی اجاره را پیشنهاد می‌دهند. بنابراین موجر یا مستأجری که در هنگام شروع یک رابطه قراردادی اجاره‌ای آن را کتباً ثبت نکرده باشد برای فسخ قرارداد دچار مشکل می‌شود. مگر این که طرفین قرارداد برای اثبات ادعا‌های خود سند یا شاهدان دیگری نیز داشته باشد. برای آشنایی بیشتر با نحوه فسخ اجاره کلیک کنید.

نداشتن قرارداد اجاره و شرایط تخلیه ملک

هنگام تخلیه ملک وقتی قرارداد کتبی اجاره وجود داشته باشد طرفین می‌توانند مسائل مالی و خسارات وارده و.. را به راحتی برطرف نمایند. اما با قرارداد شفاهی اجاره وقتی تخلیه ملک در حال انجام است، دریافت خسارت از مستأجر ممکن نیست. در قرارداد کتبی اجاره مالک می‌تواند خسارت‌های ناشی از تأخیر تخلیه را از مستأجر دریافت کند یا از مبلغ رهن مستأجر کم کند. حال اگر قرارداد اجاره شفاهی باشد از نظر قانونی مالک نمی‌تواند از مبلغ رهن مستأجر کم کند. در پایان باید گفت در صورت نبود قرارداد مکتوب برای اجاره گرفتن حکم تخلیه بی‌معنی است زیرا قرارداد شفاهی مشمول حمایت‌های قانونی نمی‌شود. برای گرفتن دستور تخلیه کلیک کنید.

مشکل تمدید اجاره بدون قرارداد چیست؟

گاهی ممکن است افراد قرارداد اولیه را به صورت مکتوب منعقد نمایند اما تمدید قرارداد را به صورت کتبی ثبت نکنند. در چنین شرایطی اگر میان طرفین قرارداد اختلافی ایجاد شود همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم احقاق حق بدون مدرک و سند اصلاً آسان نیست. نکته مهم در تمدید کردن اجاره به صورت شفاهی این است که گاهی ارائه اسنادی مثل یک پیامک می‌تواند به عنوان مدرکی جهت اثبات رضایت و تائید مالک در دادگاه‌ها استفاده شود.

تصور کنید یک قرارداد اجاره به صورت کتبی منعقد کردید. حالا پس از اتمام اعتبار قرارداد تصمیم به تمدید قرارداد دارید اما به دلایلی بدون ثبت یک قرارداد کتبی جدید و به صورت شفاهی اقدام به تمدید اجاره می‌کنید. اما مالک به وسیله یک پیامک تمدید قرارداد اجاره را تائید می‌کند و هزینه‌های اجاره و رهن برای قرارداد جدید را هم اعلام می‌نماید. در این صورت اگر دچار اختلاف بشوید می‌توانید از این پیامک به عنوان مدرک برای احقاق حق خود بهره ببرید.

علاوه بر آن اگر هنگام تمدید قرارداد اجاره به صورت شاهد یا شاهدانی حضور داشته باشند برای موجر و مستأجر کمک‌کننده هستند. مثلاً اگر دو نفر از تمدید قرارداد اجاره که به صورت شفاهی انجام شده مطلع باشند و همچنین به شهادت دادن در دادگاه رضایت دهند ادعای طرف مقابل رد می‌گردد.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

آیا قرارداد شفاهی اجاره مشمول قانون می‌شود ؟

خیر در قانون اجاره سال 1356 قرارداد شفاهی تحت حمایت قانون قرار داشت اما امروز در قانون اجاره مصوب سال 1376 قرارداد شفاهی اجاره مشمول قانون نمی‌شود.

مهم‌ترین مشکلی که قرارداد شفاهی ایجاد می‌کند چیست ؟

از مهم‌ترین مشکلاتی که قرارداد شفاهی ایجاد می‌کند عمل نکردن به وعده توسط مالک و مستأجر است در صورتی که قرارداد آن‌ها مشمول حمایت قانونی نیز نمی‌شود.

منبع: نداشتن قرارداد اجاره



:: برچسب‌ها: نداشتن قرارداد اجاره ,
:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

وقتی چند نفر به صورت مشترک اقدام به خرید یک مال می‌نمایند مالکیت آن‌ها مشاع و مشترک خواهد بود. به چنین اموالی که چند مالک دارند مال مشاع می‌گویند. طبیعتاً هر شریک سهم مشخصی در مال مشاع دارد. اما گاهی ممکن است یک یا چند تن از شرکا از ادامه شراکت در مال مشاع با سایرین منصرف شوند. پرسش این است که آیا شریک می‌تواند بدون اجازه سایر شرکا اقدام به فروش مال مشاع نماید؟ آیا فروش مال مشاع جرم است؟ آیا در صورت فروش مال مشاع فروشنده مجازات می‌شود؟ در ادامه مقاله به جرم و مجازات فروش مال مشاع می‌پردازیم. برای آشنایی با نحوه فروش ملک مشاع کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: مجازات فروش مال مشاع

جرم و مجازات فروش مال مشاع

خرید یک مال توسط چند نفر باعث ایجاد شراکتی میان افراد می‌شود و به آن مال نیز مال مشاع می‌گویند. هر یک از شرکا سهم مشخصی از مال مشاع خواهد داشت. طبق قانون هر یک از شرکا می‌تواند هرگونه تصرفی که بخواهد در سهم خودش انجام دهد. یعنی اگر یکی از شرکا اقدام به فروش سهم خود از مال مشاع نماید جرمی مرتکب نشده است و در واقع این عمل حق قانونی اوست. هر یک از شرکا حق دارند تمام سهم مشاع خود را از ملک مشاع و یا بخشی از سهم خود را بفروشند. خریدار نیز به اندازه سهم خریداری شده در هر ذره از ملک مشاع شریک است.

اما گاهی ممکن است یکی از شرکا علاوه بر تصرف در سهم خود از مال مشاع اقدام به فروش سهم سایر شرکا نیز بنماید. در این حالت فروش سهم دیگر شرکا در مال مشاع جرم می‌باشد. یعنی مالک مال مشاع قسمت مشخصی از کل ملک مشاع را به صورت مفروز و جدا شده از قسمت‌های دیگر ملک بفروشد. در این صورت در واقع حق سایر مالکین در آن قسمت از ملک مشاع را ضایع کرده است. فروش مال مشاع و سهم شریک به این صورت فروش مال غیر در نظر گرفته می‌شود. لذا فروشنده به مشمول قوانین کیفری و مجازات فروش مال غیر می‌شود. برای آشنایی با نحوه الزام شریک به فروش ملک مشاع کلیک کنید.

مثال از فروش مال مشاع

برای درک بهتر مطلب تصور کنید 2 نفر یک ساختمان دو طبقه را خریداری کرده‌اند. درواقع هر کدام از شرکا صاحب سه دانگ از ساختمان می‌باشند. هر دوی این افراد در ذره ذره این ساختمان و تمام واحد‌ها و طبقات ساختمان شریک‌اند. هر کدام از شرکا می‌توانند تمام سهم خود از سه دانگ ساختمان یا بخشی از آن را بفروشند. مثلاً خریدار از یک شریک دو دانگ از ساختمان را خریداری می‌نماید. در این صورت خریدار به عنوان شریک جدید محسوب می‌شود. لذا شریک جدید نیز در ذره ذره ساختمان و تمامی واحد‌ها و طبقات به اندازه دو دانگ خود سهم دارد. ‌

حال اگر یکی از شرکا اقدام به فروش یک واحد از این ساختمان دو طبقه بنماید. یعنی یک واحد از آپارتمان‌های ساختمان مشاعی را به صورت مستقل از سایر بخش‌های ساختمان به خریدار بفروشد. در حالی که شریک دیگر او نیز در این واحد به میزان سه دانگ حق و سهم دارد. بنابراین فروشنده به سهم شریک خود در آن بخش از ساختمان تعدّی کرده است.

زمانی که شرکا تصمیم بگیرند به شراکت خود در مال مشاع پایان دهند می‌توانند با افراز و تقسیم این ساختمان نسبت به سهم خود شراکتشان را تمام کنند. یعنی هر کدام از این دو شریک با توجه به سهم سه دانگی از ساختمان 2 طبقه می‌توانند به صورت مستقل صاحب یک طبقه از ساختمان شوند. و بدین ترتیب به راحتی می‌توانند یک واحد از آپارتمان‌های طبقه خود را بفروشند. چرا که مالک تمام 6 دانگ آن واحد خواهند بود. بنابراین شرکا تا پیش از افراز مال مشاع و وجود شراکت در مال مشاع اجازه ندارند بخش مشخصی از ساختمان را بفروشند. اما می‌توانند سهم خود را به فروش برسانند.

مجازات فروش مال غیر

همان‌طور که اشاره کردیم شریک در مال مشاع با فروش سهم سایر شرکا در واقع مرتکب جرم فروش مال غیر شده است. لذا فرد متخلف مشمول مقررات کیفری و مجازات مربوط به فروش مال غیر می‌شود. مجازات فروش مال غیر طبق قانون شامل حبس و پرداخت جزای نقدی و رد مال به مالکش می‌باشد. حبس متخلف از یک سال تا هفت سال با توجه به شرایط و به تشخیص قاضی است.

جزای نقدی که متخلف محکوم به پرداخت آن خواهد بود معادل مالی است است که متخلف اقدام به تصرف و فروش آن کرده است. در صورتی که متخلف جزء کارکنان دولت باشد از خدمت در دولت به طور دائم محروم می‌شود. لازم به ذکر است در صورت آگاهی خریدار به عدم مالکیت فروشنده در فروش مال غیر دادگاه خریدار را نیز به عنوان معاون جرم تلقی می‌کند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

آیا شریک در مال مشاع با فروش سهم خود از مال مشاع بدون اجازه سایر شرکا مرتکب جرم می‌شود ؟

خیر طبق قانون هر یک از شرکا حق دارند  تمام سهم مشاع خود را از ملک مشاع و یا بخشی از سهم خود را حتی بدون اجازه سایر شرکا بفروشند. بنابراین با فروش سهم خود مرتکب جرم نمی‌شوند.

در چه صورتی فروش مال مشاع جرم تلقی می‌شود ؟

یکی از شرکا علاوه بر تصرف در سهم خود از مال مشاع اقدام به فروش سهم سایر شرکا نیز بنماید. در این حالت فروش سهم دیگر شرکا در مال مشاع جرم می‌باشد. فروش مال مشاع و سهم شریک به این صورت فروش مال غیر در نظر گرفته می‌شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مجازات فروش مال مشاع



:: برچسب‌ها: مجازات فروش مال مشاع ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 31 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب و مجوز سبزی خردکنی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش خرد کردن سبزی و تمیز کردن آن و … علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب فروش سبزی خردکنی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: مجوز سبزی خردکنی

آیا گرفتن جواز کسب فروش سبزی خردکنی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات تهیه و عرضه سبزی و خردکردن سبزی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف حلواسازان و عصار می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب سبزی خردکنی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف حلواساز و عصار تهران مجوز لازم برای 12 رسته زیر صادر می‌‍کند.

1- تولید حلوا و حلوا ارده با حداقل متراژ 2000 مترمربع با کد آیسیک 154315

2- تولید مربا و شربت ساز و عصار با حداقل متراژ 500 مترمربع با کد آیسیک 151919/2

3- تولید و عرضه سرکه، ترشی،آبلیمو،آبغوره،خیارشور و سبزی خردکنی با حداقل متراژ 30 مترمربع با کد آیسیک 151919/3

4- دفتر فروش محصولات حلواساز،مرباساز،عصار، ترشی،آبلیمو، آبغوره، خیارشور و سبزی خردکنی با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151919/4

5- تولید آبغوره و ترشی و آبلیمو با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151912

6- تولید عرقیات گیاهی با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 242311

7- گلابگیری با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 242313

8- تولید ترشیجات و شوریجات با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151919/5

9- عصاری با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151414

10- تولید روغن به روش پرس سرد با حداقل متراژ 30 مترمربع با کد آیسیک 151418

11- تولید روغن از دانه های روغنی با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151412

12- بسته بندی سبزیجات با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 2/154829

شرایط دریافت پروانه کسب فروش سبزی خردکنی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

7- داشتن تاييديه سازمان آتش نشانی و استقرار در مكان سرپوشيده براي رسته 2 و نصب وسايل ايمنی، ضدحريق و هواكش برای رسته 1 و 2 الزامی است.

مدارک لازم برای راه اندازی ماست بندی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز لبنیات فروشی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب فروش سبزی خردکنی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب فروش سبزی خردکنی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف آهن فروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز فروش سبزی خردکنی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 3.900.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی فروش سبزی خردکنی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب فروش سبزی خردکنی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مجوز سبزی خردکنی



:: برچسب‌ها: مجوز سبزی خردکنی ,
:: بازدید از این مطلب : 292
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 30 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

این روزها با رشد بی‌نظیر تکنولوژی نحوه ارائه کالا و خدمات نیز تغییر پیدا کرده است. در نتیجه فراگیری اینترنت و فضای مجازی بسیاری از مشاغل خدمات و کالاهای خود را به صورت اینترنتی و مجازی به مشتریان ارائه می‌دهند. البته اینترنتی شدن برخی مشاغل علاوه بر این که مزایایی دارد معایبی نیز به همراه دارد. به عنوان مثال امکان کلاهبرداری در بستر اینترنت و همچنین سرقت از این طریق به وجود می‌آید. بنابراین وجود یک اتحادیه برای نظارت بر امور کسب و کارهای اینترنتی و صدور مجوز برای مشاغل مجازی بسیار حائز اهمیت است. در ادامه به معرفی اتحادیه کسب و کارهای مجازی می‌پردازیم. برای آشنایی بیشتر با مرجع بالاتر این اتحادیه یعنی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی و اطلاع از نحوه دریافت جواز کسب می توانید با متخصصین و کارشناسان با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه کسب و کارهای مجازی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی

امروزه به دلیل رشد تکنولوژی و همه‌گیری اینترنت روند ارائه خدمات و کالا بسیار تغییر کرده است. تعداد زیادی از افراد مشاغلی ایجاد کردند که خدمات و کالاهای خود را به صورت اینترنتی به مشتریان خود ارائه می‌نماید. اینترنتی شدن این امور در کنار مزایای خود معایبی نیز به همراه دارد. نظیر افزایش کلاهبرداری‌هایی که به صورت اینترنتی انجام می‌گیرد و یا سرقت اطلاعات حساب‌های مشتریان که از این طریق انجام می‌شود. از طرفی مشتریان ممکن است در صورت معامله کردن با کسب‌وکارهای‌مجازی دچار ضرر گردند.

بنابراین ما نیازمند یک مرجع برای رسیدگی به امور کسب و کارهای‌مجازی هستیم که از تخلفات آن‌ها جلوگیری نمایند و از طرفی در صورت ضرر، مشتریان بتوانند به این مرجع مراجعه نموده و شکایت خود را پیگیری کنند. اتحادیه‌کسب وکارهای‌مجازی به همین منظور ایجاد شده است. این اتحادیه‌به کسب و کارهای‌اینترنتی ومجازی مجوز کسب اعطا می‌کند و از طرفی به شکایات و اعتراضات مشتریان نیز رسیدگی خواهد کرد. جهت دریافت جواز کسب از این مرجع کلیک کنید.

سایت اتحادیه‌کسب وکارهای مجازی

اتحادیه‌کشوری کسب و کارهای‌مجازی دارای یک سایت با آدرس ecunion.ir می‌باشد. این سایت بخش‌های مختلفی دارد که خدمات و وظایف اتحادیه‌کسب و کارهای‌مجازی در آن به صورت اینترنتی ومجازی ارائه می‌شود. به عنوان مثال مشتریان با مراجعه به این سایت می‌توانند از کسب و کارهای‌مجازی که دارای مجوز این اتحادیه نیز هستند شکایت کنند. علاوه بر ثبت شکایت علیه کسب و کارمجازی متخلف، پیگیری شکایت نیز از طریق سایت اتحادیه کسب و کارهای‌مجازی امکان پذیر است.

صدور مجوز و همچنین پیگیری صدور آن و قوانین مربوط به صدور مجوز برای کسب و کارهای‌مجازی نیز در این سایت در دسترس می‌باشد. یکی دیگر از خدمات سایت اتحادیه کسب وکارهای‌مجازی که می‌توانیم به آن اشاره کنیم امکان جستجوی فعالیت‌های دارای مجوز از این اتحادیه است. شما می‌توانید با مراجعه به سایت اتحادیه کسب و کارهای مجازی مشاغل و فعالیت‌هایی که دارای مجوز این اتحادیه می‌باشند را جستجو و پیدا کنید. همچنین اگر عضو این‌اتحادیه هستید، می‌توانید جهت شرکت در انتخابات این اتحادیه می‌توانید از طریق سامانه ساران اقدام کنید.

ثبت شکایت در سایت اتحادیه کسب و کارهای مجازی

کسب و کارهای‌مجازی برای اعتبار بخشیدن به کار خود باید از اتحادیه مربوطه مجوز فعالیت دریافت نمایند. در این حالت مشتریان نیز می‌تواند در صورت به وجود آمدن ضرر و یا هر نوع شکایتی به اتحادیه برای پیگیری و احقاق حق خود مراجعه نمایند. ثبت شکایت مشتریان فروشگاه های اینترنتی در سایت اتحادیه کسب وکارهای‌مجازی امکان پذیر است.
سایت این اتحادیه خدمات متفاوتی دارد که پیگیری و ثبت شکایات مشتریان از کسب و کارهای مجازی دارای مجوز نیز یکی از آن‌ها است. همانطور که پیشتر اشاره کردیم مشتریان می‌توانند با مراجعه به سایت ecunion.ir شکایات خود را از کسب‌ وکارمجازی مورد نظر خود ثبت نمایند. البته اگر شما به عنوان یک مشتری قصد دارید از یک کسب و کار اینترنتی شکایت کنید علاوه بر استفاده از سایت اتحادیه کسب و کارهای مجازی می‌توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت قضایی موردنظر خود را ثبت کنید.

شما به عنوان یک مشتری برای ثبت شکایت خود علیه یک کسب و کار مجازی ابتدا باید به سایت ecunion.ir  وارد شوید. بعد از ورود به این سایت در قسمت پایین صفحه گزینه‌ای با عنوان شکایات وجود دارد. مشتریان با انتخاب این گزینه و وارد کردن اطلاعات مورد نیاز، پر کردن فرم‌ها و توضیحات لازم می‌توانند شکایت مورد نظر خود را به ثبت برسانند.

برای دریافت جواز کسب فروشگاه اینترنتی کلیک کنید.

قوانین مربوط به صدور مجوز در سایت اتحادیه کسب و کارهای مجازی

یکی از بخش‌های موجود در سایت اتحادیه‌کسب و کارهای‌مجازی معرفی مراحل و شرایط صدور مجوز کسب و کارهای مجازی می‌باشد. شرح کامل قوانین و مدارک لازم برای صدور مجوز کسب و کارهای‌مجازی در این سایت در دسترس متقاضیان مشاغل اینترنتی و مجازی می‌باشد. یکی از قدم‌های مهم برای کسب پروانه کسب مشاغل تجاری ثبت نام در سامانه اینماد می‌باشد. در نهایت و همراه با صدور پروانه کسب مشاغل مجازی، اتحادیه کسب و کارهای مجازی به صاحبان مشاغل مجازی یک نماد اعتماد الکترونیکی نیز اعطا می‌کند که توسط مشتریان قابل استعلام می‌باشد. برای دریافت اینماد کلیک کنید.

آدرس اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی

آدرس: تهران خیابان آزادی ، خیابان اسکندری شمالی، پلاک 3، ساختمان اداری یکتا، طبقه 4 واحد 7

تلفن: 02191303230

 

برای دریافت مشاوره حقوقی و انجام تمام امور مربوط به جواز کسب می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

اتحادیه کسب و کارهای مجازی به چه منظور ایجاد شده است ؟

با ورود مشاغل به عرصه اینترنت و ارائه بسیاری از خدمات و کالاها به صورت مجازی و اینترنتی امکان کلاهبرداری و سرقت اینترنتی افزایش یافت. به همین منظور این اتحادیه به کسب و کارهای اینترنتی و مجاز مجوز کسب اعطا می‌کند و از طرفی به شکایات و اعتراضات مشتریان نیز رسیدگی خواهد کرد.

ثبت شکایات و پیگیری آن از مشاغل اینترنتی چگونه انجام می‌شود ؟

مشتریان می‌توانند با مراجعه به سایت ecunion.ir  شکایات خود را از کسب و کار مجازی مورد نظر خود ثبت نمایند. همچنین مشتریان می‌توانند با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت قضایی موردنظر خود را ثبت کنند.

منبع: اتحادیه کسب و کارهای مجازی



:: برچسب‌ها: اتحادیه کسب و کارهای مجازی ,
:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 30 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب آجیل و خشکبار در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه آجیل و خشکبار علاوه بر داشتن مهارتهای لازم باید مجوزهای قانونی را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب آجیل و خشکبار را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب آجیل و خشکبار

آیا گرفتن جواز کسب آجیل و خشکبار الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در آجیل و خشکبار را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه خشکبار و آجیل فروش می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب آجیل و خشکبار چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف آجیل و خشکبار تهران مجوز لازم برای 8 رسته زیر صادر می‌‍کند.

1 – خرده فروشی آجيل و خشكبار( خام و بو داده) (با حداقل مساحت لازم 9 متر مربع)

2 – عمده فروشی انواع آجيل و خشكبار (خام و بو داده) (با حداقل مساحت لازم 6 متر مربع)

3 – آجيل پز و آجيل فروش (با حداقل مساحت لازم 12 متر مربع)

4- فرآوري و بسته بندی آجیل و خشکبارخام و بوداده (با حداقل مساحت 25 مترمربع)

5- حق العمل کاری انواع آجیل و خشکبار (با حداقل مساحت 9 مترمربع)

6- تولید پودر و چیپس میوه (با حداقل مساحت 25 مترمربع)

7- آجیل و خشکبار (صادراتی) (با حداقل مساحت 6 مترمربع) با کد آیسیک 151935

8- پسته ( صادراتی ) (با حداقل مساحت 6 مترمربع) با کد آیسیک 151936

شرایط دریافت پروانه کسب آجیل و خشکبار

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

7- داشتن تاييديه سازمان آتش نشانی و استقرار در مكان سرپوشيده براي رسته 2 و نصب وسايل ايمنی، ضدحريق و هواكش برای رسته 1 و 2 الزامی است.

مدارک لازم برای راه اندازی فروشگاه آجیل و خشکبار

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز آجیل و خشکبار

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب آجیل و خشکبار باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب آجیل و خشکبار از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف آهن فروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز آجیل و خشکبار چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 2.500.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی آجیل و خشکبار چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب آجیل و خشکبار در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با

متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب آجیل و خشکبار



:: برچسب‌ها: جواز کسب آجیل و خشکبار ,
:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

دریافت اینماد برای جلب اعتماد مشتریان در بسیاری از کسب وکارهای مجازی اهمیت دارد. امروزه خرید‌های اینترنتی بسیار پرطرفدار شده است. مردم برای انجام خرید‌ها و کارهایی که مجبورند به صورت مجازی انجام دهند همواره به دنبال سایت‌های معتبر می‌باشند. برای تشخیص این که یک سایت معتبر است یا نه، باید اینماد آن سایت را بررسی کنیم. اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی نشان دهنده تایید یک سایت فروشگاهی از مراجع ذیصلاح است. سایت‌های اینترنتی برای اثبات اعتبار خود اقدام به دریافت اینماد می‌کنند. در ادامه این مقاله به دریافت اینماد توسط سایت‌های اینترنتی می‌پردازیم. برای دریافت جواز فروشگاه اینترنتی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: دریافت اینماد

دریافت اینماد

سایت‌های اینترنتی برای دریافت‌اینماد باید 3 شرط اساسی و مهم را داشته باشند. متقاضی علامت اینماد باید تمام این شرایط را در وب‌سایت خود اعمال کند تا اینماد به وب‌سایت او تعلق گیرد. اولین شرط فروشگاهی بودن وب‌سایت است. نوع محصولی که در سایت به فروش می‌رسد تأثیری در دریافت‌اینماد ندارد و صرف فروشگاهی بودن سایت کافی است. نکته مهم این است که به سایر وب‌سایت‌ها که فروشگاهی نیستند اینماد تعلق نمی‌گیرد.

شرط دوم برای دریافت اینماد ذکر اطلاعات محصول فروشی در سایت می‌باشد. فروشنده باید اطلاعات محصول خود را با جزئیات در سایت وارد کند. نام محصول، قیمت آن و حتی ویژگی‌های محصول از اطلاعاتی است که باید ذکر گردد. همچنین درج این اطلاعات باعث جلب اعتماد مشتری نیز می‌شود. سومین شرط برای دریافت‌اینماد، صاحب امتیاز دامنه بودن است. دامنه‌ی وب‌سایت باید به نام مالک وب‌سایت باشد. این شرط یکی از مهم‌ترین شرایط دریافت‌اینماد است.

مراحل دریافت اینماد

متقاضی برای دریافت اینماد در مرحله اول باید در سامانه اینماد ثبت نام کند. در این سامانه باید مشخص شود متقاضی دریافت اینماد شخص حقیقی یا شخص حقوقی است. متقاضی چه شخص حقیقی باشد چه حقوقی می‌تواند علامت اینماد را دریافت کند.

مرحله دوم تکمیل پنل کاربری ایجاد شده در سامانه می‌باشد. پس از ثبت نام در سامانه یک شناسه کاربری و یک رمز عبور به متقاضی اختصاص داده می‌شود. متقاضی با این دو داده می‌تواند وارد پنل کاربری خود شده و از آنجا اقدام به تکمیل اطلاعات خود نماید. در این مرحله باید یک سری مدارک و همچنین یک شماره تلفن معتبر بارگذاری شود. وارد کردن شماره تلفن برای احراز هویت متقاضی بسیار با اهمیت است.

سومین مرحله وارد کردن دامنه‌ی وب‌سایت در سامانه اینماد است. متقاضی باید در قسمتی که نوع کسب‌ و کار خود را وارد می‌کند آدرس دامنه وب‌سایت را با دقت درج نماید. در مرحله آخر متقاضی پس از بررسی مجدد اطلاعات تکمیل شده می‌تواند آن را ارسال نماید. این اطلاعات ارسال شده توسط کارشناسان مربوطه مورد برسی قرار می‌گیرند. در این مرحله متقاضی تنها می‌تواند منتظر اعلام نتیجه باشد. لذا بسیار مهم است که اطلاعات و مدارک بارگذاری شده با دقت تکمیل شده باشند.

اگر کسب و کار شامل کالاهایی است که برای دریافت اینماد نیاز به جواز کسب دارد، برای گرفتن جواز کسب کلیک کنید.

علت و اهمیت دریافت اینماد

از علل دریافت اینماد توسط مالکان وب‌سایت‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • درگاه بانکی: سایت‌های فروشگاهی برای فروش محصولات خود حتما به درگاه بانکی معتبر احتیاج دارند. تنها در صورتی یک سایت قادر به دریافت درگاه بانکی خواهد شد که پیش از آن علامت اینماد را دریافت کرده باشد.
  • اعتبار وب‌سایت: افراد برای خرید اینترنتی نگرانی‌های بسیاری دارند و به راحتی اعتماد نمی‌کنند. دریافت اینماد موجب افزایش اعتبار و جلب اعتماد مشتری می‌شود.
  • افزایش امنیت خرید: بسیاری از مردم به جهت نداشتن امنیت سایت‌های اینترنتی نگران هستند. یعنی می‌ترسند که اطلاعات حساب بانکی آن‌ها با انجام خرید اینترنتی افشا گردد. این امر موجب از دست دادن مبلغ موجود در حساب بانکی‌شان شود. اینماد این مشکل را نیز مرتفع می‌سازد و به مشتری این اطمینان را می‌دهد که وب‌سایت امن است.
  • گارانتی: یکی از مواردی که هموار جزء نگرانی مشتریان است بد بودن کیفیت محصول یا مغایر بودن مرسوله با آن چیزی است که سفارش داده‌اند. وب‌سایتی که دارای اینماد است این شرایط را برای مشتریان به وجود می‌آورد که در صورت ناراضی بودن بتوانند محصول خریداری شده را مرجوع نمایند. طبیعی است برای مرجوع کردن یک محصول باید دلیل منطقی وجود داشته باشد مثل مغایر بودن مرسوله با آن چیزی که در سایت سفارش داده‌اند.
  • همکاری با شرکت‌های معتبر: برای صاحبان یک وب‌سایت فروشگاهی افزایش محصولات و به همراه آن افزایش سود بسیار مهم است. خوب است بدانید که شرکت‌های معتبر تنها در صورتی حاضر به همکاری با وب‌سایت‌های فروشگاهی می‌شوند که آن وب‌سایت‌ها دارای اینماد باشند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

اینماد چیست ؟

اینماد، نماد اعتماد الکترونیکی است که سایت‌های فروشگاهی به آن نیازمند هستند.

دریافت علامت اینماد چه شرایطی لازم دارد ؟

سه شرط لازم برای دریافت اینماد شامل: فروشگاهی بودن وب‌سایت است، ذکر اطلاعات محصول فروشی در سایت و صاحب امتیاز دامنه بودن، می‌باشد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: دریافت اینماد



:: برچسب‌ها: دریافت اینماد ,
:: بازدید از این مطلب : 279
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 ارديبهشت 1401 | نظرات ()