نوشته شده توسط : vakiel

اقساط مهریه چگونه تعیین می شود؟ طبق قانون مرد موظف است در قبال وظایف انجام شده در زندگی مشترک توسط زن به او مهریه پرداخت نماید. مهریه حق قانونی زن است و مردان ‌‌‌‌‌‌‌نمی‌توانند بدون دلیل قانونی و موجه از پرداخت آن امتناع نمایند. اما پرداخت مهریه نیز شرایط و قوانین خاص خود را دارد. در ادامه قصد داریم توضیحاتی را در خصوص اقساط و قسط بندی مهریه برایتان بیان نماییم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اقساط مهریه | نحوه قسط بندی و شرایط پرداخت اقساط مهریه

مهریه چیست و چه زمانی پرداخت ‌‌‌‌‌‌‌می‌شود ؟

همانطور که گفته شد مهریه یکی از حقوق قانونی زن است که در حین عقد به او تعلق گرفته و شوهرش موظف است آن را به او پرداخت کند. پرداخت مهریه هیچ زمان خاص و مشخصی ندارد و به محض اینکه زن عقد کند اجازه مطالبه مهریه را خواهد داشت. برخی از افراد تصور ‌‌‌‌‌‌‌می‌کنند که زن ‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست برای دریافت مهریه اقدام به طلاق نماید که در این صورت باید بگوییم خیر زن ‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند مهریه خود را بدون اقدام به طلاق نیز دریافت نماید.

شرایط قسط بندی مهریه | پرداخت اقساط

هرگاه که زن برای مطالبه مهریه خود اقدام نماید از طرف دادگاه یک ابلاغیه مبنی بر الزام به حضور یافتن در دادگاه برای شوهر ارسال ‌‌‌‌‌‌‌می‌شود. طبق این ابلاغیه مرد ‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست اعلام کند که ‌‌‌‌‌‌‌می‌خواهد مهریه را به صورت یکجا پرداخت کند یا خیر و در صورت درخواست مرد، دادگاه آن را قسط بندی ‌‌‌‌‌‌‌می‌نماید.

اگر مرد بعد از سی روز از ارسال ابلاغیه برای تعیین نوع پرداخت مهریه در دادگاه حضور نیابد ممکن است دادگاه حکم جلب وی را صادر نماید و یا او را جریمه کند. اما اگر در دادگاه حضور یابد قاضی با توجه به شرایط مالی او نوع پرداخت مهریه را معین خواهد کرد. مهریه در دو صورت زیر قسط بندی خواهد شد.

توانایی پرداخت بخشی از مهریه

چنانچه مرد بتواند بخشی از مهریه را به زن پرداخت کند دادگاه مابقی آن را قسط بندی خواهد کرد و از مرد ‌‌‌‌‌‌‌می‌خواهد که در تاریخ معین شده قسط مهریه را به زن پرداخت نماید. در این مورد مرد ابتدا بخشی از مهریه را به عنوان پیش قسط به زن پرداخت نموده و سپس مابقی مهریه را به صورت ماه به ماه پرداخت خواهد کرد.

ناتوان بودن از پرداخت مهریه

چنانچه مرد از پرداخت مهریه ناتوان باشد دادگاه بازهم مهریه را قسط بندی خواهد کرد تا مرد بتواند آن را پرداخت کند. در این مورد مرد ‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست تلاش بیشتری کند تا زودتر مهریه را پرداخت کند چون هیچ پیش قسطی پرداخت نکرده است.

پرداخت اقساط تعیین شده مهریه چقدر طول ‌‌‌‌‌‌‌می‌کشد ؟

مدت زمان پرداخت قسط‌‌‌‌‌‌‌‌های مهریه با توجه به شرایط مالی مرد و همچنین مبلغ مهریه در نظر گرفته ‌‌‌‌‌‌‌می‌شود. برای مثال ممکن است مرد بتواند مهریه را در چند ماه بپردازد و در برخی موارد نیز پرداخت مهریه چند سال به طول ‌‌‌‌‌‌‌می‌انجامد.

اگر مرد توانایی پرداخت مهریه به طور کامل را داشته باشد باز هم مهریه به صورت اقساط پرداخت ‌‌‌‌‌‌‌می‌شود ؟

اگر مرد توانایی پرداخت مهریه به طور کلی را داشته باشد دادگاه مهریه را قسط بندی نخواهد کرد و مرد موظف است که تمام آن ‌را در کوتاه‌ترین زمان به زن پرداخت کند.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اقساط مهریه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون اقساط مهریه پاسخ دهند

سوالات متدوال

آیا ‌‌‌‌‌‌‌می‌توان مهریه را قسط بندی کرد ؟

بله مهریه با توجه به شرایط مرد قسط بندی خواهد شد.

مدت زمان پرداخت اقساط مهریه چقدر است ؟

مدت زمان پرداخت قسط با توجه به میزان مهریه و شرایط مالی مرد تعیین خواهد شد و برای هر فرد متفاوت خواهد بود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اقساط مهریه | نحوه قسط بندی و شرایط پرداخت اقساط مهریه



:: برچسب‌ها: اقساط مهریه | نحوه قسط بندی و شرایط پرداخت اقساط مهریه ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

اتحاديه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران و یا اتحادیه صنف فروشندگان مصالح ساختمانی در تهران جهت صدور و تمدید جواز، ساماندهی صنوف، آموزش و نظارت تاسیس شده است. مصالح ساختمانی و مشتقات آن یکی از مواد اصلی و کاربردی در صنعت ساختمان سازی می‌باشد. گرچه استفاده و بهره برداری از مصالح ساختمان فقط محدود به عرصه ساختمان سازی نیست و در صنایع مختلف نقش کلیدی را ایفا می‌کند. همین اهمیت سبب شد تا در سال1345 در تهران با حضور پیشکسوتان صنف ، تجار و واردکنندگان با هدف سازماندهی به صنف مصالح اتحادیه صنف فروشندگان مصالح ساختمان شهرستان تهران تشکیل شود. در ادامه به معرفی بیشتر این اتحادیه می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی به کسب و کارها می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحاديه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران | آدرس و تلفن

اعضای اتحاديه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران

هر شخصی که شاغل در زمینه فروش مصالح و مواد ساختمانی است و پروانه کسب نیز دارد جزو اتحادیه فروشاندگان مصالح تهران محسوب می‌گردد. هدف از تشکیل این اتحادیه حفظ و حمایت از حقوق صنفی و پیشرفت اقتصادی است. حداقل تعداد برای تشکیل اتحادیه باید ۵۰ صنف باشد.

هیات مدیره اتحاديه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران

هیئت رییس این اتحادیه دارایی 7 عضو می باشد. ریاست اتحادیه در حال حاضر برعهده حمید رضا رستگار می‌باشد. بعد از رئیس یک نایب رئیس اول و یک نائب رئیس دوم می‌باشد. این اتحادیه دارای یک خزانه دار و بازرس و یک عضو می‌باشد. مدت زمان عضویت در هیات رئیس چهار سال است. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هیات رئیس بلامانع می‌باشد.

وظائف اتحاديه

اتحاديه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران وظائف زیر را بر عهده دارد :

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوی اتاق اصناف تهران طبق قوانین و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهای ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضویت برای تامین هزینه‌های عمومی

۳/تنظیم بودجه سال بعد اتحادیه. این برنامه بودجه باید حداکثر تا اول بهمن هر سال برای رسیدگی و تصویب به اتاق اصناف تحویل داده شود.

۴/تنظیم ترازنامه سالانه تا پایان خرداد ماه سال بعد و تحویل آن به اتاق اصناف.

۵/ایجاد تسهیلات مورد نیاز آموزش عمومی، حرفه‌ای و هنری هر فرد صنفی، مستقلا یا با کمک سازمان‌های دولتی و خصوصی. همچنین همکاری‌های لازم با وزارت کار و امور اجتماعی برای تامین سرمایه طبق مقررات

۶/ایجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفی و انواع پروانه‌های فروشندگان مصالح ساختمانی تهران و تغییرات لازم در هریک و تحویل به اتاق اصناف به منظور رسیدگی و تصويب

۷/ تدوین آئین نامه‌های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی، تشکیلاتی و سایر مقررات اختصاصی

۸/ نظارت بر اجرای صحیح تصمیماتی که اتاق اصناف در خصوص ساعات کار و تعطیلات فروشندگان مصالح ساختمانی می‌گیرد

۹/تشکیل یک کمیسیون حل اختلاف برای رسیدگی به اختلافات افراد صنفی

۱۰/اظهار نظر درباره محدوده صنفی فروشندگان مصالح ساختمانی تهران برای متقاضیان پروانه‌های جدید

۱۱/ تشکیل کمیسیون فنی برای رسیدگی به شکایات مشتریان و نظارت بر حسن انجام کار و رعايت مقررات واصول کسب توسط فروشندگان مصالح ساختمانی

۱۲/ معرفی یک نفر از میان اعضا به عنوان نماینده اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران در اتاق اصناف تهران

برای شرکت در آزمون و امتحان کسب و کار، وارد سامانه آموزش اصناف بشوید.

منبع درآمد اتحاديه ها

هر اتحادیه‌ای هزینه‌هایی دارد که برای پرداخت این هزینه‌ها نیاز به یک یا چند منبع درآمد است. اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران درآمد خود را از طرق زیر تامین می‌نماید.

۱/ حق عضویت پرداخت شده چه از سوی اعضای جدید که باید حق ورودی هم بپردازند و چه از سوی اعضای قدیمی که فقط عضویت خود را تمدید می‌کنند.

۲/ دریافتی از طریق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشی، اداری، فنی و انتشاراتی

۳/ کمک‌های اتاق اصناف به این اتحادیه که با تایید و نظارت کمیسیون‌ صورت می‌گیرد

۴/ هدایای اهدائی و اعانات

آدرس و شماره تماس اتحاديه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران

آدرس : تهران_ خیابان انقلاب ، نرسیده به میدان فردوسی ، خیابان کندوان ، سر کوچه مهرانی پلاک 12

شماره تماس : 66716905

برای دریافت مشاوره حقوقی به کسب و کارها می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحاديه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران | آدرس و تلفن



:: برچسب‌ها: اتحاديه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران | آدرس و تلفن ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

امروزه اسناد کاربرد‌‌‌‌های بسیار زیادی در مراجع قضایی دارند. معمولا افراد با استفاده از سندی که در اختیار دارند اقدام به اثبات حقانیت خود در دادگاه‌‌‌ ‌‌‌می‌کنند. اما در برخی موارد‌‌‌ دیده ‌‌‌می‌شود که دادگاه در خصوص برخی اسناد قرار‌‌‌‌های مختلفی را صادر ‌‌‌می‌کند. یکی از انواع قرار‌‌‌‌هایی که‌‌‌ در خصوص اسناد‌‌‌ صادر ‌‌‌می‌شود، قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند ‌‌‌می‌باشد. این قرار به منظور تشخیص اصل بودن سند صادر ‌‌‌می‌شود. در ادامه قصد داریم در مورد قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند توضیحات مفید و مختصری را خدمت شما عزیزان ارائه نماییم، با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.
منبع: قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند

قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند چیست‌‌‌‌‌‌ ؟

همانطور که در بالا گفتیم اسناد معمولا در دعاوی مختلف مورد استفاده قرار ‌‌‌می‌گیرند. اما در برخی از دعاوی دیده ‌‌‌می‌شود که یکی از طرفین دعوا نسبت به سند ارائه شده از طرف مقابلش شک و تردید داشته و ادعای جعل ‌‌‌می‌نماید. یعنی فرد از اصالت سند اطمینان ندارد و ادعا ‌‌‌می‌کند که سند جعلی ‌‌‌می‌باشد.

در این صورت اگر برخی شرایط وجود داشته باشند، دادگاه قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند را صادر ‌‌‌می‌کند. با صدور این قرار دادگاه با انجام روش‌‌‌‌های مختلف جعلی یا اصل بودن سند را احراز ‌‌‌می‌کند. پس ‌‌‌می‌توان گفت که این قرار برای اینکه از اصالت سند اطمینان حاصل شود صادر و به اجرا در ‌‌‌می‌آید.

شرایط اجرای قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند

برای اجرای قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند ‌‌‌می‌بایست برخی شرایط وجود داشته باشند. عدم وجود این شرایط باعث ‌‌‌می‌شود که دادگاه از به اجرا در آوردن این قرار خودداری کند. در زیر شرایط رسیدگی به صحت و اصالت سند را نام برده‌‌‌‌‌ایم:

  • این قرار تنها در صورتی اجرا ‌‌‌می‌شود که نسبت به اصالت سند اعتراض و ادعای جعل شده باشد.
  • برای رسیدگی به این قرار ‌‌‌می‌بایست فرد استفاده کننده از سند، آن را در زمان تعیین شده به دادگاه ارائه نموده باشد.
  • برای به اجرا درآوردن این قرار ‌‌‌می‌بایست فردی که از سند استفاده کرده است، حتی در صورت اعتراض به جعلی بودن آن نیز، از سند استفاده کند. چنانچه شخص در صورت اعتراض طرف مقابل اقدام به مسترد نمودن سند کند، دادگاه از اجرای قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند امتناع خواهد کرد.
  • سندی که قرار‌‌‌ است اصالت آن احراز شود، ‌‌‌می‌بایست در دعوای طرفین تاثیر داشته باشد.

نحوه رسیدگی به صحت و اصالت سند

برای رسیدگی به صحت و اصالت سند دادگاه ابتدا شرایط ذکر شده در بالا را در نظر ‌‌‌می‌گیرد. در صورت وجود این شرایط رسیدگی به اصالت سند مورد اعتراض آغاز ‌‌‌می‌شود. برای رسیدگی به صحت و اصالت سند دادگاه از روش‌‌‌‌هایی مثل تطبیق سند با اسناد مسلم الصدور، تحقیق از گواهان و آگاهان، دقت در نوع خط و امضای سند و… اصالت آن را احراز ‌‌‌می‌نماید.

اما اگر شرایط به اجرا در آوردن قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند وجود نداشته باشند، دادگاه دعوا را ادامه داده و در قرار یا حکمی که صادر ‌‌‌می‌کند علت‌‌‌‌های عدم اجرای قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند را ذکر ‌‌‌می‌نماید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص قرار ر‌سیدگی به صحت سند، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون قرار رسید‌گی به صحت سند پاسخ دهند.

سوالات متداول

قرار رسید‌گی به صحت و اصالت سند به چه منظور صادر ‌‌‌می‌شود‌‌‌‌‌‌ ؟

این قرار همانطور که از نامش مشخص است به منظور احراز و اثبات صحت و اصالت سند صادر ‌‌‌می‌شود.

اگر سند مورد اعتراض در دعوای طرفین تاثیرگذار نباشد باز هم قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند به اجرا در ‌‌‌می‌آید‌‌‌‌‌‌ ؟

خیر، در صورت تاثیر گذار نبودن سند، دادگاه این نوع قر‌ار را اجرا نخواهد کرد.



:: برچسب‌ها: قرار رسیدگی به صحت و اصالت سند ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

همان طور که مستحضر هستید، سازمان‌‌‌‌‌ها و اداراتی که دولتی ‌‌‌‌می‌باشند برای تأمین تما‌‌‌‌می کالاها و خدماتی که نیاز دارند، ‌‌‌‌می‌بایست مناقصه برگزار نمایند. مناقصه‌‌‌‌‌‌ای که در آن به تما‌‌‌‌می شهروندان فرصت داده ‌‌‌‌می‌شود تا با شرایط یکسان در آن شرکت کنند مناقصه عمومی نامیده ‌‌‌‌می‌شود.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 

مناقصه چیست ؟

برای تعریف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این واژه نیز ‌‌‌‌می‌توانیم بر حسب قانون برگزاری مناقصات و قانون محاسبات عمومی، مناقصه را به عنوان یک فرآیند رقابتی بدانیم که با استفاده از آن، دولت و سازمان‌‌‌‌‌هایی که به دولت وابسته هستند،‌ اشیا و کالاها و همچنین خدماتی را که به آن نیاز دارند با نازل‌ترین قیمت خریداری ‌‌‌‌می‌نمایند.

البته نکته‌‌‌‌‌‌ای در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این نوع از روش خریداری وجود دارد که لازم است بدانید این است که در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این نوع از رقابت، فردی به عنوان پیروز معرفی ‌‌‌‌می‌گردد که کمترین بهای کالا و یا خدمات را پیشنهاد داده باشد و باید قیمت متناسب باشد.

مناقصه نیز به دلیل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این که با کمترین قیمت انجام ‌‌‌‌می‌گیرد، با‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این نام خوانده ‌‌‌‌می‌شود.

درست در نقطه مقابل مناقصه، ترتیباتی با عنوان مزایده قرار داده شده است که بر اساس آن، دولت تما‌‌‌‌می کالاهای مازاد خود را با بالاترین قیمت ممکن به فروش ‌‌‌‌می‌رساند و بنابر همین دلایل است که آن را مزایده ‌‌‌‌می‌خوانند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مناقصه کلیک کنید. 

 

انواع مناقصه به چه صورت هستند ؟

مناقصات را از نظر مراحل بررسی و روش دعوت مناقصه گران به دو دسته تقسیم ‌‌‌‌می‌نمایند که آن‌‌‌‌‌ها را ‌‌‌‌می‌توان به شرح ذیل بیان نمود.

از نظر مراحل بررسی به دو دسته تک مرحله‌‌‌‌‌‌ای و دو مرحله‌‌‌‌‌‌ای تقسیم ‌‌‌‌می‌شوند.

همچنین از نظر روش دعوت مناقصه گران هم دو دسته مناقصه عمو‌‌‌‌می و مناقصه محدود وجود دارد.

مناقصه عمومی چه نوع مناقصه‌‌‌‌‌‌ای است ؟

لازم به ذکر است که برای برگزاری مناقصات به روش درست و اصولی، قانونی تحت عنوان قانون برگزاری مناقصات تنظیم شده است.

در ماده 4‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این قانون بیان شده اس که مناقصه محدود، به مناقصه‌‌‌‌‌‌ای گفته ‌‌‌‌می‌شود که در آن سازمان مربوطه تشخیص ‌‌‌‌می‌دهد که‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این مناقصه ‌‌‌‌می‌بایست میان تنها تعدادی از مناقصه گران و یا پیمانکارانی که قبلا سازمان، صلاحیت آن‌‌‌‌‌ها را تأیید کرده است انجام شود.

اما در مناقصه عمومی، از طریق یک آگهی که به صورت عمو‌‌‌‌می می‌باشد به تما‌‌‌‌می مناقصه گران، فراخوان مناقصه داده ‌‌‌‌می‌شود.

مناقصه عمو‌‌‌‌می را در واقع ‌‌‌‌می‌توان به عنوان یک مسابقه در نظر گرفت که در آن انجام یک عمل خاص و یا خرید یک نوع کالا که مورد نیاز دولت ‌‌‌‌می‌باشد به وسیله اعلان عمو‌‌‌‌می به تما‌‌‌‌می داوطلبانی که به صورت احتمالی پیمانکار ‌‌‌‌می‌باشند، ابلاغ می‌گردد تا سرانجام یک نفر به عنوان برنده اعلام شود.

برنده مناقصه فردی ‌‌‌‌می‌باشد که کمترین قیمت را پیشنهاد داده است و سرانجام دولت با وی قرارداد مذکور را ‌‌‌‌می‌بندد و انجام امور و وظایف محوله به وی سپرده ‌‌‌‌می‌شود.

برگزاری مناقصه عمومی به چه شکلی است ؟

شایان ذکر است که جهت برگزاری مناقصات عمومی، لازم است تا اطلاع رسانی به صورت کاملا دقیق در خصوص مناقصات صورت بگیرد.

طبق قانون برگزاری مناقصات تما‌‌‌‌می مواردی را که ‌‌‌‌می‌بایست در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این فرآیند رعایت شوند بیان نموده است. برگزاری مناقصات عمو‌‌‌‌می نیازمند فراخوان مناقصه عمو‌‌‌‌می‌‌‌‌ می‌باشد که در دو تا سه نوبت و آن هم حداقل در یکی از روزنامه‌‌‌‌‌های کثیرالانتشار کشوری و یا استانی (استان مربوط به محل برگزاری مناقصه) منتشر می‌گردد.

مناقصه گزار علاوه بر موارد بالا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این اجازه را دارد تا از طریق سایر رسانه‌‌‌‌‌ها مانند رسانه‌‌‌‌‌های گروهی و ارتباط جمعی و یا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این که از طریق شبکه‌‌‌‌‌های اطلاع رسانی، فراخوان خودش را منتشر نماید.

علاوه بر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این مواردی که بیان شدند مطابق با قانون برگزاری مناقصات، دولت موظف ‌‌‌‌می‌باشد تا بانک اطلاعات و پایگاه ملی اطلاع رسانی مناقصات را‌‌‌‌‌‌ ایجاد کند.

از طریق‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این پایگاه و بانک اطلاعاتی تما‌‌‌‌می اطلاعاتی که در زمینه مناقصات و ترک آن‌‌‌‌‌ها وجود دارد، از طریق شبکه ملی اطلاع رسانی مناقصات در اختیار عموم افراد قرار خواهد گرفت.

شرایط شرکت در مناقصه عمومی چگونه است ؟

معمولا برای‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این که فردی بتواند در مناقصات شرکت نماید، ‌‌‌‌می‌بایست یک سری شرایط را دارا باشد که ‌‌‌‌می‌توان آن‌‌‌‌‌ها را به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این صورت بیان کرد:

  1. دارا بودن شخصیت حقوقی مستقل برای فرد شرکت کننده در مناقصه.
  2. داشتن تخصص‌‌‌‌‌های لازم و توانایی انجام کار، همچنین وجود تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای انجام کار.
  3. وجود توانایی مالی و فنی کافی به منظور اجرای موضوعی که برایش قرارداد بسته ‌‌‌‌می‌شود.
  4. توانایی ارائه ضمانت نامه معتبر به منظور اجرای درست و به موقع کار محوله.
  5. دارا بودن شناسه ملی و شماره اقتصادی برای مجموعه‌‌‌‌‌‌ای که در مناقصه شرکت نموده است.
  6. قابلیت انطباق موضوع مناقصه با موضوعی که شرکت در آن حیطه فعالیت دارد و در اساسنامه‌اش هم ذکر شده است.
  7. ارائه دادن آگهی تأسیس شرکت و آخرین آگهی تغییراتی که در شرکت به وجود آمده است.
  8. مراجع ذی صلاح نیز باید متناسب با موضوعی که مناقصه دارد، یک گواهی صلاحیت معتبر با درج اعتبار زمانی مناسب و به اندازه، ارائه بدهند.

این نکته را نیز مد نظر قرار بدهید که با توجه به هر نوع مناقصه‌‌‌‌‌‌ای، امکان دارد که شرایط شرکت در آن مناقصه نیز کمی متفاوت باشد.

در واقع هر مناقصه‌‌‌‌‌‌ای متناسب با موضوعی که دارد، شرایطی را برای افراد در نظر ‌‌‌‌می‌گیرد و آن را به کار ‌‌‌‌می‌بندد.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مناقصه عمومی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون مناقصه عمومی پاسخ دهند.

 

سوالات متداول

1. برگزاری مناقصه عمو‌‌‌‌می بر اساس قانون به چه معنی ‌‌‌‌می‌باشد ؟

به مناقصه‌‌‌‌‌‌ای که عموم مناقصه گران اجازه دارند تا در آن شرکت کنند، به عنوان مناقصه عمو‌‌‌‌می شناخته ‌‌‌‌می‌شود و اصول برگزاری آن زیر نظر قانون برگزاری مناقصات بررسی ‌‌‌‌می‌گردد.

2. مناقصات عمو‌‌‌‌می به چه صورتی به اطلاع عموم افراد ‌‌‌‌می‌رسند ؟

بر حسب قانون، دولت مکلف شده است تا تما‌‌‌‌می اطلاعاتی که در رابطه با مناقصات وجود دارند، در یک پایگاه جامع مورد انتشار قرار بدهد و عموم افراد را از آن‌‌‌‌‌ها مطلع سازد.

3. مخاطبین مناقصه عمو‌‌‌‌می چه افرادی هستند ؟

عموم مردم که به عنوان پیمانکار مورد شناسایی قرار ‌‌‌‌می‌گیرند،‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این امکان را دارا هستند تا بتوانند در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این مناقصه شرکت کنند



:: برچسب‌ها: مناقصه عمومی | نحوه برگزاری – شرایط شرکت در مناقصات عمومی ,
:: بازدید از این مطلب : 401
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

ازدواج در زمان عده چه شرایطی دارد؟ هنگام جدایی یک زوج ، زن تا موعد خاصی اجازه ازدواج ندارد. به این زمان عده می‌گویند. عده دارای انواع مختلفی، مانند عده طلاق، عده فوت و… است. حال اگر زنی در زمان عده ازدواج نماید چه اتفاقی می‌افتد؟ و حکم ازدواج در زمان عده زن چه می‌باشد؟ در ادامه این مطلب به مسئله ازدواج زن در زمان عده می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: ازدواج در زمان عده | حکم ازدواج در زمان عده

ازدواج در زمان عده

عده به مدت زمانی گفته می‌شود که زن پس از جدایی از شوهر در آن مدت اجازه ازدواج ندارد. هنگامی که زن و شوهر به دلایل مختلفی از یکدیگر جدا می‌شوند تا مدت معینی زن باید در عده بماند و ازدواج نکند. عده با توجه به نحوه جدایی زن و شوهر، دارای انواع مختلفی است. که شامل عده طلاق، عده وفات، عده بذل مدت و عده تمام شدن ازدواج موقت می‌گردد.

حکم عده از قرآن گرفته‌شده است لذا عده یک حکم شرعی است که در قانون ما نیز آمده است. بنابراین نگهداشت عده واجب است. ازدواج در زمان عده زن، مشکلات زیادی را به دنبال دارد. اگر زن و مردی در زمان عده زن ازدواج کنند. در آن صورت تا ابد به یکدیگر حرام می‌شوند و نیز برای همیشه ازدواج آن‌ها باطل می‌گردد.
ازدواج در زمان عده زن چه حکمی دارد ؟

ازدواج در ایام عده دو حالت دارد. حالت اول زمانی است که هنگام ازدواج، زن یا مرد از ایام عده زن مطلع باشد. همچنین آگاه باشد که ازدواج در این زمان حرام است. در این صورت ازدواج برای او تا ابد حرام خواهد شد. حالت دوم زمانی است که طرفین ازدواج از ایام عده مطلع نباشند. یا اینکه ندانند ازدواج در ایام عده حرام است. در چنین حالتی اگر نزدیکی میان مرد و زن رخ دهد، زن بر آن مرد حرام خواهد شد. و اگر نزدیکی میان آن دو انجام‌نشده باشد آن وقت زن و مرد بر هم حرام نمی‌شوند.

علاوه بر این دو حالت، مورد دیگر نیز قابل پیش‌بینی است. آن هم زمانی است که فردی با وکالت از جانب زن و مرد عقد میان آن‌ها را خوانده باشد. و عقد ازدواج را زن یا مرد خودشان انجام نداده باشند. در این صورت چه نزدیکی اتفاق بیافتند و چه نزدیکی صورت نگیرد؛ زن و مرد به هم حرام ابدی نمی‌شوند. و پس از پایان زمان عده زن می‌توانند ازدواج نمایند.

جرم و مجازات ازدواج در زمان عده

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم ازدواج در زمان عده موجب حرام شدن زن و مرد به یکدیگر می‌شود. همچنین ازدواج در زمان عده در قانون ما جرم انگاری شده است. یعنی به عنوان یک جرم تلقی می‌شود و برای آن مجازات تعیین‌شده است. مجازات افراد عادی که مرتکب این جرم شده اند با سردفتران ازدواج که مرتکب جرم گردند متفاوت خواهد بود.

مجازات افراد عادی

هنگامی که اشخاص و شهروندان عادی مرتکب ازدواج در زمان عده شوند. بر اساس قانون مجازات اسلامی مجرم شناخته می‌شوند. و به حبس و جزای نقدی محکوم می‌گردند. مطابق ماده 643 قانون مجازات اسلامی، مجازات ازدواج در زمان عده برای افراد عادی شامل 6ماه تا یک سال حبس و جزای نقدی از 50 تا 300 میلیون ریال و تا 74 ضربه شلاق می‌شود.

بر اساس ماده 644 همین قانون؛ اگر مردی، زنی که در عده ازدواج قرار دارد را به ازدواج خود درآورد و این ازدواج موجب مواقعه نشود. در این حالت مرد به 6ماه تا دو سال حبس و 25 تا 100 میلیون ریال محکوم می‌گردد. حال اگر زنی که در عده قرار دارد خود را به عقد شخصی درآورد اما این عقد به مواقع منتهی نگردد. زن نیز به 6ماه تا 2 سال حبس و 25 تا 100 میلیون ریال جزای نقدی محکوم می‌شود.

در صورتی که ازدواج در زمان عده به مواقعه منتهی گردد. در این صورت زنا در نظر گرفته می‌شود و مشمول مجازات زنا می‌شوند.

مجازات سردفتران

اگر سردفتران ازدواج، جرم ازدواج در عده را مرتکب شوند. در این صورت بر اساس ماده 643 قانون مجازات اسلامی مجرم محسوب می‌شوند و مجازات می‌گردند. سردفتران ازدواج علاوه بر مجازات حبس، جزای نقدی و شلاق که در قانون 643 قانون مجازات اسلامی ذکرشده است. از تصدی‌گری دفتر اسناد رسمی نیز تا همیشه منع می‌گردند.
خواستگاری از زن در زمان عده چه حکمی دارد ؟

خواستگاری از نظر قانونی و شرعی می‌توانیم به دو نوع تقسیم کرد. که شامل خواستگاری بی‌پرده و با صراحت و همچنین خواستگاری به کنایه می‌گردد. عده زن علاوه بر اقسام مختلفی که نام بردیم به طور کلی به دو قسم عده رجعی یا عده بائن تقسیم می‌شود. در عده رجعی، پس از طلاق مرد می‌تواند پیش از آن که موعد عده زن به پایان برسد به همسر خود بازگردد. اما در عده بائن پس از جدایی مرد حق رجوع و بازگشت به همسر خود را نخواهد داشت.

حال برای پاسخ به این سؤال که خواستگاری در زمان عده زن چه حکمی دارد باید شرایط مذکور رو در نظر بگیریم. به لحاظ شرعی خواستگاری از زنی که در عده رجعی باشد چه به صورت تصریحی و چه به صورت کنایه حرام است. به این دلیل که زنی که در عده رجعی قرار دارد به نوعی هنوز در علقه زوجیت قرار دارد. اما اگر زنی در عده بائن باشد اوضاع متفاوت است. خواستگاری به صورت تصریح و بی‌پرده از زن در عده بائن جایز نیست. اما امکان خواستگاری به صورت کنایه و تعریض ایرادی ندارد.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقی در مورد ازدواج در زمان عده می‌توانید از خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی وکیل دات کام استفاده نمایید. همچنین با عضو شدن در کانال تلگرام وکیل دات کام از جدیدترین مطالب حقوقی مطلع شوید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ازدواج در زمان عده ، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ازدواج در زمان عده پاسخ دهند.

سؤالات متداول

ازدواج در زمان عده چه حکمی دارد ؟

در صورتی که طرفین از در عده بودن زن مطلع باشند ازدواج باطل و ازدواج بر آن‌ها حرام می‌شود. اگر از در عده بودن و حرمت ازدواج در این زمان مطلع نباشند. در صورت نزدیکی بر هم حرام می‌شوند و در صورت عدم نزدیکی حرام نمی‌گردند.

آیا ازدواج در زمان عده در قانون ایران جرم است ؟

بله، بر اساس ماده 643 و 644 قانون مجازات اسلامی ازدواج در زمان عده جرم است و شامل مجازات حبس، جزای نقدی و شلاق می‌شود.



:: برچسب‌ها: ازدواج در زمان عده | حکم ازدواج در زمان عده ,
:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 5 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

ولی قهری در قانون چه کسی است؟ همه ما در زمان تولد احساس ضعف و ناتوانی می‌کنیم و نیاز به مراقبت داریم‌. از دیرباز تا کنون‌‌‌‌‌‌‌ این وظیفه والدین بوده است که از فرزند خود مراقبت کنند. شرع مقدس اسلام و قانون ایران هم والدین را موظف ‌‌می‌داند تا از فرزندان خود مراقبت کنند. در بین والدین با وجود جایگاه والایی که مادر دارد اما پدر حکم ستون و اساس خانواده را دارد. حتی ماده 1105 قانون مدنی ریاست خانواده را از خصایص مرد ‌‌می‌داند. به جهت‌‌‌‌‌‌‌ اینکه به طور معمول‌‌‌‌‌‌‌ این مرد خانواده است که نان آور و مدیر خانواده ‌‌می‌باشد و قانون ولایت فرزندان را نیز به پدر داده است. در ادامه به توضیح تفصیلی مفهوم ولی قهری می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: ولی قهری | ولایت قهری پدر و جد پدری و حدود اختیارات

ولایت چیست ؟

ولایت ریشه عربی دارد و از کلمه ولی است. « ولی» در لغت نامه به معنای یاری دهنده و مددکار است‌.

در اصطلاح ولایت به معنی نگهداری و مراقبت از شخص ضعیف‌‌تر است. ولایت به معنی داشتن اختیار در برخی یا تمام امور شخصی دیگر به حکم قانون است.

ولایت قهری پدر و جد پدری

قانون و شرع مقدس ولایت فرزند را به پدر و جد پدر او داده است‌. بر همین اساس یک باب کامل از کتاب قانون مدنی به موضوع ولایت قهری پدر اختصاص داده شده است. بر اساس ماده 1180 قانون مدنی پدر و جد پدری ولی قهری کودک محسوب ‌‌می‌شوند.‌‌‌‌‌‌‌ این ولایت از‌‌‌‌‌‌‌ این جهت قهری است که قانون آن را تعیین کرده و یک امر اجباری است که نمی‌توان برخلاف آن عمل کرد.‌‌‌‌‌‌‌ این ولایت در مورد کلیه امور حقوقی و مالی کودک است.

با توجه به ماده 1181 قانون مدنی پدر و جد پدری به طور موازی با هم بر فرزند ولایت دارند و تقد‌‌می برای یکی از آن‌ها تعیین نشده است. اما بر اساس آنچه در عرف معمول است تا زمان حضور پدر‌، او مقدم است و جد پدری دخالتی نمی‌کند‌. در صورت اختلاف نظر هم پدر مقدم ‌‌می‌باشد.

اشخاص تحت ولایت

بر اساس ماده 1108 قانون مدنی اشخاصی که تحت ولایت هستند به شرح زیرند:

1/ اشخاص صغیر.

2/ اشخاص غیر رشید یا سفیه.

3/ اشخاص مجنون یا دیوانه.

از منظر قانونی اشخاص سفیه و مجنون تا زمانی که کودک هستند به دلیل صغر تحت ولایت پدر و جد پدری هستند. بعد از بزرگ شدن و رسیدن به سن بلوغ در صورتی که تغییری در وضعیت آن‌ها ایجاد نشود و به اصطلاح‌‌‌‌‌‌‌ این سفاهت و جنون تا بعد بلوغ هم ادامه یابد همچنان پدر و جد پدری ولی هستند. به طور مثال فرزندی دیوانه است و حتی بعد از رسیدن به سن بلوغ باز هم دیوانه باشد در‌‌‌‌‌‌‌ این صورت ولایت پدر و جد پدری باقی است.

حدود اختیارات ولی قهری

بر اساس ماده 1183 قانون مدنی ولی در کلیه امور مربوط به اموال و دارایی و حقوق مالی مولی علیه خود نماینده قانونی او محسوب ‌‌می‌شود. البته ولی حق ندارد از‌‌‌‌‌‌‌ این حقی که قانون برای او قرار داده است سوءاستفاده نماید و اموال طفل را هدر کند بلکه همواره باید مصلحت طفل را در نظر بگیرد‌.

طفل بعد از رسیدن به سن بلوغ و زوال حجر حق فسخ یا ابطال اعمال حقوقی ولی را ندارد مگر‌‌‌‌‌‌‌ اینکه ثابت کند که اقدام ولی بر خلاف مصلحت او بوده است. به طور مثال ولی یک ماشین را ‌‌می‌فروشد‌‌‌‌‌‌‌ این معامله او صحیح است و مولی علیه بعد از بلوغ یا رفع حجر نمی‌تواند‌‌‌‌‌‌‌ این معامله را رد کند‌. اما اگر ثابت کند که‌‌‌‌‌‌‌ این معامله به ضرر او بوده و مصلحتش رعایت نشده ‌‌می‌تواند آن را برهم بزند.

البته علاوه بر امور مالی در مورد دختر باکره پدر و جد پدری نسبت به ازدواج او ولایت دارند و عهده دار تصمیم گیری برای ازدواج او هستند.‌‌‌‌‌‌‌ این موضوع فقط برای دختران باکره است.

سقوط ولایت قهری

اصلی‌ترین مورد سقوط ولایت رسیدن فرزند به بلوغ است یعنی دختر به نه سال و پسر به پانزده سال برسد. رفع حجر نیز عامل بسیار مهمی است مثلا مجنون عقل خود را باز یابد.

با توجه به ماده 1182 قانون مدنی در صورت محجور شدن پدر و جد پدری یا یکی از آن‌ها ولایت او ساقط ‌‌می‌شود‌. البته به نظر برخی از حقوق دان‌‌‌ها محجور شدن ولی سبب سقوط ولایت نیست و فقط یک مانع است که ولایت را به حالت تعلیق در ‌‌می‌آورد‌. زیرا بعد از زوال حجر دوباره حق ولایت قهری پدر و جد پدری به او برگردانده ‌‌می‌شود.

عزل ولی قهری

قطعا ولی نسبت به مولی علیه خود امین محسوب ‌‌می‌شود و باید مانند یک امانتدار از اموال مولی علیه نگهداری کند. در صورتی که امین در امور مالی مصلحت را رعایت نکند به جرم خیانت در امانت محکوم ‌‌می‌شود و مجازات می‌گردد‌. حتی به دلیل‌‌‌‌‌‌‌ اینکه ولی است مجازات او تشدید می‌گردد.

بر اساس ماده 1184 قانون مدنی در صورتی که اقدامات ولی سبب ضرر مولی علیه شود‌، دادگاه ولی را عزل ‌‌می‌کند‌. او از تصرف در اموال منع ‌‌می‌شود و برای اداره اموال و دارایی‌‌‌های مولی علیه شخصی به عنوان قیم تعیین می‌گردد تا عهده دار اداره اموال بشود.

این عزل باید به درخواست اقارب مولی علیه باشد اما به دلیل اهمیت مصلحت محجور بر اساس ماده 1185 قانون مدنی به مدعی العموم نیز‌‌‌‌‌‌‌ این حق داده شده است که در صورت مشاهده تخلف، درخواست عزل ولی و انتصاب قیم از حوزه قضایی را بنماید.

ضم امین در کنار ولی قهری

گاهی پیش ‌‌می‌آید که ولی دیگر قادر به اداره اموال مولی علیه نیست. بخش دوم ماده 1184‌‌‌‌‌‌‌ این موارد را مشخص کرده است‌. از جمله مواردی که ولی همچنان در جایگاه خود است و ‌‌می‌تواند تصمیم بگیرد ولی در کنار او شخصی به عنوان امین تعیین ‌‌می‌شود به شرح زیر است:

1/ عدم توانایی به دلیل بیماری یا پیری.

2/ غیبت یا در حبس بودن ولی.

در صورت وجود هر یک از موارد بالا اگر خود ولی شخصی را برای اداره امور تعیین نکند بر اساس ماده 1184 قانون مدنی دادگاه صالح ضم امین ‌‌می‌نماید‌. یعنی شخصی را ضمیمه ‌‌می‌کند تا کمک ولی باشد. در‌‌‌‌‌‌‌ این صورت تصمیمات ولی نافذ است فقط یک شخص به عنوان امین به او در اداره اموال کمک ‌‌می‌کند.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقی در مورد ولایت قهری پدر و جد پدری می‌توانید از خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی وکیل دات کام استفاده نمایید. همچنین با عضو شدن در کانال تلگرام وکیل دات کام از جدیدترین مطالب حقوقی مطلع شوید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ولی قهری، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ولی قهری پاسخ دهند.

سوالات متداول

ولایت قهری فرزند با چه کسی است ؟

با پدر و جد پدری فرزند است‌ که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

در صورت اختلاف نظر بین پدر و جد پدر نظر کدام اولویت دارد ؟

پدر و جد پدری به صورت هم ارز با هم ولایت دارند ولی در صورت اختلاف از جهت عرفی نظر پدر مقدم است که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

پدر و جد پدری در چه مسائلی اختیار دارند ؟

ولایت پدر و جد پدری فقط در امور مالی است که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: ولی قهری | ولایت قهری پدر و جد پدری و حدود اختیارات



:: برچسب‌ها: ولی قهری | ولایت قهری پدر و جد پدری و حدود اختیارات ,
:: بازدید از این مطلب : 367
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 4 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

طبق قانون مرد موظف است که هر زمان که زن مهریه‌اش را درخواست نماید آن را به طور کامل به او پرداخت کند. مهریه حق مسلم زن است و مقدار آن هر چقدر که باشد مرد موظف به پرداخت آن است. به همین دلیل قانونگذاران قوانینی را وضع نموده‌اند تا مرد امکان فرار از پرداخت مهریه را نداشته باشد. در ادامه قصد داریم در مورد موضوع زندان برای مهریه توضیحاتی را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: زندان مهریه | قانون جدید زندان برای مهریه – دریافت حکم جلب مرد
 

مهریه چیست و چه زمان باید پرداخت شود ؟

یکی از وظایفی که حین عقد نکاح به عهده مرد قرار ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌گیرد پرداخت مهریه به زن ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌باشد. مهریه مالی است که در حین عقد به زن تعلق گرفته و قانون مرد را ملزم ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌داند که آن را پرداخت نماید. میزان مهریه نیز ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست توافقی معین شود و هیچ زمان خاصی برای پرداخت مهریه در نظر گرفته نشده است. زن نیاز به زمان خاصی برای مطالبه مهریه‌اش نخواهد داشت و به محض‌ اینکه عقد نکاح خوانده شود زن ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند مهریه‌اش را طلب نماید. 

قانون ‌زندان برای مهریه

زن ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست برای مطالبه مهریه به دادگاه یا دفتر ثبت ازدواج خود مراجعه نماید. سپس ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست طی دادخواستی از دادگاه بخواهد که مهریه او را وصول نماید. دادگاه نیز مرد را از اقدام زن برای مطالبه مهریه آگاه نموده و به او یک ماه مهلت ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌دهد که مهریه را پرداخت نماید و یا اعلام کند که توانایی پرداخت آن را ندارد تا دادگاه مهریه را قسط بندی نماید.

اما اگر مرد طی‌ این یک ماه هیچ اقدا‌‌‌‌‌‌‌‌می نکند دادگاه حکم جلب او را صادر خواهد کرد. اگر پس از بازداشت مرد و مصادره اموال او مهریه وصول گردد مرد آزاد ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود اما اگر وصول نشود دادگاه آن را قسط بندی نموده و مرد موظف به پرداخت قسط آن خواهد بود.

اگر مرد طی این یک ماه درخواست صدور حکم اعسار از پرداخت مهریه بدهد تا مشخص شدن اعسار یا عدم آن امکان جلب مرد وجود نخواهد داشت.

حکم زندان برای پرداخت نکردن اقساط مهریه

چنانچه مرد اعلام کند که از پرداخت مهریه ناتوان است و بخواهد که دادگاه مهریه را قسط بندی کند دادگاه با توجه به شرایط او مهریه را برایش قسط بندی می‌کند تا بتواند آن را پرداخت کند. پس از قسط بندی مهریه مرد موظف است که اقساط مهریه را در مدت زمان معین شده توسط دادگاه پرداخت نماید. اگر مرد چندین ماه از پرداخت اقساط مهریه یا پیش پرداخت مهریه خودداری کند می‌توان حکم جلبش را دریافت کرد.

در چه مورد مرد برای عدم پرداخت اقساط مهریه به زندان ‌نمی‌رود ؟

طبق قانون جدید چنانچه در حین عقد زن و شوهر مهریه را بیش از ۱۱۰ سکه تعیین کرده باشند و پس از مطالبه، مرد تمام اقساط ۱۱۰ سکه را پرداخت کرده باشد زن ‌نمی‌تواند او را برای باقی مانده اقساط به زندان بیندازد زیرا طبق‌ این قانون مهریه بیش از ۱۱۰سکه ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست با توجه به توافق طرفین پرداخت شود و مقدار مازاد بر آن با ضمانت اجرای حبس مواجه نخواهد شد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص زندان برای مهریه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون زندان برای مهریه پاسخ دهند.

 

 

سوالات متدوال

آیا ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌توان مرد را برای عدم پرداخت مهریه جلب کرد ؟

بله.

اگر مهریه بیش از ۱۱۰سکه باشد مرد موظف به پرداخت بیش از ۱۱۰سکه است ؟

مهریه هر چقدر باشد مرد ملزم به پرداخت آن است ولی تا صد و ده سکه ضمانت اجرای زندان دارد.



:: برچسب‌ها: زندان مهریه | قانون جدید زندان برای مهریه – دریافت حکم جلب مرد ,
:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

بخشیدن مهریه بدون اذن پدر چه قوانینی دارد؟ زوج و زوجه در حین عقد مبلغی را به صورت توافقی معین می‌کنند که به این مبلغ مهریه گفته می‌شود. مهریه حقی است که پس از عقد نکاح باید توسط مرد به زن پرداخت شود و زن می‌تواند در هر زمان که بخواهد آن را مطالبه کند. بخشیدن مهریه از جمله مواردی است که توسط زنان صورت می‌گیرد و با وجود اینکه عمل پسندیده‌ایست اما ممکن است مسائلی را به همراه داشته باشد. در ادامه توضیحات کامل‌تری را در خصوص بخشیدن مهریه بدون اذن پدر بیان نموده‌ایم، با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: بخشیدن مهریه بدون اذن پدر | اجبار زن به بخشش مهریه

مهریه چیست ؟

همانطور که در بالا گفته شد مهریه حقی است که در حین عقد به زن تعلق می‌گیرد و مرد می‌بایست آن را به طور کامل پرداخت کند. میزان مهریه برای افراد مختلف متفاوت خواهد بود.

بخشیدن مهریه بدون اذن پدر

در برخی موارد دیده شده است که زن با وجود شرایط مطلوب زندگی و رضایت کامل از همسر یا به علت تسهیل طلاق و گرفتن حضانت فرزندانش اقدام به بخشش مهریه خود می‌کند. بخشش مهریه این گونه است که زن با مراجعه به دفاتر مربوطه اقرار می‌نماید که مهریه خود را دریافت کرده و یا آن را کاملا بخشیده است.

اما سوال اینجاست که آیا برای بخشش مهریه که حق مسلم زن است به اذن پدر او نیاز خواهد بود؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم که از نظر قانون برای بخشش مهریه هیچ نیازی به اذن پدر وجود ندارد و زن می‌تواند هر موقع که بخواهد مهریه خود را ببخشد. اما دفاتر ثبت اسناد برای بخشش مهریه اذن پدر را الزامی می‌دانند.

چرا دفاتر ثبت اسناد اذن پدر را برای بخشش مهریه الزامی می‌دانند ؟

همانطور که می‌دانید برای بخشش مهریه در دفاتر ثبت اسناد اذن پدر کاملا الزامی می‌باشد و دفترداران بدون اذن پدر سند بخشش مهریه را تنظیم نخواهند کرد و برای این کار خود دلایلی را بیان می‌کنند. یکی از این دلایل مشکلاتی است که پس از بخشش مهریه به وجود می‌آید.

برای مثال اگر زن مهریه خود را ببخشد و مرد بخواهد او را طلاق دهد زن پشیمان شده و اقرار خود را مبنی بر بخشش مهریه را انکار می‌کند و این اصلی‌ترین دلیلی است که دفترداران بدون اذن پدر چنین سندی را تنظیم نخواهند کرد.

با رسیدن به سن قانونی، بخشیدن مهریه در دفاتر ثبت اسناد بدون اذن پدر امکان پذیر است ؟

اگر زن کمتر از هجده سال سن داشته باشد نمی‌تواند برای بخشش مهریه خود اقدام کند اما در صورتی که سن او بیشتر باشد نیز اذن پدر برای بخشش مهریه او الزامی خواهد بود.

برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سولات متداول

آیا بخشش مهریه از نظر قانونی نیاز به اذن پدر دارد ؟

خیر. بدون اذن پدر نیز می‌توان اقدام به بخشش مهریه کرد اما دفاتر ثبت اذن پدر را الزامی می‌دانند.

پس از بخشش مهریه می‌توان آن را دوباره مطالبه کرد ؟

خیر.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: بخشیدن مهریه بدون اذن پدر | اجبار زن به بخشش مهریه



:: برچسب‌ها: بخشیدن مهریه بدون اذن پدر | اجبار زن به بخشش مهریه ,
:: بازدید از این مطلب : 329
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

حضانت فرزند بعد از طلاق با چه کسی است؟ در طول سال زوجین زیادی با وجود فرزند از یکدیگر جدا ‌‌‌‌‌می‌شوند. اگر زن و شوهر از یکدیگر جدا شوند قانون یکی از آن‌‌‌‌ها را موظف ‌‌‌‌‌می‌کند که حضانت فرزندشان را به عهده بگیرد. در ادامه قصد داریم توضیحاتی را در خصوص حضانت فرزند بعد از طلاق خدمتتان ارائه نماییم‌‌‌، با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

حضانت فرزند به چه معناست ؟

حضانت فرزند به این معناست که یکی از والدین که از دیگری صالح‌‌‌‌‌تر است موظف ‌‌‌‌‌می‌شود که فرزند را در جایی که خود زندگی ‌‌‌‌‌می‌کند ساکن نماید و تمام نیاز‌‌‌‌‌‌‌‌های روانی و تربیتی او را برطرف کند. مدت حضانت فرزند نیز با توجه به سن او و اینکه او دختر است یا پسر تعیین ‌‌‌‌‌می‌شود.

حضانت فرزند بعد از طلاق

همان طور که در بالا گفته شد سرپرست فرزند بعد از طلاق با یکی از والدین او خواهد بود. در ادامه مدت زمان حضانت فرزند پسر و فرزند دختر توسط پدر و مادر را شرح داده‌‌‌‌‌‌‌ایم.

 

فرزند پسر

مطابق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی پسر از زمان تولد تا دو سالگی تحت حضانت مادر خواهد بود. اما این ماده در سال ۱۳۸۲ اصلاح شد و طبق اصلاحیه حضانت پسر تا سن هفت سالگی به عهده مادر خواهد بود. ماده ۱۱۶۹ به این دلیل اصلاح شد که جدایی پسر از مادر در سن دو سالگی بسیار دشوار است و مادر در این سن دلبستگی بسیار زیادی به فرزند خود دارد. 

فرزند دختر

فرزند دختر نیز از زمان تولد تا سن هفت سالگی تحت حضانت مادرش خواهد بود و مادر ‌‌‌‌‌می‌بایست در این هفت سال از او به خوبی مراقبت نماید. دختر تا سن هفت سالگی از لحاظ عاطفی و روحی بسیار به مادرش احتیاج دارد و به همین دلیل است که قانوگذار حضانت او را تا سن هفت سالگی به مادرش واگذار نموده است.

گرفتن حضانت فرزند از مادر یا پدر بعد از طلاق به دلیل عدم صلاحیت

این صحیح است که فرزند پسر و دختر ‌‌‌‌‌می‌بایست تا سن هفت سالگی تحت حضانت مادر باشند اما اگر مادر دارای برخی خصوصیات اخلاقی نباشد و از نظر قانونی برای حضانت فرزند صلاحیت نداشته باشد قانون حضانت فرزند را از او سلب ‌‌‌‌‌می‌نماید. مواردی که ‌‌‌‌‌می‌توانند حضانت فرزند را از والد او یا همان مادرش سلب نمایند به شرح زیر ‌‌‌‌‌می‌باشند:

اعتیاد | حضانت فرزند بعد از طلاق

چنانچه مادر به مشروبات الکلی و مواد مخدر و‌… اعتیاد داشته باشد و اعتیاد او باعث زیان به فرزند شود حضانت فرزند از او سلب خواهد شد.

 

فساد اخلاقی

اگر مادر مبتلا به فساد اخلاقی و فحشا باشد برای حضانت فرزند نیز دارای صلاحیت نخواهد بود.

 

بیماری روانی

چنانچه مادر دچار بیماری روانی باشد و پزشک نیز این موضوع را تایید کند دادگاه حضانت فرزند را از او سلب خواهد کرد.

 

سوء استفاده

اگر مادر از فرزند سوء استفاده کند نیز قانون حضانت فرزند را از او سلب خواهد کرد. برای مثال اگر مادر فرزند را وادار کند که در جرائمی مثل فحشا‌‌‌، قاچاق و… دست داشته باشد دیگر برای حضانت او دارای صلاحیت نخواهد بود.

مواردی که در بالا نام برده شد تنها به مادر ختم نمی‌شوند و چنانچه پدر نیز دارای چنین خصوصیات اخلاقی باشد برای حضانت فرزند صلاحیت نداشته و حضانت از او سلب خواهد شد.
وضعیت حضانت فرزند بالای هفت سال بعد از طلاق والدین

پس از سن هفت سالگی پدر حضانت فرزند را به عهده ‌‌‌‌‌می‌گیرد اما مدت حضانت پدر برای فرزند دختر و پسر بستگی به سن بلوغ آن‌‌‌‌ها که در قانون نیز بیان شده دارد. از آن جایی که دختر در سن نه سالگی به بلوغ ‌‌‌‌‌می‌رسد پدر نیز تا سن نه سالگی موظف به حضانت او ‌‌‌‌‌می‌باشد. پسر نیز در سن پانزده سالگی به بلوغ ‌‌‌‌‌می‌رسد و تا رسیدن به آن سن تحت حضانت پدر خواهد بود. پس از اینکه پسر و دختر به سن بلوغ رسیدند ‌‌‌‌‌می‌توانند سرپرست خود را انتخاب کنند و در کنار یکی از والدین خود زندگی کنند. 

جریمه برای مانع شدن از ملاقات فرزند

چنانچه یکی از والدین که سرپرست فرزند است مانع از دیدار او با والد دیگرش شود قانون او را به پرداخت جریمه نقدی تا یک میلیون تومان محکوم خواهد کرد. البته این مجازات فقط برای بار اول است و در صورت تکرار این عمل فرد به حداکثر مجازات محکوم ‌‌‌‌‌می‌شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حضانت فرزند بعد از طلاق، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون حضانت فرزند بعد از طلاق پاسخ دهند.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.
 

سوالات متداول

حضانت فرزند یعنی چه ؟

حضانت فرزند به این معناست که قانون یکی از والدین او را مکلف ‌‌‌‌‌می‌کند که نیاز‌‌‌‌‌‌‌‌های فرزند خود را برطرف نماید و از او مراقبت کند که در این صورت به او سرپرست فرزند گفته ‌‌‌‌‌می‌شود.

حضانت فرزند پس از هفت سالگی با چه کسی است ؟

با پدرش است و تا سن پانزده سالگی تحت حضانت پدرش خواهد بود.

حضانت دختر تا چه سنی با مادرش خواهد بود ؟

تا سن هفت سالگی.



:: برچسب‌ها: حضانت فرزند بعد از طلاق ,
:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

ساخت و ساز در حریم رودخانه با چه شرایطی امکان پذیر است؟ در سال‌‌‌‌‌‌‌‌های اخیر در ایران شاهد وقوع سیل‌‌‌‌‌‌‌‌های ویرانگر زیادی بودیم. به طور مثال سیلی که در نوروز سال 98 در شیراز اتفاق افتاد و سبب عزادار شدن خانواده‌‌‌‌‌‌‌‌های بسیاری گردید. اما آنچه که این سیل‌‌‌‌‌‌‌‌ها را به چنین فاجعه بزرگی تبدیل کرد ساخت و ساز‌‌‌‌‌‌‌‌های غیر مجاز در حریم رودخانه‌‌‌‌‌‌‌‌ها بود. در صورتی که حریم رودخانه‌‌‌‌‌‌‌‌ها رعایت نشود و در جایی که آب باید عبور کند ساخت و ساز انجام شود در هنگا‌‌‌‌‌‌‌‌می که آب رودخانه‌‌‌‌‌‌‌‌ها افزایش پیدا می‌کند به دلیل نبود ظرفیت لازم برای عبور در بستر رودخانه سیل به وقوع ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌پیوندد. متاسفانه با اینکه دستگاه‌‌‌‌‌‌‌‌های مربوطه به اشخاص اخطار‌‌‌‌‌‌‌‌های لازم را ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌دهند اما باز هم شاهد دخل و تصرف در حریم رودخانه‌‌‌‌‌‌‌‌ها هستیم. به دلیل اهمیت زیاد این موضوع در این مطلب به بررسی ساخت و ساز در حریم رودخانه‌‌‌‌‌‌‌‌ها ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: ساخت و ساز در حریم رودخانه | ضوابط و محدویت‌های قانونی این ساخت و سازها

حریم رودخانه

در سال 1370 در خصوص میزان بستر و حریم رودخانه‌‌‌‌‌‌‌‌ها مقرره‌ای به تصویب رسید که در آن به تعریف حریم و بستر رودخانه نیز پرداخته شده بود. بستر همان بخش از رودخانه است که در آن آب رودخانه جریان دارد و با حریم رودخانه تفاوت دارد. در این مقرره بر اساس بخش «خ» حریم قسمتی است از اراضی اطراف رودخانه می‌باشد که بلافاصله پس از بستر قرار ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌گیرد. با توجه به حجم آب میزان حریم نیز متفاوت است.

در اصطلاح ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌توان حریم رودخانه را آن زمین‌‌‌‌‌‌‌‌های اطراف رودخانه دانست که از بعد از بستر رودخانه شروع ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود و بین 1 تا 20 متر میزان آن متغیر است.

شرکت آب منطقه‌ای با توجه به ضوابط مربوطه میزان حریم و بستر رودخانه‌ای را اعلام ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌نماید. البته در آمار‌‌‌‌‌‌‌‌های اعلام شده دیده ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود که هنوز برای میزان زیادی از رودخانه‌‌‌‌‌‌‌‌های کشور حریم قانونی تعیین نشده است. در صورتی که دولت موظف است که حریم رودخانه‌‌‌‌‌‌‌‌ها را تعیین نماید و در اطراف آن میله گذاری کند.

ساخت و ساز در حریم رودخانه

قطعا رعایت میزان حریم رودخانه امری ضروری و مهم است. همین عدم رعایت ضوابط مربوطه سبب شده است که در سال‌‌‌‌‌‌‌‌های اخیر شاهد فجایع بزرگی باشیم. هر رودخانه دارای یک حریم مشخص است که نباید در آن ساخت و ساز انجام گردد زیرا این حریم برای این در نظر گرفته شده است که از خسارت و آسیب‌‌‌‌‌‌‌‌های شدید در هنگام سیل جلوگیری شود. اگر این حریم رعایت نشود قطعا در هنگام وقوع سیل شاهد این موضوع خواهیم بود که خانه‌‌‌‌‌‌‌‌های زیادی تخریب ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شوند و حتی به دلیل فرسایش شدت سیل بیشتر ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود. همین طور که در سال‌‌‌‌‌‌‌‌های قبل دیده شد در پی یک بارندگی بهاره چه خسارات زیادی بر کشور وارد شد.

ساخت و ساز‌‌‌‌‌‌‌‌های مراکز دولتی

برای ساخت و ساز و تصرف در حریم‌‌‌‌‌‌‌‌های رودخانه‌ای یک استثنا در قانون مطرح شده است. با اینکه ساخت و ساز در حریم رودخانه ممنوع است اما از نظر قانونی در صورت لزوم به طور مثال برای عبور خط لوله و یا دکل‌‌‌‌‌‌‌‌های برقی و مخابراتی به شرکت‌‌‌‌‌‌‌‌ها و ارگان‌‌‌‌‌‌‌‌های دولتی اجازه انجام عملیات در حریم رودخانه‌‌‌‌‌‌‌‌ها را داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.

البته این کار به راحتی نیست بلکه نیاز به موافقت کتبی و قبلی وزارت نیرو دارد. این ارگان‌‌‌‌‌‌‌‌های دولتی موظف هستند در ابتدا برای هرگونه دخل و تصرف از وزارت نیرو مجوز‌‌‌‌‌‌‌‌های لازمه را دریافت کنند. در غیر این صورت طبق مقررات هم مورد تعقیب قرار می‌گیرند و هم مجازات ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شوند.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ساخت و ساز در حریم رودخانه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ساخت و ساز در حریم رودخانه پاسخ دهند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: ساخت و ساز در حریم رودخانه | ضوابط و محدویت‌های قانونی این ساخت و سازها



:: برچسب‌ها: ساخت و ساز در حریم رودخانه | ضوابط و محدویت‌های قانونی این ساخت و سازها ,
:: بازدید از این مطلب : 346
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 اسفند 1401 | نظرات ()