سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
نوشته شده توسط : vakiel
یکی از رسوم دیرینه ازدواج ایرانیان مهریه زوجه است. خانوادهها پیش از ازدواج در مورد مهریه با هم توافقاتی میکنند. قانون از توافقات زوجین در مورد میزان و نحوه پرداخت مهریه حمایت میکند. مهریه بر اساس نحوه پرداخت انواع مختلفی دارد از جمله مهریه عندالمطالبه، عندالاستطاعه و…. در این مقاله به یکی از انواع مهریه به نام مهریه عندالاستطاعه میپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهریه عندالمطالبه کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: مهریه عندالاستطاعه
مهریه و انواع آنمهریه مالی است که در مقابل اجازه زوجه برای تمتع جنسی، شوهر به او پرداخت میکند. مهریه باید مالیت داشته باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مهریه کلیک کنید. مهریه از لحاظ زمان وصول به نوع تقسیم میشود: 1/ مهریه عندالمطالبه: همانطور که از نام این مهریه مشخص است هر زمان که زن مهریه را طلب کند شوهر ملزم به پرداخت مهریه است. 2/ مهریه عندالاستطاعه: در این نوع از مهریه هر زمان که شوهر توان مالی داشته باشد مهریه به زن پرداخت میشود. برای زوجین این امکان وجود دارد که حتی بعد از عقد نوع مهریه خود را تغییر دهند. به فرض مثال اگر مهریه عندالمطالبه است با هم توافق میکنند و مهریه را را عندالاستطاعه قرار میدهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قانون مهریه کلیک کنید. مهریه عندالاستطاعههنگامی که مهریه عندالاستطاعه باشد پرداخت مهریه زمانی صورت میگیرد که شوهر توان مالی برای پرداخت آن داشته باشد. طلب کردن مهریه از سوی زن تاثیری ندارد بلکه آنچه در پرداخت مهریه مهم است استطاعت مالی شوهر است. به طور مثال مهریه در عقد نامه 100 سکه تعیین میشود. زوجین با هم توافق میکنند که مهریه عندالاستطاعه باشد. زوجه فقط زمانی که شوهر توان مالی پرداخت 100 سکه را داشته باشد میتواند مهریه خود را بگیرد. ثبت مهریه عندالاستطاعهبر اساس بخشنامه صادره از سوی ریاست سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و معاون رئیس قوه قضائیه در صورت عندالاستطاعه بودن مهریه سردفتران موظف هستند در موقع ثبت واقعه ازدواج، عندالاستطاعه بودن مهر را به صورت شرط ضمن عقد ثبت کنند. قبلا در عقدنامه دو بند «الف » و «ب» بود اما بر اساس این بخشنامه بند «ج» نیز به عقدنامه اضافه میشود. بند « ج» به صورت زیر نوشته میشود: نحوه پرداخت صداق:
بدیهی است که زوجین بر اساس توافق خود یکی از این دو را امضا میکنند مگر اینکه با هم توافق کرده باشند که بخشی از مهریه عندالاستطاعه و بخشی عندالمطالبه باشد. در این صورت هر دو بخش به میزان توافق شده امضا میگردد. نحوه وصول مهریه عندالاستطاعهدر مورد وصول مهریه عندالاستطاعه باید همان روند همیشگی را طی کرد. یعنی از طریق دادگاه و یا اداره ثبت که شرح راههای مطالبه مهریه در مقالهای جداگانه آمده است. البته در این جا یک مرحله دیگر هم باید اضافه کرد. اگر شوهر بپذیرد که توان مالی برای پرداخت مهریه را دارد که مشکلی ایجاد نمیشود. اما اگر شوهر اعلام نماید که مالی برای پرداخت مهریه ندارد و عمدتا هم به این صورت است در این جا زن باید استطاعت مالی شوهر را اثبات نماید. زن باید مدارکی را به دادگاه ارائه دهد مبنی بر اینکه شوهر دارای اموال و املاک است و مشکلی در پرداخت مهریه ندارد. از طریق استعلام به دستور دادگاه یا استعلام اداره ثبت به راحتی لیست اموال شوهر معلوم میگردد. البته زمانی که زن مدارک و اسناد دارایی شوهر را داشته باشد همین مدارک کفایت میکند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اجرا مهریه کلیک کنید. گاهی پیش میآید که شوهر توان مالی دارد اما اموال خود را برای فرار از پرداخت مهریه از دسترس خارج میکند و یا حتی اموال را به نام دیگری میکند. در این صورت بار اثبات این امر که معاملات شوهر برای فرار از پرداخت مهریه بوده نیز بر دوش زن میافتد. برای حل پیچیدگیهای وصول مطالبه مهریه عندالاستطاعه کمک گرفتن از وکیل میتواند یک امتیاز محسوب شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دادخواست مهریه کیلیک کنید. سوالات متداولچه زمانی میتوان مهریه عندالاستطاعه را گرفت ؟دریافت مهریه عندالاستطاعه منوط به توان مالی شوهر است. یعنی زمانی میتوان مهریه را گرفت که شوهر توان مالی دارد. چگونه مهریه عندالاستطاعه را بگیریم ؟از طریق اداره ثبت یا دادگاه خانواده میتوانید اقدام کنید. گروه وکیل دات کام پاسخگوی سوالات شما در رابطه با مهریه عندالاستطاعه میباشد. میتوانید از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی یا آنلاین وکیل دات کام در خصوص وصول مهریه عندالاستطاعه بهره بگیرید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مهریه عندالاستطاعه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون مهریه عندالاستطاعه پاسخ دهند. برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
منبع: مهریه عندالاستطاعه
:: برچسبها: مهریه عندالاستطاعه , :: بازدید از این مطلب : 384 نوشته شده توسط : vakiel
ادله اثبات دعوا چیست؟ قانونگذار در روابط اجتماعی و اقتصادی در زندگی روزمره افراد اصل را بر صحت میگذارد. به این معنی که اعمال اجتماعی و اقتصادی افراد با یکدیگر درست است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود. بنابراین اگر کسی مدعی باشد که فرد دیگری مرتکب تخلفی شده باشد، باید ادعای خود را ثابت کند. اما اثبات یک ادعا در دادگاه تنها با روشها و دلایل که در قانون مشخصشده است امکانپذیر است. در ادامه به این ادله اثبات دعوا در دادگاه میپردازیم.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: ادله اثبات دعوا ادله اثبات دعواادله اثبات دعوا یعنی آن دسته از دلایلی که در قانون مشخصشده و طرفین دعوا میتوانند برای اثبات ادعای خود آن را برای دفاع از خود به دادگاه ارائه کنند. در بیان سادهتر اشخاصی که به دادگاه مراجعه میکنند و دعوا یا شکایتی را مطرح میکنند میتوانند با بهکارگیری روشهای مشخصشده در قانون ادعای خود را ثابت کنند و یا از حق خود دفاع کنند. یعنی شاکی نمیتواند برای اثبات ادعای خود در دادگاه از هر دلیلی استفاده کند و تنها میتواند از دلایل و مدارکی که قانون مشخص نموده برای اثبات دعا بهره ببرد. در مقابل کسی که از او شکایت شده نیز میتواند مدعی ارائه مدارکی شود و دلایل و مدارکی را مطابق قانون به دادگاه ارائه کند که ادله مدعی را بیاثر نماید. تفاوت ادله اثبات دعوا در امور حقوقی و کیفریلازم به ذکر است که با توجه به این مسئله که موضوع مورد شکایت حقوقی باشد یا کیفری، ادله اثبات متفاوتی برای این دو در قانون تعریفشده است. یعنی با توجه به اینکه رسیدگی به شکایت شاکی در صلاحیت دادسرای کیفری باشد و یا شاکی دادخواست حقوقی داشته و به دادگاه عمومی مراجعه نماید؛ قانون ادلهاثبات متفاوتی را پیشبینی کرده است. بنابراین با توجه به مطالب بیانشده طرفین دعوا میتوانند مطابق با آیین دادرسی مراجع دادگستری و استفاده از ادلهاثبات دعوا مرتبط با امور حقوقی یا امور کیفری اقدام به احقاق حق، اثبات ادعا و یا دفاع بپردازند. در ادامه راهها و ادله اثبات که در دعاوی کیفری و حقوقی تا حدی باهم متفاوت هستند را معرفی میکنیم. ادله اثبات دعوا مربوط به دعاوی حقوقیدعاوی حقوقی آن دسته از دعاوی است که در دادگاه عمومی مطرح میگردد. این دعاوی معمولاً شامل خسارتهای وارد شده و جبران آن خسارت میشود. بهعبارتدیگر در دادگاههای حقوقی شکایات مربوط به جرائم و مجازاتهای آنها بررسی نمیشود. همانطور که در مطالب بالا اشاره کردیم افراد برای اثبات ادعای خود باید از ادله اثبات دعوا که در قانون مشخصشده است استفاده کنند. و این ادله اثبات دعوا در امور حقوقی و کیفری تفاوت دارند. موارد ادله اثباتدعوا در امور حقوقی
ادله اثبات دعوا مربوط به دعاوی کیفریمقصود از دعوای کیفری آن دسته از دعاوی هستند که علت وقوع جرم ایجاد شدهاند. این دعاوی در دادسراها یا دادگاههای کیفری طرح میگردند. ادله اثبات دعوا در دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری باهم متفاوت هستند. روشهایی که به واسطه آن اثبات جرم انجام میگیرد و یا روشهای مورداستفاده متهم برای دفاع از خود در دعاوی کیفری، همه در قانون آیین دادرسی کیفری شرح دادهشده است. برای آشنایی با شرایط حضور در دادگاه کیفری کلیک کنید. موارد ادلهاثبات جرم و ادله اثبات دعوا در دعاوی کیفری
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
سؤالات متداولادله اثبات دعوا چیست ؟
ادله اثبات دعوا یعنی آن دسته از دلایلی که در قانون مشخصشده و طرفین دعوا میتوانند برای اثبات ادعای خود آیا دفاع از خود به دادگاه ارائه کنند. آیا ادله اثبات دعوا در امور حقوقی و امور کیفری مشابهاند ؟
خیر با توجه به این مسئله که موضوع مورد شکایت حقوقی باشد یا کیفری باشد ادله اثبات متفاوتی برای این دو در قانون تعریفشده است. سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
:: برچسبها: ادله اثبات دعوا , :: بازدید از این مطلب : 437 نوشته شده توسط : vakiel
حق حبس چیست ؟ در طول سال افراد زیادی با یکدیگر پیمان ازدواج میبندند و در حین عقد نکاح خود شروطی را برای یکدیگر وضع مینمایند. طبق این قوانین هر حقوقی را که زوج و زوجه در حین عقد نکاح به طرف دیگر بدهد موظف است که به آن عمل کند و وظایف خود را در قبال طرف مقابل به خوبی انجام دهد. یکی از این حقوق مهریه میباشد، برای دریافت مهریه زن دارای این حق خواهد بود و قانون او را در این زمینه حمایت خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره طلاق و شرایط استفاده از حق حبس کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. منبع: حق حبس چیست حق حبسهر گاه زن و شوهر با یکدیگر عقد میکنند مرد موظف میشود که مبلغی را به عنوان مهریه به زن پرداخت کند. زن نیز این حق را خواهد داشت که برای دریافت مهریه خود اقدام نماید. بر اساس ماده ۱۰۸۵ قانون مدنی چنانچه مرد از پرداخت مهریه زن خودداری ورزد زن نیز میتواند از برقراری رابطه زناشویی سر باز زند و این یعنی از شوهر تمکین نکند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دادخواست حق حبس کلیک کنید. بدیهی است چنانچه مرد مهریه را به زن پرداخت کند زن نیز موظف است که وظایف خود را از جمله تمکین و برقراری رابطه زناشویی به خوبی انجام دهد. بیشتر بخوانید : حق حبس در عقد نکاح آیا اعمال حق حبس در عقد نکاح میتواند از دریافت نفقه جلوگیری کند ؟در صورتی که زن از این حق خود استفاده کند به هیچ عنوان حق نفقه خود را از دست نخواهد داد. زن میتواند پس اعمال این حق خود با مراجعه به دادگاه دادخواستی را مبنی بر الزام مرد به پرداخت نفقه ارائه نماید و نفقه را به طور کامل دریافت کند. بیشتر بخوانید : نفقه زن در حق حبس /box] در چه مواردی حق حبس زوجه در ازدواج از بین میرود ؟این موارد به شرح زیر میباشد: توافقاگر زن و شوهر در حین عقد با یکدیگر توافق کنند که از این حق استفاده نشود در واقع این حق را از زن سلب کردهاند و با توجه به این مورد زوجه در صورت توافق دیگر مجاز به استفاده از این حق خود نخواهد بود. انجام تعهدزوجه در حین عقد تعهد میدهد که در منزل همسر خود حضور یابد و وظایف خود را در برقراری رابطه زناشویی انجام دهد. چنانچه زن به اختیار و رضایت خود رابطه زناشویی برقرار کند و به تعهد خود عمل نماید، این حق از وی سلب خواهد شد. مهریه مدت داراگر زوجه در حین عقد تاریخی را برای دریافت مهریه خود تعیین کند به این معناست که مرد مهلت دارد تا آن تاریخ مهریه را پرداخت نماید. در این صورت نیز حق حبس از زن سلب میشود و زن با قبول مهریه تاریخ دار این حق را از خود سلب نموده است. اگر زوجه بخواهد مهریه خود را با وجود حق حبس دریافت کند میبایست در زمان عقد مدت پرداخت مهریه را زمان حال ثبت کند تا بتواند برای اعمال این حق خود اقدام نماید و این حق را از خود سلب نکند. بیشتر بخوانید : سقوط حق حبس زوجه برای بهرهمندی از حق حبس در ازدواج اثبات باکره بودن زوجه الزامیست ؟همانطور که در بالا گفته شد برای دارا بودن حق حبس زن میبایست از برقراری رابطه زناشویی با شوهر خودداری کند و در صورتی که با اختیار خود رابطه برقرار کند این حق را از خود سلب نموده است. اثبات باکرگی میتواند نشانهای بر عدم تمکین باشد و در صورت باکره بودن زوجه وی میتواند با اثبات آن عدم تمکین را اثبات کند اما چنانچه زن در ازدواج دوم خود اعمال حق حبس نماید بدیهی است که باکره نبوده و اصولا الزامی برای اثبات آن وجود ندارد. بیشتر بخوانید : حق حبس در ازدواج دوم برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حقحبس زوجه در ازدواج، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون این موضوع پاسخ دهند.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید. سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل منبع: حق حبس چیست :: برچسبها: حق حبس چیست , :: بازدید از این مطلب : 368 نوشته شده توسط : vakiel
مرجع صادر کننده پروانه کسب فرش فروشی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه تولید فرش و عرضه آن علاوه بر داشتن مهارت تولید و فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید جواز کسب فرش فروشی را گرفت میپردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. منبع: پروانه کسب فرش فروشی پروانه کسب فرش فروشیپروانه کسب سندی است که نشان میدهد فرد صلاحیت فرش فروشی را دارد. برای هر شخصی که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحادیه صنف فرش دستباف میباشد. به موجب این جواز میتوانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید. مساحت مورد نیاز برای گرفتن پروانه کسب فرش فروشی چقدر است؟چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت 12 تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران مجوز لازم برای 3 رسته زیر را صادر میکند. 1 – فرش فروش 2 – گليم، زيلو فروش و جاجيم 3 – لكه گير، رفوگر و پرداخت كار فرش شرایط دریافت پروانه یا جواز کسب فرش فروشیالف: شرایط عمومی۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی ۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل میباشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند. ۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب ۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی ۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی ۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال ب: شرایط اختصاصی۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد. ۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی ۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم مدارک لازم برای راه اندازی و دریافت پروانه کسب واحد فرش فروشی۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی 2) عکس سه در چهار متقاضی 3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی ۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی 5) گواهی عدم سوپیشینه 6) کارت بهداشت 7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید. مراحل گرفتن مجوز فرش فروشیهر خانم و آقایی برای گرفتن جواز فرش فروشی باید مراحل زیر را طی نماید: ۱/ ارسال درخواست جواز فرش فروشی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست میتواند به صورت کتبی به اتحادیه صنف فروشندگان فرش دستباف تهران تحویل گردد. برای ورود به سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید. ۲/ تکمیل فرمهای اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه از محل فروش دیدن میکنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه میکنند. ۳/ هیئت مدیره جلسهای تشکیل میدهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی مینماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر میشود. ۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت میکند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر میشود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید میشود. گرفتن مجوز فرش فروشی چه قدر هزینه دارد؟برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود : هزینه صدور پروانه 2.000.000 ریال هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال حق عضویت سالیانه اتحادیه 3.000.000 ریال حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال راه اندازی فرش فروشی چقدر زمان میبرد؟از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب فرش فروشی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود. در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید. برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل منبع: پروانه کسب فرش فروشی :: برچسبها: پروانه کسب فرش فروشی , :: بازدید از این مطلب : 351 نوشته شده توسط : vakiel
وقتی کانون خانواده از هم پاشیده میشود این فرزندان هستند که آسیب اصلی را میبینند. برای جلوگیری از آسیبهای بیشتر باید بعد از جدایی یک سرپرست مناسب که شایستگی و شرایط لازم نگهداری از فرزندان را دارد انتخاب شود. اگر زوجین نتوانند بر سر این موضوع توافق کنند، قانون در این باره تصمیم میگیرد. قانون معیارهای مختلفی را در نظر میگیرد سپس بهترین سرپرست را برای فرزندان انتخاب میکند. اما ممکن است والدی که حضانت را بر عهده میگیرد استحقاق نگهداری از کودک را نداشته باشد. در این مقاله به بررسی موانع حضانت میپردازیم. برای آشنایی بیشتر با مشاوره طلاق کلیک کنید. برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. منبع: موانع حضانت موانع حضانتاز منظر قانونی مواردی وجود دارد که هر یک از طرفین اگر این موانع را داشته باشند نمیتوانند حضانت فرزند را به عهده بگیرند. در ماده 1157 قانون مدنی به وضوح گفته شده است فرزند را از شخصی که حضانت با اوست نمیتوان گرفت مگر به علتی قانونی. در صورت عدم صلاحیت سرپرست، دادگاه حضانت را از او میگیرد و به فردی که شرایط لازم را دارد میدهد. گاهی شخص از همان ابتدا شرایط لازم برای حضانت را ندارد و گاهی هم بعد از اینکه حضانت فرزند به فرد داده شد بعد از گذشت زمان فرد صلاحیت خود را برای حضانت از دست میدهد. بیشتر بخوانید : حضانت فرزند بعد از طلاق مصادیق موانع حضانت والدیناز منظر قانونی هر زمان که تخشیص داده شود که سلامت جسمی و روانی کودک به خطر افتاده است حضانت از شخص گرفته میشود. برخی از موانع حضانت مشترک بین والدین است از جمله: 1/ انحطاط اخلاقی: در ادامه و ذیل تیتری جداگانه به انحطاط اخلاقی میپردازیم. 2/ جنون: اگر چه در ماده 1170 قانون مدنی فقط به جنون مادر اشاره شده است اما کاملا واضح است که جنون از موانع اهلیت است. در نتیجه فرد مجنون صلاحیت حضانت کودک را ندارد. 3/ کفر والدین: در قانون مدنی به وضوح گفته نشده است که به سبب کفر حضانت از فرد سلب میشود اما با توجه به ماده 1192 قانون مدنی و اصل 167 قانون اساسی به طور غیر مستقیم میتوان نتیجه گرفت شخصی که مسلمان نیست نمیتواند حضانت کودک مسلمان را به عهده بگیرد. در نتیجه وقتی که فرزند مسلمان است کفر والدین از موانع حضانت محسوب میشود. بیشتر بخوانید : حضانت پدر معتاد انحطاط اخلاقیدر ماده 1173 قانون مدنی گفته شده است در صورتی که هر یک از والدین به دلیل انحطاط اخلاقی یا عدم مراقبت از فرزند، سلامت جسمانی و یا تربیت اخلاقی فرزند را به خطر بیاندازند صلاحیت داشتن حضانت او را ندارند. در این ماده به مصادیق انحطاط اخلاقی اشاره شده است از جمله موارد زیر: 1) اعتیاد سرپرست. چنانچه مراقب طفل معتاد به مواد مخدر یا الکل یا قمار باشد. 2) شهرت داشتن سرپرست به فساد اخلاقی. به طور مثال زمانی که مادر یا پدر روابط آزاد و غیر شرعی با جنس مخالف دارند حق حضانت از آنها گرفته میشود. 3) بیماری روانی به تشخیص پزشکی قانونی. هر گاه والدین به بیماری روانی یا جنون دچار باشند به دلیل اینکه اهلیت خود را از دست میدهند حضانت از آنها گرفته میشود. قطعا زمانی که پزشکی قانونی برای هر یک از والدین گواهی عدم سلامت روانی صادر کند دیگر حق حضانت به فرد تعلق نمیگیرد. 4) سوء استفاده کردن از کودک برای امور غیر اخلاقی و یا اجبار کودک به انجام شغلهای غیر قانونی مانند تکدی گری، قاچاق و فساد و فحشا. حتی اگر خود والدین مشغول امور غیر قانونی و غیر اخلاقی نباشند اما همین که کودک را مجبور به چنین کارهایی کنند برای سلب حضانت از ایشان کافی است. 5) تکرار ضرب و جرح غیر متعارف. اگرچه در ماده 1179 قانون این اجازه به والدین داده شده است که برای تربیت کودک او را تنبیه کنند اما هرگز حق ندارند تا به بهانه تربیت کودک از حد متعارف خارج شوند و سلامتی کودک را به خطر بیندازند. اگر دادگاه تشخیص دهد که تنبیه کودک بیش از حد بوده و طبق نظر پزشکی قانونی به سلامت جسمی کودک آسیب وارد شده است میتواند حضانت را از فرد بگیرد. موانع حضانت مادراین مانع حضانت مختص مادر است. در ماده 1170 قانون مدنی گفته شده است که اگر مادر مجددا ازدواج کند حضانت از او گرفته میشود. البته در صورتی که پدر اجازه بدهد بعد از ازدواج هنوز مادر میتواند حضانت فرزند را بر عهده داشته باشد. اما اگر پدر اجازه ندهد یا ازدواج مجدد سبب آسیب به فرزند شود به طور مثال ناپدری کودک او را کتک بزند حضانت از مادر گرفته میشود. بیشتر بخوانید : سلب حضانت از مادر به غیر از مواردی که در قانون به طور خاص به آن اشاره شده است هر گاه برای دادگاه محرز شود که به نحوی سلامت جسمی و روانی کودک در خطر است حضانت از شخصی که فاقد شرایط است گرفته میشود. به طور مثال در صورتی که والدین کار غیر قانونی انجام دهند و به دلیل ارتکاب جرم محکوم به حبس یا مجازاتی شوند که سبب آسیب به فرزند میشود. بیشتر بخوانید : دادخواست سلب حضانت از مادر مراحل سلب حضانت فرزندبرای استفاده از موانع حضانت ، در ابتدای امر طرف مدعی باید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواستی مبنی بر عدم صلاحیت حضانت فرزند تنظیم کند. خواهان در ضمن دادخواست مدارک خود را باید ارائه دهد. سپس با تعیین شعبه، این موضوع در دادگاه خانواده بررسی میشود. شخص مدعی دلایل خود را مبنی بر عدم صلاحیت ارائه میدهد. در صورتی که مستندات کافی باشد حضانت از فرد گرفته میشود و به شخص صالح داده میشود. این رای قابل اعتراض است. دعوای سلب حضانتدعوای عدم صلاحیت برای حضانت فرزند از سوی یکی از والدین علیه والدی که شرایط حضانت فرزند را ندارد اقامه میشود. در این صورت طرفی که مدعی عدم صلاحیت طرف مقابل است باید ادعای خود را اثبات کند و صرف ادعا کردن کافی نیست. او باید ثابت کند که از نظر قانونی برای ادامه حضانت فرد مقابل موانعی وجود دارد. مدعی برای اثبات عدم استحقاق طرف دیگر میتواند از نظر کارشناس، شهود و سایر ادله استفاده نماید. به طور مثال در خصوص ضرب و جرح میتواند از نظر پزشکی قانونی استفاده کند. در این صورت کودک برای معاینه با دستور دادگاه به پزشکی قانونی مراجعه میکند. اگر یکی از والدین دچار فساد اخلاقی است مدعی میتواند از شهود برای شهادت دادن به فساد طرف مقابل یا جمع کردن استشهادیه محلی استفاده کند. حتی اگر دادگاه لازم بداند از نیروی انتظامی و مددکاران اجتماعی برای انجام دادن تحقیقات محلی راجع به وضعیت کودک و سرپرست کمک میگیرد. بیشتر بخوانید : پایان حضانت فرزند برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص موانع حضانت، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون موانع حضانت پاسخ دهند.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.
سوالات متداولآیا ازدواج مجدد مادر مانع حضانت است ؟ بله ازدواج مجدد سبب سلب حضانت از مادر میشود اما در برخی از موارد باز هم مادر میتواند حضانت فرزند را داشته باشد. مرجع صالح برای رسیدگی به دعوای موانع حضانت کجاست ؟ دادگاه خانواده به دعوا رسیدگی میکند. بعد از ارائه دادخواست شعبه دادگاهی که باید به آن رجوع کنید به شما اطلاع داده میشود. چگونه باید وجود موانع حضانت فرزند را اثبات کرد ؟ از طریق نظر کارشناس، شاهد و هر ادله دیگری که قابلیت استناد در دادگاه را داشته باشد. سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل منبع: موانع حضانت :: برچسبها: موانع حضانت , :: بازدید از این مطلب : 403 نوشته شده توسط : vakiel
اجاره بستر رودخانه و دیوارکشی حریم رودخانه در برخی از مناطق بدون دریافت جواز اتفاق افتاده است. بستر و حریم رودخانه در عرف به مسیر گذر آب و نهرهای طبیعی رودخانه و اراضی اطراف آن گفته میشود. اما تعریف این دو اصطلاح در حقوق متفاوت از تعریف عرفی آنها است. در تعریف حقوقی بستر رودخانه همان پهنه سیلابی رود است و حریم رودخانه اراضی دو طرف بستر رودخانه که عرض قابل محاسبهای دارد؛ میباشد. بستر و حریم رودخانهها جزء اموال عمومی است و تحت مالکیت دولت است. لذا اشخاص خصوصی نمیتوانند بستر یا حریم رودخانه را خرید و فروش نمایند. اما در ادامه به این موضوع میپردازیم که آیا میشود اراضی حریم رودخانه را مانند سایر اراضی به اجاره داد؟
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. منبع: اجاره بستر رودخانه و دیوارکشی حریم رودخانه اجاره بستر رودخانه و دیوارکشی حریم رودخانهحریم رودخانهها جز اموال عمومی محسوب میشود و تحت مالکیت دولت است. بنابراین امکان خرید و فروش اراضی حریم و بستر رودخانه توسط اشخاص خصوصی وجود ندارد. اما با توجه به این که حریم رودخانهها دارای پتانسیلهای فراوانی در زمینه صنعتی و گردشگری و… میباشند، دولت میتواند این اراضی را به اشخاص حقیقی یا حقوقی اجاره بدهد. به عبارت دیگر با طرح درخواست از جانب اشخاص حقیقی یا حقوقی برای بهرهبرداری از حریم رودخانه با توجه به کاربریهای ذکر شده نظیر گردشگری و صنعتی؛ دولت طبق قانون میتواند اراضی حریم رودخانه را به این افراد اجاره دهد. برای اطلاع از علت فروش حریم رودخانه کلیک کنید. طبق ماده 10 آییننامه بستر و حریم رودخانهها و منابع آبی سازمانهای دولتی و شرکتهای آب منطقهای که بهرهبرداری از اراضی حریم رودخانه بر عهده آنهاست میتوانند با احداث دیواره سازی به مجاوران رودخانه یا افراد درخواست دهنده اجاره دهند. در این ماده آمده است که: « چنانچه امکان دیواره سازی و استفاده از اراضی مازاد بستر برای مجاوران وجود داشته باشد، شرکت آب منطقهای ضمن مشخص کردن مجاوران رودخانه یا نهر یا مسیل یا مرداب یا برکه طبیعی، مشخصات دیواره و مقدار زمینهایی را که در اثر دیواره سازی حاصل میشود، معلوم و به مجاوران اعلام خواهد نمود تا در صورت تمایل به شرکت مراجعه و با قبول شرایط و مشخصات دیواره سازی برای اخذ اجازه مربوط اقدام نمایند. بستر واقع در پشت دیواره احداثی در اختیار دولت جمهوری اسلامی ایران است. شرکت میتواند پس از تأمین میزان حریم که بلافاصله بعد از دیواره احداثی شروع میشود، باقیمانده بستر را به سازنده دیوار یا در صورت عدم تمایل سازنده به دیگران اجاره دهد.» برای آشنایی با شرایط ساخت و ساز در حریم رودخانه کلیک کنید. آیا اشخاص غیردولتی امکان اجاره و دیوارکشی در بستر رودخانه ها را دارند ؟همانطور که اشاره کردیم دولت میتواند با احداث دیواره سازی اراضی حریم رودخانه را به متقاضیان پس از بررسی اجاره دهد. اما پرسش این است که اشخاص دیگر و یا مستاجرین حریم رودخانه اجازه احداث اعیانی یا دیوارکشی در حریم رودخانه را دارند؟ اگر این اشخاص قصد ساخت و ساز در حریم رودخانه را داشته باشند از چه راهی میتوانند اقدام نمایند؟ باید متذکر شویم که مستاجرین حریم رودخانه و سایرین اجازه احداث اعیانی یا دیوارکشی در حریم رودخانه را ندارند. به طور کلی ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه ممنوع است، مگر این که متقاضی از وزارت نیرو یا سازمانهای مرتبط مجوز لازم را دریافت نماید. قانون توزیع عادلانه آب در خصوص ساخت و ساز در حریم رودخانه میگوید که پیش از هرگونه ساخت و ساز در بستر و حریم رودخانه باید از وزارت نیرو اجازه کتبی دریافت شود. در صورت تخلف از این قانون متخلفین مورد مجازات قرار میگیرند. برای دریافت مجوز ساخت در حریم رودخانه کلیک کنید. تخریب با نظارت دادستانهمچنین طبق همین قانون وزارت نیرو اجازه دارد که اقدام به تخریب و تخلیه اعیانیهای ساخته شده در بستر و حریم رودخانه نماید. البته اقدام تخلیه و تخریب با نظارت دادستان و یا نمایندهی او اتفاق میافتد. تبصره 4 ماده 2 قانون توزیع عادلانه آب در خصوص اختیار وزارت نیرو جهت تخریب و تخلیه اعیانیهای غیرمجاز در حریم رودخانه آورده است که: «تبصره ۴- وزارت نیرو در صورتی که اعیانیهای موجود در بستر و حریم انهار و رودخانهها و کانالهای عمومی و مسیلها و مرداب و برکههای طبیعی را برای امور مربوط به آب یا برق مزاحم تشخیص دهد به مالک یا متصرف اعلام خواهد کرد که ظرف مدت معینی در تخلیه و قلع اعیانی اقدام کند و در صورت استنکاف وزارت نیرو با اجازه و نظارت دادستان یا نماینده او اقدام به تخلیه و قلع خواهد کرد.»
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. سؤالات متداولآیا اجاره دادن حریم رودخانه امکانپذیر است ؟ بله با طرح درخواست از جانب اشخاص حقیقی یا حقوقی برای بهرهبرداری از حریم رودخانه با توجه به کاربریهای نظیر گردشگری و صنعتی؛ دولت طبق قانون میتواند اراضی حریم رودخانه را به این افراد اجاره دهد. اشخاص غیردولتی چگونه میتوانند در حریم رودخانهها ساخت و ساز انجام دهند ؟ به طور کلی ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه ممنوع است مگر این که متقاضی از وزارت نیرو یا سازمانهای مرتبط مجوز لازم را دریافت نماید. سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل منبع: اجاره بستر رودخانه و دیوارکشی حریم رودخانه :: برچسبها: اجاره بستر رودخانه و دیوارکشی حریم رودخانه , :: بازدید از این مطلب : 366 نوشته شده توسط : vakiel
یکی از اهداف ازدواج دائم، دوام زندگی مشترک زوجین و پایداری آن است اما گاهی در زندگی مشترک شرایطی پدید میآید که ادامه زندگی مشترک را سخت و راهی جز برهم زدن و منحل کردن ازدواج باقی نمیگذارد. برای منحل کردن و از بین بردن نکاح راه حلهایی در قانون مدنی آمده است مانند طلاق، فسخ نکاح، بذل مدت و… که در این مقاله به توضیح تفاوت طلاق با فسخ نکاح و همچنین بررسی موشکافانه شباهتها و وجه تمایز این دو میپردازیم. برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. منبع: تفاوت فسخ نکاح با طلاق تعریف فسخ نکاح و طلاقطلاق و فسخ نکاح مطابق ماده ۱۱۲۰ ق.م دو راه متفاوت منحل کردن نکاح و از بین بردن آثار آن هستند که طلاق به درخواست زن، مرد و یا به صورت توافقی انجام میگیرد. سه نوع طلاق وجود دارند که عبارتند از: طلاق رجعی، طلاق بائن و طلاق خلع و مبارات. فسخ نکاح روش دیگری برای منحل کردن نکاح به شمار میرود که به صورت یک طرفه و تنها با اراده یکی از طرفین قابل انجام است و بر اثر وجود دلایلی مانند عیوب، تدلیس و تخلف از شرط صفت صورت میگیرد. فسخ نکاح محدود به موارد مذکور در قانون است و ما در مقالهای جداگانه به موارد فسخ نکاح پرداختهایم. تفاوت فسخ نکاح با طلاق۱- طلاق عمل حقوقی تشریفاتی به شمار میرود و انجام آن به آداب و مراحل خاصی مانند خواندن صیغه طلاق، حضور دو شاهد عادل و… نیاز دارد؛ در حالیکه فسخ نکاح تنها با اراده صاحب حق فسخ، به طور یک طرفه و بدون نیاز به تشریفات خاصی انجام پذیر است. ۲- برای طلاق، فرد متقاضی به اجازه و حکم دادگاه نیاز دارد و قاضی دادگاه برای داوری و اصلاح زوجین تلاش و تا حد امکان از بروز این واقعه جلوگیری میکند؛ اما فسخ نکاح بدون نیاز به مجوز از سوی دادگاه و دخالت قاضی انجام میگیرد. ۳- با اینکه مدت عده طلاق و فسخ نکاح یکسان است اما در طلاق رجعی، زوج میتواند در زمان عده به نکاح برگردد اما فسخ نکاح این اجازه را به مرد نمیدهد و برگشت او به ازدواج نیازمند بسته شدن مجدد عقد نکاح خواهد بود. ۴- وجود شرایطی خاص در زوجه، مانند به سر بردن در ایام عادت ماهانه، طلاق را به عقب میاندازد و طلاق در این ایام صحیح نیست؛ در صورتی که وجود این شرایط در فسخ نکاح ممنوعیت ایجاد نمیکنند. ۵- طلاق مخصوص ازدواج دائم است، اما فسخ نکاح هم برای ازدواج دائم و هم منقطع کاربرد دارد. شباهت های طلاق با فسخ نکاح۱- هر دو از عوامل بر هم زدن و منحل کردن نکاح به شمار میروند و آثار نکاح را از بین میبرند. ۲- یکسان بودن مدت زمان عده در طلاق و فسخ نکاح. ۳- یکسان بودن مهریه و احکام آن در طلاق و فسخ نکاح. تفاوت در شرایط فسخ نکاح با طلاقبرای آن که فسخ نکاح انجام گیرد زن یا مرد باید شرایط خاصی را داشته باشند که در مقاله فسخ نکاح میتوانید در این باره بخوانید. برای طلاق نیز شرایط خاصی وجود دارد که برخی از آن ها با شرایط فسخ نکاح مشترک هستند. با این حال شرط های لازم برای موافقت دادگاه با دادخواست طلاق خانم ها متفاوت از دادخواست طلاق مردان است.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید. شما میتوانید جهت حل پروندههای حقوقی خود، دریافت مشاوره حقوقی تلفنی و کسب اطلاعات حقوقی از کارشناسان و مشاوران مرکز حقوقی وکیل دات کام کمک بگیرید.
سوالات متداولآیا در فسخ نکاح مهریه به زوجه تعلق میگیرد ؟ بله، احکام مهریه در فسخ نکاح همانند طلاق است و مهریه باید پرداخت شود. آیا میتوانم در زمان عده فسخ نکاح به خانواده و زندگی مشترک خود برگردم ؟ خیر، تا پایان یافتن مدت عده حق بازگشت به نکاح را ندارید و بعد از پایان این زمان، باید مجددا عقد نکاح میان شما و همسرتان بسته شود. سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل منبع: تفاوت فسخ نکاح با طلاق :: برچسبها: تفاوت فسخ نکاح با طلاق , :: بازدید از این مطلب : 361 نوشته شده توسط : vakiel
مدارک لازم برای ثبت ازدواج کدامند ؟ هدف از ازدواج و تشکیل خانواده رسیدن به پایداری و ثبات است که این امر آثار حقوقی مهمی را در زندگی زوجین ایجاد میکند. بر اساس قانون مدنی پس از عقد نکاح حقوق و تکالیفی برای زوجین ایجاد میشود که با ثبت ازدواج مسلم و قطعی میشود. موارد درج شده در سند ازدواج با ثبت آن اعتبار مییابد و از بروز اختلافات جلوگیری میکند و اثبات حقوق زوجین را سهولت میبخشد. ثبت ازدواج در دفاتر رسمی ثبت طلاق و ازدواج صورت میگیرد و حضور زن و مرد برای ثبت آن الزامی است. در این مقاله به الزامی بودن ثبت عقد نکاح دائم و همچنین مدارک لازم برای ثبت نکاح دائم و موقت میپردازیم. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد ثبت ازدواج کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. منبع: مدارک لازم برای ثبت ازدواج دائم و موقت ثبت ازدواج دائم و موقتثبت ازدواج دائم الزامیست همانطور که در ماده ۱۱۲۰ ق.م چنین بیان شده است که ثبت ازدواج دائم برای حفظ بنیان و کیان خانواده الزامی است و اگر مردی اقدام به ازدواج دائم بدون ثبت رسمی آن کند، به مجازات حبس تعزیری تا یک سال محکوم میگردد. همچنین در قانون حمایت از خانواده آمده است که مردی که ازدواج دائم را ثبت نکند، علاوه بر اجبار او به ثبت واقعه به صورت رسمی، به جزای نقدی درجه پنج یا حبس تعزیری درجه هفت نیز محکوم میگردد. بیشتر بخوانید : ثبت ازدواج دائم همانطور که در بالا اشاره شد قانونگذار تنها ثبت ازدواج دائمی را الزامی دانسته است و برای عدم ثبت آن مجازات در نظر گرفته است. بنابراین ثبت ازدواج موقت لزومی ندارد و تنها خواندن صیغه محرمیت و ایجاب و قبول طرفین برای بسته شدن این عقد کافی است. اما گاهی زن و مردی که قصد ازدواج موقت دارند بنا به دلایلی چون مطمئن شدن از صحت ازدواج، پیشگیری از بروز اختلافات ناشی از عدم ثبت نکاح و همچنین آسانتر شدن اثبات حقوق زوجین تصمیم میگیرند که ازدواجشان را در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق ثبت کنند. البته باید توجه داشت ازدواج موقت در شاسنامه ثبت نمیگردد. بیشتر بخوانید : ثبت ازدواج موقت برای ثبت ازدواج دائم و موقت، علاوه بر حضور زن و مرد و شاهدان آنها در محضر، به یک سری مدارک نیز نیاز است که در ادامه آنها را نام میبریم. مدارک مورد نیاز برای ثبت ازدواج دائمثبت ازدواج دائم الزامی است و وجود افراد و مدارک زیر برای ثبت آن در دفاتر رسمی ثبت ازدواج و طلاق نیاز است: ۱- شناسنامه عکس دار و کپی از صفحات اول و دوم آنها. ۲- کارت ملی زوجین و کپی آنها. ۳- جواب آزمایش ازدواجی که از صدور آن بیش از یک ماه نگذشته باشد. آزمایش ازدواج برای اطمینان یافتن از سلامتی طرفین است و مواردی مانند آزمایش تالاسمی، هموفیلی، اعتیاد و بیماریهای مقاربتی، واکسن کزاز و… را در بر میگیرد. ۴- حضور پدر و جد پدری و یا وکیل آنان، همچنین شناسنامه و کارت ملی آنان در صورتی که زن دوشیزه باشد الزامی است. اگر پدر زوجه فوت کرده باشد گواهی فوت او و حضور جد پدری یا وکیل او لازم است. ۵- طلاق نامه و یا گوهی فوت شوهر در صورتی که زن دوشیزه نباشد. در این صورت حضور پدر و جد پدری و رضایت آنان نیاز نیست. ۶- حضور سه شاهد عاقل و بالغ جهت امضای سند ازدواج. مدارک لازم برای ثبت ازدواج موقتثبت ازدواج موقت الزامی نیست اما در صورت تصمیم گیری زوجین مبنی بر ثبت آن در دفاتر رسمی ثبت ازدواج یا همچنین در موارد الزامی ثبت نکاح موقت وجود مدارک زیر نیاز است: ۱- شناسنامه عکس دار و کپی از صفحات اول و دوم آنها. ۲- کارت ملی و کپی آنها. ۳- در صورت دوشیزه بودن زن به حضور پدر یا جد پدری یا وکیل آنها همراه شناسنامه یا کارت ملی آنها نیاز است و در صورت فوت پدر زوجه گواهی فوت ایشان باید آورده شود. ۴- در صورت باکره نبودن زوجه نیازی به حضور پدر و جد پدری و همچنین رضایت آنها نیست. بیشتر بخوانید : وکالت در ازدواج برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک لازم برای ثبت ازدواج دائم و موقت، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون مدارک لازم برای ثبت ازدواج دائم و موقت پاسخ دهند.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید. سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل منبع: مدارک لازم برای ثبت ازدواج دائم و موقت :: برچسبها: مدارک لازم برای ثبت ازدواج دائم و موقت , :: بازدید از این مطلب : 386 نوشته شده توسط : vakiel
معمولا افرادی که از کشورهای دیگر وارد ایران میشوند، برای هرگونه فعالیتی نیاز به رعایت برخی قوانین دارند. در واقع افراد خارجی برای فعالیتهای اداری، تجاری و… مستلزم به رعایت اصول و قوانین ایران میباشند. یکی از قوانینی که برای افراد خارجی جهت فعالیت کاری در ایران وضع گردیده است، دریافت کد فراگیر شرکتی میباشد. این کد کاربردهای فراوانی داشته و به فرد اجازه برخی فعالیتها در ایران را میدهد. در ادامه قصد داریم در خصوص کد فراگیر شرکت و نحوه دریافت آن توضیحات مفید و مفصلی را خدمت شما عزیزان ارائه نماییم، با ما همراه باشید. برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. منبع: کد فراگیر شرکت کد فراگیر شرکتهمانطور که میدانید همه ما ایرانیها دارای یک کد ملی هستیم، که برای احراز هویت خود از آن استفاده میکنیم. در واقع این کد مختص ما بوده و تنها میتواند هویت شخص ما را احراز کند. کد فراگیر شرکتی نیز مانند کد ملی میباشد، که افراد خارجی برای انجام فعالیتهایی مانند، امور مالیاتی، امور بانکی، دریافت ویزا، شرکت در آزمونهای سراسری، استفاده از بیمه و….باید آن را دریافت کنند. اما یکی از اصلیترین کاربردهای این کد عضویت فرد خارجی در شرکت ایرانی به عنوان یک کارمند یا عضو اصلی میباشد. برای مثال فرض کنید که شما در ایران دارای یک شرکت هستید. حال اگر یک شخص خارجی بخواهد در شرکت شما به عنوان یک کارمند یا یک عضو اصلی، مشغول به فعالیت شود، مستلزم دریافت کد فراگیر شرکتی میباشد. در نتیجه باید گفت کد فراگیر شرکتی مختص افراد خارجی بوده، و مانند یک کد ملی میتوانند از آن برای انجام فعالیتهای مختلف استفاده کنند. نحوه دریافت کد فراگیر شرکت و مدارک مورد نیاز آنافراد خارجی برای دریافت کد فراگیر شرکتی میبایست برخی مراحل را انجام دهند. اما قبل از انجام این مراحل نیاز به ارائه مدارک مورد نیاز، برای دریافت این کد میباشد. مدارک مورد نیاز برای دریافت این کد برای اشخاص حقیقی و حقوقی، به شرح زیر میباشند: مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقوقی
مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقیقی
برای دریافت کد فراگیر شرکتی نیز میبایست مراحل زیر را انجام دهید:
برای انجام امور ثبت شرکت ها کلیک کنید. مزایای دریافت کد فراگیر شرکت برای اشخاص خارجیدریافت کد فراگیر شرکتی برای اشخاص خارجی مزایای زیادی را به همراه خواهد داشت. به این علت که این اشخاص با دریافت این کد میتوانند فعالیتهای زیادی را بدون هیچ مشکلی در ایران انجام دهند. در زیر مزایای دریافت کد فراگیر برای افراد خارجی را نام بردهایم:
برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. سوالات متداولآیا با اخذ کد فراگیر شرکتی میتوان در ایران یک شرکت تاسیس نمود ؟ بله با اخذ این کد علاوه بر ثبت و تاسیس شرکت، افراد خارجی میتوانند به عنوان یک کارمند در شرکتهای ایرانی مشغول به کار شوند. آیا کد فراگیر شرکتی شخصی است ؟ بله کد فراگیر شرکتی مانند کد ملی ایرانیان کاملا شخصی بوده، و منحصر به فرد میباشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کد فراگیر شرکتی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون کد فراگیر شرکتی پاسخ دهند. سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل منبع: کد فراگیر شرکت :: برچسبها: کد فراگیر شرکت , :: بازدید از این مطلب : 394 |
|
آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه
مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|