نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب تالار پذیرایی و سالن عروسی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه کرایه سالن و تالار برای پذیرایی و هر نوع مراسمی مثل عروسی و … علاوه بر داشتن سرمایه و مهارت باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا دفتر کار خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب تالار پذیرایی و سالن عروسی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب تالار پذیرایی و سالن عروسی

جواز کسب تالار پذیرایی و سالن عروسی

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات و کرایه ظروف پذیرایی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت خدماتی است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف تالارهای پذیرایی می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب تالار پذیرایی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف تالارهای پذیرایی تهران مجوز لازم برای 4 رسته زیر را با مساحت اعلام شده صادر می‌‍کند.

1 – تالارهاي پذیرایی: داشتن حداقل 12 متر مربع تجاری جهت دفتر تالار و حداقل 200 متر مربع.

سالن پذیرایی به انضمام پاركينگ مناسب و آشپزخانه و لوازم و اسباب كار برحسب ضرورت و عرف اتحاديه و رعايت كامل موارد بهداشتی.

2 – ظروف كرايه: حداقل مساحت 12 متر مربع جهت دفتر كار و محل انبار مناسب جهت ارائه وسايل پذیرایی.

3 – خونچه ، اسپند و لوازم سفره عقد: حداقل مساحت 12 مترمربع.

4 – ارائه دهندگان حجله : حداقل مساحت لازم 12 متر مربع و داشتن انبار مناسب.

شرایط دریافت پروانه کسب تالار پذیرایی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی تالار پذیرایی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز تالار پذیرایی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب تالار پذیرایی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب تالار پذیرایی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف تالارهای پذیرایی تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل کار دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز تالار پذیرایی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 10.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی دفتر تالار پذیرایی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب تالار پذیرایی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب تالار پذیرایی و سالن عروسی



:: برچسب‌ها: جواز کسب تالار پذیرایی و سالن عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 4 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

عدم اجرای تعهد و آثار آن برای هر دو طرف وجود دارد. تعهد همان عهد و پیمان و وعده است. تعهد در واقع قراردادی است که میان حداقل دو نفر ایجاد می‌شود. اگر این تعهد به صورت مشروع و قانونی بسته شود طرفین موظف‌اند به تعهدشان پایبند باشند. در جامعه امروزی با منعقد ساختن قراردادهای متفاوت میان افراد، طرفین نسبت به هم متعهد می‌شوند. این تعهد می‌تواند پرداخت پول، انجام دادن و انجام ندادن یک عمل، انتقال مال به دیگری و… باشد. گاهی ممکن است طرفین در انجام تعهد خود تأخیر نمایند و یا از عمل به آن خودداری کنند. در نتیجه این خلاف وعده‌ها موجب بروز اختلاف میان طرفین می‌شود. در ادامه به توضیح مفهوم عدم اجرای تعهد و آثار آن می‌پردازیم. در صورت بروز هر نوع مساله می‌توانید از خدمات وکیل کار بهره مند بشوید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: عدم اجرای تعهد و آثار آن

عدم اجرای تعهد و آثار آن

عدم اجرای تعهد به معنی عدم اجرای مفاد قرارداد یا ناقص اجرا کردن قرارداد یا اجرای نادرست قرارداد و یا با تأخیر اجرا کردن مفاد قرارداد می‌باشد.

اگر طرفین یک قرارداد بر اساس توافق خودشان متعهد به انجام دادن یا انجام ندادن کاری باشند. اما از انجام تعهد خود شانه خالی کنند در این صورت نسبت به خسارت وارده به طرف مقابل مسئول هستند. بنابراین می‌توان گفت اثر عدم اجرای تعهد ورود خسارت به یکی از طرفین و یا حتی شخص ثالث است که فرد خاطی مسئول جبران این خسارت وارده خواهد بود. طبیعتاً هر کدام از طرفین که از عدم اجرای تعهدات قرارداد متضرر شده است، می‌تواند از طرف مقابل خسارت وارده را مطالبه نماید. جبران خسارت اشکال مختلفی دارد که مطابق با حکم قانون و عرف و یا قرارداد نوع جبران خسارت مشخص می‌گردد. برای آشنایی با طریقه نوشتن عقد و قرارداد کلیک کنید.

الزام به پایبندی به تعهدات قراردادی در قانون ایران

در حقوق ایران پایبندی بر تعهدات قراردادی و وفای به عهد بسیار مورد تأکید و همچنین محترم است. قانون‌گذار در ماده 220 قانون مدنی به این موضوع اشاره می‌نماید. در این ماده آمده است که: «عقود نه فقط متعاملین را به اجرای چیزی که در آن تصریح شده است ملزم می‌نماید بلکه متعاملین به کلیه نتایجی هم که به موجب‌ عرف و عادت یا به موجب قانون از عقد حاصل می‌شود ملزم می‌باشند.» بنابراین بر اساس این ماده طرفین یک معامله علاوه بر مفاد قرارداد نسبت به آثار ناشی از قرارداد نیز مسئول هستند.

موضوع مسئولیت طرفین قرارداد در عدم اجرای تعهد های قراردادی در ماده 221 قانون مدنی آورده شده است. در این ماده آمده است که: «اگر کسی تعهد اقدام به امری را بکند یا تعهد نماید که از انجام امری خودداری کند در صورت تخلف مسئول خسارت طرف مقابل است‌ مشروط بر اینکه جبران خسارت تصریح شده و یا تعهد عرفاً به منزله تصریح باشد و یا برحسب قانون موجب ضمان باشد.» این ماده در واقع مسئولیت قراردادی را توصیف می‌نماید. مسئولیت قراردادی به معنی الزام متعهد برای جبران خسارت وارده بر طرف مقابل در اثر عدم اجرا کردن تعهد می‌باشد. برای آشنایی با مفاد الزام به تعهد کلیک کنید.

مطالبه خسارت ناشی از عدم اجرای تعهد

برای مطالبه خسارت در اثر عدم انجام تعهد شرایطی وجود دارد که به شرح زیر می‌باشند:

  • به شخصی که تعهد به نفع او بوده است ضرر وارد شده باشد. مستند این شرط ماده 221 قانون مدنی است.
  • ورود خسارت در اثر عدم انجام تعهد قابل پیش‌بینی و تشخیص باشد. به عبارتی از نظر عرفی یا از نظر منطقی عدم انجام تعهد به صورت طبیعی باعث بروز یک خسارت شود.
  • در برخی قرارداد‌ها مسئله زمان مطرح است. بنابراین در این قرارداد‌ها در صورتی می‌توان گفت شخص به تعهد خود عمل نکرده که موعد انجام تعهد پایان یافته باشد.
  • جبران خسارت به حکم قانون یا مفاد قرارداد و یا عرف الزام آور شده باشد.
  • میان عدم انجام تعهد و ورود خسارت رابطه سببیت وجود داشته باشد. یعنی به علت عدم انجام تعهد خسارت وارد شده باشد و ورود خسارت علت دیگری نداشته باشد.

افراد برای مطالبه خسارت در اثر عدم انجام تعهد و یا تأخیر در انجام تعهد باید توجه داشته باشند یکی از شرایط ذکر شده در بالا حتماً وجود داشته باشد. تنها در صورت وجود حداقل یکی از شرایط ذکر شده امکان مطالبه خسارت از مرجع قضایی صالح وجود دارد. گاهی ممکن است طرفین قرارداد در مفاد قرارداد وجه التزامی مشخص نمایند. این وجه جهت ضمانت برای اجرای صحیح تعهد در قرارداد عنوان می‌شود. وجه التزام در واقع خسارتی است که طرفین در قرارداد تعیین می‌کنند و تقویم یا ارزیابی میزان خسارت بر اساس قرارداد انجام می‌گیرد. برای دریافت خسارت عدم انجام تعهدات کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سؤالات متداول

عدم اجرای تعهد به چه معناست ؟

عدم اجرای تعهد به معنی عدم اجرای مفاد قرارداد یا ناقص اجرا کردن قرارداد یا اجرای نادرست قرارداد و یا با تأخیر اجرا کردن مفاد قرارداد می‌باشد.

اثر عدم اجرای تعهد چیست ؟

اثر عدم اجرای تعهد ورود خسارت به یکی از طرفین و یا حتی شخص ثالث است که فرد خاطی مسئول جبران این خسارت وارده خواهد بود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: عدم اجرای تعهد و آثار آن



:: برچسب‌ها: عدم اجرای تعهد و آثار آن ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 3 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب ظروف کرایه در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه کرایه ظروف، خنچه عقد، لوازم سفره عقد و … علاوه بر داشتن سرمایه و مهارت باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا دفتر کار خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب ظروف کرایه را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب ظروف کرایه و خنچه عقد

جواز کسب ظروف کرایه

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات و کرایه ظروف پذیرایی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت خدماتی است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف تالارهای پذیرایی می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب ظروف کرایه چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف تالارهای پذیرایی تهران مجوز لازم برای 4 رسته زیر را با مساحت اعلام شده صادر می‌‍کند.

1 – تالارهاي پذیرایی: داشتن حداقل 12 متر مربع تجاری جهت دفتر تالار و حداقل 200 متر مربع.

سالن پذیرایی به انضمام پاركينگ مناسب و آشپزخانه و لوازم و اسباب كار برحسب ضرورت و عرف اتحاديه و رعايت كامل موارد بهداشتی.

2 – ظروف كرايه: حداقل مساحت 12 متر مربع جهت دفتر كار و محل انبار مناسب جهت ارائه وسايل پذیرایی.

3 – خونچه ، اسپند و لوازم سفره عقد: حداقل مساحت 12 مترمربع.

4 – ارائه دهندگان حجله : حداقل مساحت لازم 12 متر مربع و داشتن انبار مناسب.

شرایط دریافت پروانه کسب ظروف کرایه

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی ظروف کرایه

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز ظروف کرایه

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب ظروف کرایه باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب ظروف کرایه از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف تالارهای پذیرایی تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل کار دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز ظروف کرایه چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 10.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی دفتر ظروف کرایه پذیرایی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب ظروف کرایه در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب ظروف کرایه و خنچه عقد



:: برچسب‌ها: جواز کسب ظروف کرایه و خنچه عقد ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

همان طور که می‌دانید قرارداد کاری قراردادی است که باید بین کارفرما و کارگر نوشته شود. اما آیا می‌دانید قرارداد کار چه ویژگی‌هایی دارد؟ و در این نوع قرارداد چه چیزهایی باید نوشته شود؟ قرارداد کار موجب می‌شود تا آن چه که بین کارگر و کارفرما هست و باید انجام دهند، مستند باشد تا در صورت تخلف هر یک از آنان بتوان به قرارداد کار استناد کرد. ما در ادامه به بررسی قرارداد کار، ویژگی و بندهای مربوط به آن و همچنین به بررسی مواد قانونی مطابق قانون کار می‌پردازیم. در صورت وجود هر نوع مساله ای می توانید از خدمات وکیل کار بهره مند شوید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: قرارداد کار

قرارداد کاری

قرارداد کار میان کارگر و کارفرما رابطه ایجاد می‌کند و طبق آن کارگر موظف به انجام کار و کارفرما موظف به پرداخت حقوق و مزایای خاصی می‌گردد.

قرارداد کار موجب اثبات رابطه کار می‌شود.

اثبات وجود رابطه کار با کارگر بوده و لازم نیست که کارفرما دلیل بیاورد که این فرد برای من کار نکرده است. توصیه می‌کنیم در همین راستا مقاله نحوه اثبات رابطه کار و نحوه اثبات آن مطالعه نمایید.

کارگر و کارفرما

کارگر فردی است که به دستور کارفرما مشغول به انجام کاری می‌شود و در برابر آن حقوقی دریافت می‌کند.

کارفرما می‌تواند یک فرد حقیقی یا یک شرک ت باشد که افرادی به دستور او مشغول به کارند. مدیر کارگاه هم نماینده کارفرماست و مسئولیت تمام اعمال و گفتار او بر عهده کارفرماست.

انواع قرارداد کاری

الف ) به لحاظ مدت قرارداد کاری

1– قرارداد غیر موقت ( دائم )

این قرارداد در کارهایی استفاده می‌شود که طبیعتا استمرار دارند. برای این نوع قرارداد مدتی در قرارداد ذکر نمی‌شود.

هنگامی که فرد فوت کند یا از کار افتاده شود یا شرایط بازنشستگی‌اش فراهم شود، قرارداد از بین می‌رود.

2– قرارداد موقت ( موقت )

قرارداد موقت در دو مدل کار قابلیت اجرا دارد.

_ در کارهایی که طبیعت مستمر دارند و مدتی در قرارداد کار ذکر شود مثل آبدارچی برای شرکتی که به طور مدت‌دار استخدام شود.

_ کارهایی که طبیعت موقتی دارند مثلا انجام پروژه یک ماهه.

3- قرارداد کار معین در کارهایی که طبیعت غیر مستمر دارند و مدتی هم در قرارداد ذکر نمی‌شود برای مثال ما نیاز داریم که کلاس‌های مدرسه‌ای نقاشی شود که این نیاز هر روز لازم نیست، وقتی مدت ذکر نشود هر وقت که کار تمام شود قرارداد به پایان می‌رسد.

برای اطلاع از نحوه تعلیق قرارداد کار کلیک کنید.

ب ) به لحاظ تدوین قرارداد

ابتدای ماده ۷ قانون کار آمده است که قرارداد کار عبارت است از قرارداد کتبی یا شفاهی…

پس از این جا می‌فهمیم که قراردادکار به لحاظ تدوین قرارداد به دو دسته تقسیم می‌شود:

1 – کتبی.

2 – شفاهی.

پ ) به لحاظ وجود دوره آزمایشی

1 – قطعی.

2 – غیر قطعی.

اگر قراردادی دوره آزمایشی نداشته باشد یا دوره آزمایشی‌اش سپری و منقضی شده باشد، به آن دوره آزمایشی قطعی می‌گویند.

و اگر قراردادی دوره آزمایشی‌اش هنوز سپری نشده باشد و در حال سپری شدن باشد، دوره آزمایشی غیر قطعی می‌گویند.

مدت دوره آزمایشی با توافق طرفین حاصل می‌شود. طی این مدت هر یک از طرفین می‌تواند‌قرارداد را به هم بزند. اگر کارفرما به هم بزند باید حقوق کل دوره آزمایشی را بپردازد و اگر کارگر به هم بزند فقط در مدت اشتغال مستحق دریافت دستمزد خواهد بود.

تبصره: مدت دوره آزمایشی برای کارگران ساده و نیمه ماهر یک ماه و برای کارگران ماهر و دارای تخصص سطح بالا، سه ماه است.

در قرارداد کار چه چیزهایی باید نوشته شود ؟

1 – مشخصات دقیق طرفین یعنی کارگر و کارفرما.

2 – نوع‌کار یا حرفه‌ای که کارگر باید انجام دهد. این بند تعیین کننده حوزه تبعیت دستوری کارگر از کارفرماست.

3 – حقوق، مزد و مزایا.

4 – ساعات کار ، مرخصی ها و تعطیلات باید مشخص شود.

5 – محل انجام کار.

6 – ذکر دقیق تاریخ انعقاد قرارداد.

7 – مدت قرارداد، چنانچه‌کار برای مدت معین باشد.

8 – موارد دیگری که عرف آن‌کار و کارگاه ایجاد می‌کند هم نوشته شود.

9 – شرایط و نحوه فسخ قرارداد در مواردی که قرارداد مدتی برایش ذکر نشده است، یعنی در قراردادی که دائمی است می‌توان حق فسخ پیش‌بینی کرد ولی به نظر می‌رسد الزامی وجود ندارد و بر خلاف امنیت شغلی است.

توصیه می‌کنیم مقاله نمونه قرارداد کار را مطالعه نمایید.

ویژگی‌های قرارداد کار

اصل بر لزوم قراردادکار است.

قراردادکار جزو عقود رضایی می‌باشد. عقود رضایی فقط به ایجاب درست و قبول درست نیاز دارد و در قراردادکار غیر از ایجاب و قبول هیچ چیز دیگری لازم نیست و الزامات آمده در قانون ناظر بر شروط قرارداد می‌باشد نه اصل قرارداد.

توصیه می‌کنیم مقاله آشنایی با عقد تشریفاتی و رضایی را مطالعه نمایید.

قراردادکار عقدی دو تعهدی می‌باشد یعنی هر یک از طرفین نسبت به یکدیگر تعهد دارند.

قرارداد کار یک عقد غیر تبرعی و مالی است.

شرایط صحت قرارداد کار

شرایط ذیل باید در قرارداد کار رعایت گردد:

1) مشروع بودن مورد قرارداد.

2) تعیُن موضوع قرارداد.

3) ممنوعیت قانونی و شرعی در تصرف اموال یا انجام کار مورد نظر وجود نداشته باشد.

برای مثال فرض کنید که مالک یک کارخانه یعنی کارفرما ورشکسته شده و دوره توقف آن شروع شده است و حال آمده با کارگری قراردادکار منعقد کرده است، در این جا تکلیف چیست؟

توصیه می‌کنیم در همین راستا مقاله شکایت کارگر از کارفرما را مطالعه نمایید.

قراردادش غیر نافذ بوده و با تنفیذ مدیر تصفیه، اداره تصفیه یا طلبکاران صحیح می‌شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص قرارداد کار، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون قراردادکار پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: قرارداد کار



:: برچسب‌ها: قرارداد کار ,
:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا می‌دانید قرارداد کار چیست و در این قرارداد چه چیزهایی نوشته می‌شود؟ این قرارداد بین کارگر و کارفرما تنظیم شده و باعث می‌شود که تعهدات آن‌ها نوشته شود و هیچکدام از آن‌ها نتوانند از این تعهدات تخطی کنند. نوشتن قرارداد کار اصول و قوانینی دارد که برای نوشتن قرارداد باید به این نکات توجه کرد و از آن‌ها در نوشتن بهره برد. در ادامه به بررسی یک نمونه از این قرارداد و بررسی مفاد الزامی آن می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

نمونه قرارداد کار | مفهوم

طبق ماده 7 قانون کار، به قرارداد کتبی یا شفاهی گفته می‌شود که به موجب آن کارگر موظف می‌شود کاری را در مدت موقت یا غیر موقت برای کارفرما در قبال دریافت حق‌السعی یا مزد انجام دهد.

قرارداد‌هایی که منعقد می‌شوند به موجب قانون می‌توانند از نوع تشریفاتی و یا رضایی باشند. همانطور که در تعریف قرارداد کار گفته شد، این قرارداد هم می‌تواند به صورت کتبی و هم به صورت شفاهی باشد، بنابراین می‌توان این طور گفت که این قرارداد یک قرارداد رضایی بوده که بدون رعایت تشریفاتی به وجود می‌آید.

به زبان ساده به موجب این قرارداد، حقوق و مسئولیت‌های کارگر و کارفرما تعیین می‌شود. با انعقاد قرارداد، رابطه بین کارگر و کارفرما قطعیت و رسمیت پیدا می‌کند.

در قانون کار، کارگر شخص حقیقی یعنی انسان شناخته می‌شود ولی کارفرما می‌تواند شخص حقیقی و یا شخص حقوقی باشد، یعنی حتما لازم نیست که کارفرما یک انسان باشد.

نکته دیگری که در رابطه با این قرارداد می‌توان گفت این است که این قرارداد یک قرارداد معین است، یعنی شرایط و قوانین آن در چهارچوب قانون مشخص شده است. برای آشنایی بیشتر با قرارداد کار کلیک کنید.

نمونه قرارداد کار | شرایط صحت

هر قراردادی که منعقد می‌شود برای صحت آن طبق قانون باید 4 شرط اساسی داشته باشد:

1 . قصد و رضایت طرفین

این قرارداد نیز مانند سایر عقود باید با اراده و اختیار طرفین ( کارگر و کارفرما ) منعقد شود.

2 . اهلیت طرفین

3 . مشروعیت جهت قرارداد کار

یعنی عملی که قرار است کارگر انجام آن را به عهده بگیرد، باید مطابق شرع و قانون باشد.

4 . معلوم و معین بودن موضوع قرارداد کار

تعهدی که کارگر مسئول انجام آن شده است باید مشخص و معین باشد.

توصیه می‌کنیم مقاله معامله صحیح را مطالعه نمایید.

نمونه قرارداد کار

در قراردادی که بین کارگر و کارفرما منعقد می‌شود باید مشخصات و شرایطی ذکر شود که در ادامه توضیح می‌دهیم.

توصیه می‌کنیم مقاله حمایت از کارگر در قانون کار را مطالعه نمایید.

1. مشخصات طرفین

اولین چیزی که در قرارداد ذکر می‌شود، مشخصات طرفین می‌باشد. یعنی مشخصات کارگر و کارفرما باید به طور دقیق نوشته شود.

2. نوع قرارداد کار

باید نوع قرارداد مشخص شود، این که دائم، موقت یا به صورت کار معین است. در صورتی که از نوع موقت باشد، باید مدت آن هم ذکر شود.

3. نوع کار

سومین مورد نوع کار یا حرفه‌ای است که کارگر متعهد می‌شود که آن را انجام دهد، همچنین باید حجم کار هم نوشته شود.

4. محل انجام کار

5. تاریخ انعقاد قرارداد کار

6. مدت قرارداد

7. ساعات کار

تعیین ساعت کار با توافق طرفین صورت می‌گیرد، البته این ساعت نمی‌تواند بیشتر از میزانی که در قانون کار تعیین شده باشد.

8. حق السعی

9. حقوق و مزایا

10. بیمه

کارفرمایان طبق قانون کار موظف هستند کارگران خود را بر اساس بیمه تامین اجتماعی بیمه کنند.

11. عیدی و پاداش سالیانه

12. حق سنوات یا مزایای پایان کار

در صورت پایان قرارداد، کارفرما موظف است به کارگری که طبق قرارداد یک سال یا بیشتر، به انجام کار مشغول بوده، برای هر سال سابقه، مطابق آخرین مبلغ حقوقی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار که به آن حق سنوات هم گفته می‌شود، به کارگر پرداخت نماید.

13. شرایط فسخ قرارداد

طبق قانون کار، در قرارداد موقت و یا انجام کار معین کارگر و کارفرما هیچکدام به تنهایی حق فسخ قرارداد را ندارند.

14. سایر موضوعات

این قرارداد کار در 4 نسخه نوشته می‌شود.

در انتها کارگر و کارفرما باید قرارداد را امضا کنند.

برای دریافت خدمات وکیل کار کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حقوق کار، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون حقوق کار پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیریدیا مطالب مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.


:: برچسب‌ها: نمونه قرارداد کار سال 1401 ,
:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا با شرکت مختلط سهامی آشنایی دارید؟ قانون تجارت ایران شرکت‌های تجارتی را به 7 نوع تقسیم می‌نماید. طبق همین قانون این 7 نوع شرکت تجاری جهت انجام امور تجاری و کسب سود و تقسیم آن میان شرکا تشکیل می‌شوند. 7 نوع شرکت معرفی شده در قانون تجارت عبارت‌ از شرکت‌های سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی، شرکت تعاونی تولید و مصرف می‌باشند. در ادامه این مطلب به معرفی شرکت مختلط سهامی که یکی از انواع هفت‌گانه شرکت‌های تجارتی می‌باشد خواهیم پرداخت. برای انجام امور مربوطه می‌توانید از خدمات وکیل کار استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: شرکت مختلط سهامی

شرکت مختلط سهامی چیست ؟

برخی از شرکت‌های تجاری وجود دارند که در آن‌ها دو نوع شراکت یا بیشتر موجود است. به عنوان مثال شراکت شرکای ضامن یا با مسئولیت محدود و یا سهامی در این شرکت وجود دارد. این‌گونه شرکت‌ها را شرکت مختلط می‌نامند. در شرکت‌های مختلط شرکا با توجه به نوع شراکتی که دارند دارای مسئولیت متفاوتی در قبال قروض شرکت می‌باشند. شرکت‌های مختلط نیز خود به دو نوع تقسیم می‌شود. این دو نوع شامل شرکت‌های مختلط‌سهامی و شرکت‌های مختلط غیرسهامی می‌شود.

شرکت‌های مختلط‌سهامی از ترکیب و شریک شدن شرکای شرکت‌های تضامنی و سهامی تشکیل می‌شود. در این شرکت‌ها برخی از شرکا ضامن و برخی دیگر از شرکا سهامدار می‌باشند. شرکای ضامن به شرکایی گفته می‌شود که سرمایه آن‌ها به صورت سهام نباشد. بلکه به صورت سهم‌الشرکه در نظر گرفته می‌شود. این شرکا به عنوان ضامن در بدهی‌های شرکت مسئول هستند. به عبارتی می‌توان گفت شرکای ضامن مسئول در پرداخت بدهی‌های مازاد سرمایه خود نیز هستند. اما شرکای سهامی به شرکایی گفته می‌شود که سرمایه اهدایی آن‌ها به شرکت به صورت سهام تقسیم بندی شده است. هر کدام از سهم‌ها نیز دارای ارزش یکسان هستند. سهامداران برخلاف شرکای ضامن تنها به میزان سرمایه اسمی سهام خود در قبال قروض و بدهی‌های شرکت مسئولیت خواهند داشت. برای انجام امور ثبت شرکت کلیک کنید.

تعریف شرکت مختلط سهامی در قانون تجارت

قانون تجارت ایران در ماده 162 باب سوم یعنی بخش شرکت‌های تجارتی، اقدام به ارائه تعریف از شرکت‌مختلط‌سهامی نموده است. در تعریف قانونی از شرکت‌های مختلط سهامی آمده است که: « شرکت مختلط سهامی شرکتی است که در تحت اسم مخصوصی بین عده شرکا سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می‌شود.
شرکا سهامی کسانی هستند که سرمایه آن‌ها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی‌القیمه در آمده و مسئولیت آن‌ها تا میزان همان سرمایه است که در شرکت دارند.

‌شریک ضامن کسی است که سرمایه او به صورت سهام در نیامده و مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. در صورت تعدد شریک ضامن مسئولیت آن‌ها در مقابل طلبکاران و روابط آن‌ها با یکدیگر تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود.»

یک نکته مهم قانونی در مورد شرکت‌های مختلط سهامی این است که در ثبت‌نام شرکت باید عبارت شرکت مختلط و یا نام یکی از شرکای ضامن در نام شرکت قید شود. ماده 163 قانون تجارت در این مورد بیان داشته که: « در اسم شرکت باید عبارت (‌شرکت مختلط) و لااقل اسم یکی از شرکا ضامن قید شود.»

برای آشنایی بیشتر با سایر انواع شرکت ها کلیک کنید.

نحوه مدیریت شرکت مختلط سهامی به چه صورت است ؟

با وجود این که شرکت‌های مختلط سهامی دارای مجمع عمومی می‌باشند اما نکته قابل توجه این است که این مجمع حق انتخاب مدیران شرکت را ندارد. مدیریت کردن شرکت‌های مختلط سهامی صرفا بر عهده شریک یا شرکای ضامن می‌باشد. علت منحصر بودن مدیریت شرکت به شرکای ضامن این است که این شرکا مسئول تعهدات اضافه بر سرمایه هستند بنابراین قاعدتاً نسبت به اداره شرکت و حفظ سرمایه دلسوزتر هستند. و از این جهت که شرکای ضامن مسئولیت ضمانتی دارند در عمل در اداره شرکت احتیاط بیشتری به خرج می‌دهند.

از طرفی باید توجه نمود که معمولا شرکت‌های مختلط سهامی زمانی ایجاد می‌شوند که یک تاجر برای ادامه تجارت و حیات شرکت خود نیازمند سرمایه باشد. در چنین شرایطی است که تاجر برای رفع نیاز خود به سرمایه مالی سهامی منتشر می‌نماید تا افراد با خرید سهام در منافع شرکت شریک شوند و مسئولیت آن‌ها تنها تا اندازه سهام خودشان باشد. با توجه به این توضیحات تاجران یا شرکای ضامن حاضر نخواهند بود که مدیریت امور تجاری شرکت را که اکنون با فروش سهام به صورت مختلط سهامی درآمده به دست سهامداران بسپارند. چرا که سهامداران مسئولیت چندانی ندارند اما در مقابل آن‌ها، شرکای ضامن هستند که ضامن تمام بدهی شرکت خواهند بود.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سؤالات متداول

شرکت مختلط سهامی چه شرکتی است ؟

شرکت‌های مختلط سهامی از ترکیب و شریک شدن شرکای شرکت‌های تضامنی و سهامی تشکیل می‌شود. در این شرکت‌ها برخی از شرکا ضامن و برخی دیگر از شرکا سهامدار می‌باشند.

مدیریت شرکت‌های مختلط سهامی برعهده کیست ؟

با وجود این که شرکت‌های مختلط سهامی دارای مجمع عمومی می‌باشند اما نکته قابل توجه این است که این مجمع حق انتخاب مدیران شرکت را ندارد. مدیریت کردن شرکت‌های مختلط سهامی صرفا بر عهده شریک یا شرکای ضامن می‌باشد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: شرکت مختلط سهامی



:: برچسب‌ها: شرکت مختلط سهامی ,
:: بازدید از این مطلب : 277
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

هنگامی که زن و مرد تصمیم می‌گیرند با هم یک زندگی مشترک را آغاز کنند، این تصمیم خود را در قالب یک قرارداد یعنی عقد نکاح در می‌آورند. این قرارداد نیز مانند سایر قراردادهایی که بین دو نفر منعقد می‌شود دارای آثاری است و برای اشخاص حقوق و تکالیفی را ایجاد می‌کند. یکی از آثار مهم ازدواج الزام زوجین مبنی بر تمکین از یکدیگر است. در ادامه امکان اقامه دعوای الزام به تمکین شوهر را مطرح می‎کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر توصیه می کنیم مقاله تمکین و عدم تمکین چیست و تمکین و نشوز را مطالعه نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: دعوای الزام به تمکین شوهر

تمکین زوج |دعوای الزام به تمکین شوهر

تمکین به معنای انجام تکالیف زناشویی در برابر طرف مقابل است. تمکین یک تکلیف متقابل است و بر خلاف آنچه که در نظر عرف است شوهر نیز ملزم به تمکین می‌باشد. البته از نظر برخی تمکین برای شوهر معنایی ندارد و فقط در برابر تمکین زن مکلف به پرداخت نفقه است. البته این که تمکین را فقط مختص به زن بدانیم خالی از اشکال نیست چرا که مرد وظایفی همچون ریاست خانواده را بر عهده دارد، قطعا در صورتی که مرد از انجام وظایف خود در مورد خانواده و حسن معاشرت با همسر و خانواده خودداری کند در زندگی زناشویی خلل ایجاد می‌شود. پس می‌توان گفت زن نیز حق دارد تا از ابزار قانونی برای ملزم نمودن شوهر به انجام وظائف زناشویی استفاده کند.

بیشتر بخوانید : نحوه و پیگیری دادخواست تمکین در سامانه ثنا

مصادیق تمکین زوج

از جمله وظائف زوج در برار زوجه به شرح زیر است:

الف) وظائف زناشویی.

ب) وظائف مالی.

الف) وظائف زناشویی: از جمله وظائفی که شوهر نسبت به زن دارد انجام تکالیف زناشویی است. در قانون در این مورد فقط به بیان عبارت حسن معاشرت در ماده 1103 بسنده شده است. این حسن معاشرت دو وجه را در بر می‌گیرد:

1/ اخلاق و رفتار درست نسبت به زن، حفظ شان و حرمت زن، توهین نکردن به زن.

2/ برقراری رابطه جنسی با زن، همبستر شدن با زوجه، برطرف کردن نیازهای جنسی زوجه.

ب) وظائف مالی: از آنجا که ریاست خانواده بر عهده شوهر است در نتیجه پرداخت هزینه زندگی با شوهر است. این هزینه‌ها در اصطلاح قانونی نفقه نامیده می‌شود. ماده 1106 به صراحت شوهر را ملزم به پرداخت نفقه می‌کند سپس در مواد بعدی مصادیق نفقه را بیان می‌دارد. بر اساس ماده 1107 زوج ملزم به برطرف کردن همه نیازهای عرفی زن از جمله مسکن، غذا، لباس، هزینه‌های درمانی و استخدام خادم به خاطر بیماری، ضعف و یا سایر دلایل است.

البته آنچه که در این ماده مطرح شده است جنبه انحصاری نداشته و ممکن است نسبت به زمان و عرف جامعه تغییر کند.

بیشتر بخوانید : انواع تمکین از جمله عام و خاص 

دعوای الزام به تمکین شوهر

زمانی که زوج به تکالیف قانونی خود عمل نکند ابزارهای قانونی برای زوجه وجود دارد. البته در رویه قضایی اقامه دعوای الزام به تمکین زوج از سوی زوجه خیلی معنایی ندارد و در صورت مطرح شدن رد می‌شود.

زوجه اگرچه نمی‌تواند دعوای الزام به تمکین را به طور مستقیم مطرح نماید اما راهکارهای دیگری وجود دارد. به طور مثال در خصوص عدم پرداخت نفقه زوجه می‌تواند دادخواست مطالبه نفقه به دادگاه بدهد. در صورتی که مرد، همسرش را از اقامتگاه مشترک بیرون کند و زندگی مشترک خود با همسرش را ادامه ندهد، زن می‌تواند در قالب دادخواست جرم ترک انفاق از شوهر شکایت کند.

اگر مرد زندگی مشترک را بی هیچ دلیلی ترک کند زن می‌تواند ادعای عسر و حرج خود را مطرح کند و در این صورت دادگاه حق طلاق را به او می‌دهد.

می‌توان از بررسی آرای قضایی به این نتیجه رسید که طرح دعوای الزام به تمکین شوهر از سوی زوجه امکان ندارد و برای ملزم کردن زوج باید از راهکارهای دیگر استفاده کرد.

بیشتر بخوانید : دعوای الزام به تمکین زن

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دعوای الزام به تمکین شوهر، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ‌دعوای الزام به تمکین شوهر پاسخ دهند.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: دعوای الزام به تمکین شوهر



:: برچسب‌ها: دعوای الزام به تمکین شوهر ,
:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

در جامعه امروزی نگهداری از حیوانات توسط افراد امری رایج است. آیا می‌دانید مسئولیت ناشی از مالکیت و مراقبت حیوان چیست؟ یعنی اگر حیوان به کسی یا چیزی آسیب بزند، چه کسی مسئول شناخته می‌شود؟ آیا از مواد قانونی مربوط به آن آگاه هستید؟ در ادامه به بررسی مسئولیت ناشی از مالکیت و نگاهداری حیوانات و همچنین بررسی مواد قانونی مربوط به آن می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: مسئولیت مراقبت از حیوانات

ضمان مالک و متصرف حیوان | مسئولیت مراقبت از حیوانات

ماده 334 قانون مدنی به این نکته اشاره کرده است که مسئولیت مالک یا متصرف حیوان محدود به مواردی است که در حفظ حیوان تقصیر کرده و احتیاط‌های لازم را به کار نبرده باشد.

این ماده مربوط و محدود به حیواناتی است که عرفا نگهداری می‌شوند مثل سگ و گربه وگرنه چنانچه فردی حیوانات خطرناکی مانند شیر و ببر را نگه دارد بدیهی است که جای چنین حیواناتی در محیط شهری نیست و باید مراقب و مالک را مسئول هر گونه ایجاد ضرر و زیان دانست.

نکته بعدی که در ضمن این ماده آمده است این می‌باشد که اگر حیوان به وسیله عمل شخصی تحریک شده و ضرر و آسیبی به بار آورده باشد، در این صورت شخصی که حیوان را تحریک کرده مسئول می‌باشد زیرا آن ضرری که به وجود آمده مستند به تقصیر آن شخص در تحریک حیوان است.

تقصیر در نگهداری حیوان سبب ایجاد مسئولیت قضایی

هر کس حیوانی را نگهداری می‌کند که احتمال حمله او می‌رود و همچنین فرد نگهدارنده توان مهار و حفظ او را ندارد، در صورت صدمه زدن حیوان به دیگری مسئول است. اما چنانچه مرتکب تقصیری نشده باشد مسئول نخواهد بود.

برای روشن شدن این مبحث مثالی می‌آوریم. برای مثال کسی که از سگ بزرگی که امکان حمله کردن او به دیگران می‌رود نگهداری می‌نماید نمی‌تواند به بهانه این که به طور متعارف خطر حمله حیوان آشکار بوده از مسئولیت شانه خالی کند و بگوید که من مسئولیتی ندارم. او همچنین نمی‌تواند به بهانه قدرت زیاد سگ و این که تمام تلاش خود را برای مهار حیوان کرده است از مسئولیت رهایی یابد چون همان طور که توضیح دادیم، صرف نگهداری از حیوان غیر متعارف تقصیر شمرده می‌شود.

وارد کردن صدمه توسط حیوان در منزل صاحب آن

فرض کنید فردی با کسب اجازه از صاحب ملکی یا هر کسی که حق تصرف ملک را دارد وارد آن ملک بشود. در این موقعیت اگر این فرد به وسیله حمله حیوانی که از قبل در ملک بوده یا بعدا آورده شده آسیب ببیند اجازه دهنده مسئول جبران خسارت است. البته اگر خود فرد مصدوم از خطرناکی حیوان آگاه باشد و اجازه دهنده آگاه نباشد یا توان دفع خطر را نداشته باشد اجازه دهنده بری می‌شود.

مسئولیت سوار حیوان | مسئولیت مراقبت از حیوانات

اگر کسی بر حیوانی سوار شود و آن را در معابر عمومی یا اماکن غیر مجازی متوقف کند در صورت تقصیر، مسئول جبران خسارت‌های وارده توسط حیوان است ولی اگر عنان حیوان در دست فرد دیگری باشد وی مسئول است.

این ماده با مبنای تقصیر سازگار است زیرا در ماده گفته شده که اگر حیوان در جای مجاز متوقف شده و بی‌احتیاطی به سوار حیوان منسوب نباشد، فرد دیگر ضامن نیست. این ماده با توجه به فقه تدوین شده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مسئولیت مراقبت از حیوان، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون مسئولیت مراقبت از حیوان پاسخ دهند.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مسئولیت مراقبت از حیوانات



:: برچسب‌ها: مسئولیت مراقبت از حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب تولید شکلات در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش شیرینی علاوه بر داشتن مهارت تولید شکلات باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب تولید شکلات را گرفت، می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب تولید شکلات

جواز کسب تولید شکلات را باید از کجا دریافت کرد؟

داشتن جواز برای شروع تولید و فروش هر نوع شیرینی ضروری و لازم است. این جواز از سوی اتحادیه صنف قنادان تهران واقع در خیابان کارگر جنویی صادر می‌شود. این جواز نشان دهنده تایید فنی متقاضی از سوی مراجع قانونی می‌باشد. لازم به ذکر است که اتحادیه قنادان تهران اقدام به صدور جواز کسب در رسته های زیر می‌‍کند. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

1 – قناد

2 – شيرينی فروش (سرد فروش)

3 – كافه قنادی

4 – كارگاه توليد شيرينی

5 – كيك يزدی پز

6 – پشمک سازی

7 – سوهان پزی

8 – فروشنده مواد و لوازم قنادی و تزئينات سفره عقد

9 – توليد زولبيا، باميه و گوش فيل

10 – توليد شكلات، كاكائو، كاک، يوخه سازی، گز، نوقا، اريس و قطاب سازی

11 – توليد پیراشكی و سوخاری

12 – کلوچه پزی

شرایط کسب جواز کسب تولید شکلات

الف: شرایط عمومی

شخصی که قصد دارد تا در عرصه قنادی فعالیت کند باید شرایط قانونی لازمه را دارا باشد. این شرایط به شرح زیر هستند:

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

1) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

2) داشتن شرط سنی لازم، حداقل سن قانونی متقاضی 18 سال می‌باشد.

3) داشتن سلامت جسمی. متقاضی باید حتما در شرایطی باشد که از لحاظ جسمی مشکلی برای انجام این کار نداشته باشد.

برای راه اندازی تولید شکلات و آبنبات چه مدارکی مورد نیاز است؟

برای تسریع در روند کسب پروانه بهتر است متقاضی در هنگام مراجعه مدارک زیر را دارا باشد. جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

۲) گواهی صلاحیت فنی در حوزه تولید شکلات

۳) عکس سه در چهار متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوء پیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی هزینه عضویت به اتحادیه

۸) فیش واریز مبالغی که باید پیش از راه اندازی پرداخت شوند مانند شهرداری، بیمه ، دارایی

۹) فیش بانکی واریزی به حساب مجمع امور صنفی

۱۰) فیش پرداختی به حساب درآمدهای دولت

مراحل دریافت جواز کسب تولید شکلات

هر متقاضی که قصد دارد تا جواز تولید شکلات را کسب کند باید از طریق اتحادیه قنادان اقدام نماید. بخشی از این مراحل به صورت حضوری و برخی دیگر به صورت آنلاین می‌باشد. مراحل دریافت جواز کسب به ترتیب زیر می‌باشد:

۱/ ارسال درخواست جواز تولید شکلات و ابنبات از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. اتحادیه موظف هست درخواست‌های حضوری را نیز ترتیب اثر دهد. برای ورود به سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه قنادان از محل پخت و فروش شیرینی دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیط تولید شکلات از نظر تمیزی و بهداشت  و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییدیه پروانه کسب برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند.

جواز تولید شکلات در ابتدا به مدت یکسال و سپس برای مدت ۵ سال صادر می‌گردد.

گرفتن مجوز شکلات سازی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز تولید شکلات باید مبالغ زیر به حساب اتحادیه پرداخت شود:

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریا

حق عضویت سالیانه اتحادیه  3.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

گرفتن جواز کسب تولید شکلات چه مدت زمان می‌برد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز کسب در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف، اتحادیه قنادان موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. جهت تسریع در روند دریافت جواز می‌توانید از خدمات کارشناسی موسسه وکیل دات کام استفاده بفرمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب تولید شکلات



:: برچسب‌ها: جواز کسب تولید شکلات ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 27 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

تغییرات شرکت در هر زمانی ممکن است رخ دهد. ثبت رسمی و اعلام این تغییرات باید از طریق مراجع قانونی انجام شود. برای ثبت تغییرات شرکت می‌توانید به کمک کارشناسان مجموعه وکیل دات کام در کوتاه ترین زمان ممکن اقدامات لازم را انجام دهید. مقصود از تغییرات شرکت، تصمیمات و تغییراتی می‌باشد که در مجمع عمومی عادی یا فوق‌العاده و یا در جلسات هیئت‌مدیره اتخاذ می‌شود. در ادامه این مطلب به نحوه ثبت تغییرات شرکت خواهیم پرداخت. برای انجام امور ثبت شرکت کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: تغییرات شرکت را چطور اعمال کنیم؟

تغییرات شرکت های تجاری

تغییراتی که در شرکت‌های تجاری به وجود می‌آید باید در اداره ثبت شرکت‌ها، ثبت گردد. این تغییرات ایجاد شده در شرکت‌های تجارتی انواع مختلفی دارد. که در این میان ثبت برخی از این تغییرات الزامی هستند.

انواع تغییرات در شرکت

انواع تغییرات در ثبت شرکت‌های تجاری عبارت‌اند از:

  • انحلال شرکت تجاری
  • افزایش سرمایه در شرکت تجاری
  • کاهش سرمایه در شرکت تجاری
  • تغییر، اضافه شدن یا کاهش در موضوع شرکت
  • ایجاد تغییر در محل و آدرس شرکت
  • تمدید نمودن مدت زمان شرکت تجاری
  • تشکیل شعبه جدید شرکت
  • تغییر افراد دارنده حق امضا در شرکت
  • خروج شرکا از شرکت یا تبدیل آن‌ها
  • انجام نقل و انتقال در سهام‌ موجود
  • اصلاح مواد اساسنامه شرکت تجاری
  • تعیین و تمدید بازرسین شرکت
  • مشخص کردن اعضای هیئت‌مدیره شرکت تجاری
  • انتصاب سمت هیئت‌مدیره شرکت
  • تغییر کردن نام شرکت

کدام تغییرات شرکت را باید ثبت کرد؟

  • اصلاح یا تغییر در مواد اساسنامه
  • تمدید نمودن مدت شرکت تجاری
  • انحلال شرکت تجاری حتی اگر انحلال شرکت به علت انقضای مدت شرکت رخ دهد
  • خروج شرکا از شرکت و یا تبدیل آن‌ شرکا به افراد دیگر
  • تغییر کردن نام شرکت
  • ثبت کردن تغییراتی که به مدیر و مدیران شرکت تجاری مربوط شود.

در صورتی که قصد دارید تغییرات شرکت تجاری را به ثبت برسانید باید صورت‌جلسه مربوط به هرکدام از این تغییرات را تکمیل نمایید. پس از نگارش و تکمیل صورت‌جلسه مربوطه باید در پایگاه اینترنتی اداره ثبت شرکت‌ها و در بخش صورت‌جلسه تغییرات موارد لازم را وارد کنید. و بعد از آن فرم صورت‌جلسه را ارسال نمایید.

نحوه ثبت اینترنتی تغییرات شرکت‌های تجارتی

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم بعد از به پایان رسیدن امور مربوط به ثبت شرکت امکان ایجاد و اعمال تغییرات در شرکت وجود دارد. خواه این تغییرات توسط موسسان ایجاد گردد و خواه خود به خود به وجود بیاید در نهایت باید این تغییرات به ثبت برسد. جهت ثبت تغییرات شرکت باید ابتدا صورت‌جلسه‌ای در مورد همان تغییر مربوطه تنظیم شود. تمام صفحات صورت‌جلسه نیز باید توسط شرکای شرکت امضا گردد.

مرحله بعدی مراجعه به پایگاه اینترنتی اداره ثبت شرکت‌ها با آدرس irsherkat.ssaa.ir می‌باشد و با مراجعه به سایت اطلاعات خواسته شده تکمیل شود. مدارک لازم برای ثبت تغییرات شرکت را می‌بایست به اداره ثبت شرکت‌ها پست نمود. با پرداخت هزینه‌های قانونی به اداره ثبت آگهی تغییرات قابل دریافت است. در انتها متقاضی با پرداخت هزینه‌های روزنامه رسمی می‌تواند آگهی ثبت تغییرات شرکت را منتشر نماید.

مدارک لازم تغییرات

جهت ثبت تغییرات شرکت تجاری باید مدارکی تهیه گردد و به اداره ثبت شرکت‌ها ارائه شود. این مدارک عبارت‌اند از:

  • ارائه مدارک شناسایی همه شرکا و شرکای جدید شرکت و کپی از آن.
  • مدارک شناسایی اشخاصی که از شرکت خارج گشتند.
  • لیست اسامی شرکا و میزان سرمایه یا سهام آن‌ها.
  • روزنامه آخرین تغییرات شرکت و هیئت‌مدیره و کپی از آن.
  • اساسنامه شرکت و کپی از آن.
  • در شرایطی که قرار است شرکت منحل گردد حضور همه شرکا و مدیر شرکت الزامی می‌باشد.
  • صورتجلسه تغییرات شرکت

مراحل اینترنتی ثبت

مراحل ثبت اینترنتی تغییرات شرکت به شرح زیر است:

  • ورود به پایگاه اینترنتی اداره ثبت‌شرکتها و بخش تنظیم صورت‌جلسه‌ها
  • انتخاب استان و واحد ثبتی مربوط به شرکت مورد نظر
  • تکمیل اطلاعات مربوط به شرکت
  • وارد کردن شناسه ملی یا شماره ثبت شرکت
  • انتخاب نوع شرکت ثبت شده
  • تعیین نوع صورت‌جلسه مورد نظر
  • مشخص نمودن تعداد اعضای حاضر در جلسه
  • وارد کردن مشخصات کامل کاربر (وارد کننده اطلاعات در سایت)
  • تعیین سمت شخص متقاضی
  • نوشتن تاریخ و ساعت شروع و پایان جلسه
  • انتخاب نوع تصمیم از لیست انواع تصمیمات در سایت
  • ثبت اسامی و سمت اشخاصی که در جلسه حضور داشته‌اند
  • وارد کردن شماره ملی کاربر
  • مشخص کردن سمت اشخاص در شرکت
  • تعیین روابط اشخاص حاضر در جلسه با یکدیگر
  • در پایان تایپ متن صورت‌جلسه

لازم به ذکر است اگر قصد دارید چندین تغییر در شرکت تجاری مدنظر خود اعمال نمایید باید برای هر یک از تغییرات صورت‌جلسه‌ای مجزا تهیه نمایید و برای هر یک از این صورت‌جلسه‌ها پذیرش جداگانه در نظر داشته باشید. صورت‌جلسه تنظیم شده باید با نوع شرکت تناسب داشته باشد. همچنین متن صورت‌جلسه نیز باید با متن صورت‌جلسه‌ای که به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال می‌گردد منطبق باشد. برای دریافت خدمات در این زمینه بر روی وکیل کار کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

کدام تغییرات شرکت‌ها که ثبت آن‌ها در اداره ثبت الزامی می‌باشد ؟

اصلاح یا تغییر در مواد اساسنامه، تمدید نمودن مدت شرکت تجاری، انحلال شرکت تجاری حتی اگر انحلال شرکت به علت انقضای مدت شرکت رخ دهد، خروج شرکا از شرکت و یا تبدیل آن‌ شرکا به افراد دیگر، تغییر کردن نام شرکت و ثبت کردن تغییراتی که به مدیر و مدیران شرکت تجاری مربوط شود.

ثبت تغییرات شرکت‌ها به چه صورت انجام می‌شود ؟

ابتدا صورت‌جلسه‌ای در مورد همان تغییر مربوطه تنظیم و تمام صفحات صورت‌جلسه نیز باید توسط شرکای شرکت امضا گردد. مراحل بعدی مراجعه به پایگاه اینترنتی اداره ثبت شرکت‌ها با آدرس irsherkat.ssaa.ir  ، ارسال مدارک لازم به اداره ثبت شرکت‌ها، پرداخت هزینه قانونی برای دریافت آگهی و انتشار در روزنامه رسمی می‌باشد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: تغییرات شرکت را چطور اعمال کنیم؟



:: برچسب‌ها: تغییرات شرکت را چطور اعمال کنیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 313
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 خرداد 1401 | نظرات ()